2008 Aralık Anneleri

Ay benim çenem hiç durmuyo, sürekli bişiler yiyorum.Biran önce doğursam iyi olacak yoksa dokuz ayda almadığım kiloyu 9 günde alıcam

aaa ben senin başka yavrunda var sanıyodum
yanlış anlamışım demekki kusuruma bakma bitanemŞeniz
ozaman her an sancında gelse sezeryan durumun
hakkında hayırlısı arkadaşım.
ozaman ne diyelim inşallah 40haftaya tamamlamadan doğuma gidersin canım arkadaşım çünkü son günler geçmez oldu..

Ay benim çenem hiç durmuyo, sürekli bişiler yiyorum.Biran önce doğursam iyi olacak yoksa dokuz ayda almadığım kiloyu 9 günde alıcam

aynen canım ya
çenemiz hiç durmuyor hep bişiler yiyom bende aldımız kilo yetmiyormuş gibi

herkese günaydın...

gece yine bir sürü rüya gördüm.
ya suyum geliyor,ya sancım başlıyor,ya nişanım geliyor vs..
oof of..
koca haftasonu geçti,yine gelmedi benim yaramazım..
4 gün içinde 40. haftası da doluyor.
ne zaman gelicek bu kız :uhm:

merhaba günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım. ben c.tesi dr a gittim 2-3 gün daha gelmez ama bu h.içinde gelme olasılığı yüksek dedi. çatı muayenesi yapacaktı vazgeçti. bakalım ne olacak çok heyecanlıyım. doğum yapan arkadaşlarında gözü aydın. yapacak olanlarada allah kolaylıklar versin inşallah.

arkadaşlar,
doğuma girmeden önce elvirayla konuştum..
cok heyecanlıydı.
şimdi doğumdadır..
inş herşey yolunda gider..

ya kızlar yalnız banyo yapmayın derlerya çoook doğruymuş akşam banyoda kaydım düşttüm çook korktum Allah tan olumsuz bi durum yok sadece kolum ağırıyo ama iyki eşim evdeydi dedim

zaten 2 günden beri sol ayağım ağırıyodu hiç bişeyde olmamıştı topuk bitiminden ayağımın altı felaket basamıyom nerdeyse sizdede oluyomu

sabah sabah ne mızladım bende

40. haftada olmak ne zormuş, her sancıda saat tut geldimi geliyomu demekten hafta sonu geldi geçti. bu arada dün koyu kahverengi akıntı gibi ama daha çok sümüksü bişeyler geldi . nişandan şüpelendim ama :uhm:

günaydın kızlar.bugünde 2annemiz kavuşuyo yavrusuna inş.darısı bizlerin başına.benim cimcimem artık uyutmuyo beni.5-6da geziniyorum evde.yatmakda bile zorlanıyorum,çok batıyo heryerime.allahım bu günleri beklemek ne zormuş.
goldcuğum burdasın sanırım.nerdeydin hafta sonu merak ettim.

günaydın herkese okumuştum biyerde doğum başlamadan önce rahimi tıkayan kahverengi koyu sümüksü bişey gelirmiş önce sevim..

çok geçmiş olsun, usturublu düşmüşün demek ki, allah korumuş.. ben de çok korkuyorum evde kimse yokken düşüp kalkamamaktan..

canım bahsettiğin ayak ağrısı 2 haftadır var bende. yürürken aniden ayağın altına bıçak batıyor gibi bir his benimki. ama doktora falan sormadım. hamilelikten kaynaklanabileceği aklıma gelmemişti. ilginç olan daha çok banyo yaptıktan sonra oluyor bu ayak ağrıları CADIARZU

MERHABALAR TÜM ARALIK ANNELERİNE..
çelikçim çok geçmiş olsun ,iyiki eşin evdeymiş
bugün doğum yapacak olan elvira ve emine arkadaşımızın şimdiden gözü aydın. yapacak olanlarada allah kolaylıklar versin inşallah.
aralık ayı dedik oda geldi çokşükür
allahım bizleride çabuk kavuştur yavrularımıza..

canım cumartesi misafirim vardi, cuma da evi toparladık, dun de biz dişardaydık bu yuzden giremedim geçmişi okumaya calışıyorum ama hepsi bitmedi şimdi de çıkmam lazım akşama gelirim ben çok opuyorum seni...

Ayy Allah'ım doğuram doğurana... İnanamıyorum herkes kucağına almaya başladı bebişlerini:) Bende geceleri artık uyku yok, kızım hiç rahat vermiyo kıpır kıpır, ama şöyle kuvvetli bi sancıda hiç vurmadı... Bayrama kalacağım ben galiba(

selam hepinize... ben kasım annelerındendım ama hala doğuramadım... beni de aranıza perşembeye kadar doğum gercekleşmezse doktor sezeryanla alıcak bebeği...
bekliyoruz bakalım..
bugun doğum yapacak olanlara da kolay gelsin:))

hoşgeldin canım
hadi hayırlısı bayramda kucağında olacak ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…