2008 Aralık Anneleri

arkadaşlar bugün çok kötüyüm ben
sabah 6 da ağrıyla uyandım hala da var ama sancı değil
gece nerdeyse hiç uyumadım sabahtan beri kendime gelmeye çalışıyorum
şu anda da müthiş başım ağrıyo
hayırdır inşallah
hani derler ya elim ayağım kül gibi aynen öyle yani

40. haftada olmak ne zormuş, her sancıda saat tut geldimi geliyomu demekten hafta sonu geldi geçti. bu arada dün koyu kahverengi akıntı gibi ama daha çok sümüksü bişeyler geldi . nişandan şüpelendim ama :uhm:

canım sümüksü ise nişandır o
nişan geldikten sonra en geç 2 gün sonra diyorlar
hadi hayırlısı:teytey:

Hayırlı günler anneler.Maşallah patır patır doğurmaya başlamışınız.Darısı kalan bizlerin başına.Benimdeson haftam ama hiç doğuracak gibi değilim.Doktorum perşembeye çağırdı.Bakalım hayırlısı.Sanırım bizim kız bayramı bekliyor.İnanın hepinize dua ediyorum.Sizde bana edin kızlar.Rabbim hepimizi bi solukta kurtarsın.

Kızlar tüm doğum yapan annelere maşallah diyorum.Rabbim cümlesini analı babalı büyütsün.Hayırlı evlatlar olsun inşallah.

ademelcim nasıl anlatsam hani pembe yada hafif kanlı derlerya nişan için benim baya kahverengi bilmiyorum nişanmı ama vakti geldi inşallah nişandır kaydirigubbakcemile

canım en son kontrolümde dr bana dedi ki;
nişanı sadece kırmızı düşünme beyazdan kahverengine kadar renk aralığı olabilir önemli olan sümüksü yapıdır dedi
dr unu arayıp sor istersen belki görmek isteyecektir seni
inşallah canım hadi bakalım belki ilk normal doğum senden geliyordur

ayy aralık dedik dedik geldi aralık
beni de sardı bir heyecan
takvimin 1 gün geri benim aslında bugün 38 olduk tam
38 de dolduya iyice heyecan bastı benilaelaelaelaelae

arkadaşlar,
elviramızın oğlu enescik bugün 09:20 de 3200 gr olarak dünyaya gelmiş
her ikisi de şu an çok iyiymiş.
duyurulur..

kızlar bende 6dan beri uyuyamadım.artık hem pskolojikmende uykularım kaçdı.bugün hiç rahat değilim bende,yatsam ayrı dert otursam ayrı.yatınca kasılıyo karnım,otursam sağ tarafımda toplanıyo canım çok acıyo.oy oykafamçokkarıştı

hayırlı uğurlu olsun.enes tosunumuz dünyaya gelmişhihoyyyt.çok sevindim bhkciğim ararsan hepimizden slm söyle oldumu.
erende doğmuşdur ay allahım yaa.

bhk kız senin kızının keyfi çok rahat anlaşılan,anam çıkmayacak mı.yarın doğurcan sen içime doğdu

ayy ne güzel dedin:1hug:
hadi bakalım..
yahu normal doğuran yok kı resmen..
ne biçim iştir bu:bbo:
zaten bu bebişlerin keyfine bırakırsak olayı böyle oluyor demek ki...
en azından cumaya kadar,şu tatil matil olayları işin içine girmeden bi gelse pek sevinicem yaa...

ben doğurcam inş merak etme sen..
sonra da bütün sezeryan doğuranlara hava atıcam:dilcikar:
yeter ki işim şu suni sancı olayına kalmasınhihoyyyt

arkadaşlar,
elviramızın oğlu enescik bugün 09:20 de 3200 gr olarak dünyaya gelmiş
her ikisi de şu an çok iyiymiş.
duyurulur..

haber verdiğin için çok teşekkür ederiz canım..ah şimdi negüzel yavruşunla koklaşıyodur.
allahım analı babalı büyütsün..

ben doğurcam inş merak etme sen..
sonra da bütün sezeryan doğuranlara hava atıcam:dilcikar:
yeter ki işim şu suni sancı olayına kalmasınhihoyyyt

sezeryan günüm benimde aralık 22ama.
inan bhk.daha önce sancım gelirse normalde doğuracam valla.ozaman beraber hava atarız kız.çünkü benim genelde 37.38haftalıkken doğumlarım gerçekleşmiti.bu erkek belki daha erken gelir.gerçi erkekler geç geliyor ama.bizim süpriz neyim yapar ..ah ahhh.

aah ahhh kızlar erken gelir diyorlardı da noldu..
al işte dolduruyoruz 40. haftayı...

bende bugün nerde hareket orda bereket hesabı
bütün evin perdelerini tüllerini çıkardım yıkıyom bir taraftan cam siliyom bir taraftan ütü
aslında yorgunluktan geberdim.
ama yavaş yavaşta yapmalıyım.belkim çok hareket edersem oğluşum erkenden geliverir.
çünkü son günlerde çok hareketsiz kaldım pozitif olmak enerjik olmak istiyom.
ah bugün böle enerjikim yarında bir bakmışınız bütün gün yatakyım bellimi olur.
herkkeze kolay gelsin diyom..
ben yine işlere döneyim bakayım..

banane banane bende normal yapmak istiyorum bazen dr a ısrar edeyim diye düşünüyorum ama sonra olumsuz bişey olursa bebişim zarar görürse vicdan azabından kurtulamam

aah ahhh kızlar erken gelir diyorlardı da noldu..
al işte dolduruyoruz 40. haftayı...

ah canım kıyamamŞeniz
annesinin sıcaklığından ayrılmak istemiyor demekki tatlı kızımızŞenizkızlar pek bir düşkün oluyor ama annelere.bende 2tane var bilirim teyzesi..
bu senede gerçekten kimi okudumsa kızlarda hep geç geliyor.anam bu kızlar anacıklarınla tek vücut olmak istiyolar sanırım.Şeniz
vakitlerini dolduruyolar sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…