- Konu Sahibi deryahakan
-
- #17.301
aaa ben senin başka yavrunda var sanıyodumBenim ilk bebeğim bu canım.Şu anda makat gelişi durduğu için normal doğum olmayacak.Sancım da gelse sezeryan olacak.Yani açıkçası benim de kafam karışık.Eski doktoruma gittim,haftamı doldurmamı beklemesini gereksiz buldu o da.Bakalım,bir bildiği vardır herhalde dedim.
.
Ay benim çenem hiç durmuyo, sürekli bişiler yiyorum.Biran önce doğursam iyi olacak yoksa dokuz ayda almadığım kiloyu 9 günde alıcam
ya kızlar yalnız banyo yapmayın derlerya çoook doğruymuş akşam banyoda kaydım düşttüm çook korktum Allah tan olumsuz bi durum yok sadece kolum ağırıyo ama iyki eşim evdeydi dedim
zaten 2 günden beri sol ayağım ağırıyodu hiç bişeyde olmamıştı topuk bitiminden ayağımın altı felaket basamıyom nerdeyse sizdede oluyomu
sabah sabah ne mızladım bende
günaydın kızlar.bugünde 2annemiz kavuşuyo yavrusuna inş.darısı bizlerin başına.benim cimcimem artık uyutmuyo beni.5-6da geziniyorum evde.yatmakda bile zorlanıyorum,çok batıyo heryerime.allahım bu günleri beklemek ne zormuş.
goldcuğum burdasın sanırım.nerdeydin hafta sonu merak ettim.
selam hepinize... ben kasım annelerındendım ama hala doğuramadım... beni de aranıza perşembeye kadar doğum gercekleşmezse doktor sezeryanla alıcak bebeği...
bekliyoruz bakalım..
bugun doğum yapacak olanlara da kolay gelsin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?