2008 Aralık Anneleri

canım hevesle bekliyoruz geldiklerinde de biz de sıkılacağız belki
tek başına mısın yanında yardımcın yok mu bebeği ona emanet edip
akşam eşin geldiğinde 1 saatliğine çıksanız
markete alış verişe gitmek bile iyi gelir belkia.s.

aynen canım ,benim de başladı geri sayım
allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah
çabucak geçsin bu günler bizlere

bana kalırsa edoş normal doğum yaptı, ee zaten kızı da kıpırdak bi şeydi, erken geleceği belliymiş demek ki a.s

bhk ile fasın haberlerini bekliyoruz şimdi

bana kalırsa edoş normal doğum yaptı, ee zaten kızı da kıpırdak bi şeydi, erken geleceği belliymiş demek ki a.s

bhk ile fasın haberlerini bekliyoruz şimdi

iki betül aynı anda mı geldi acaba:uhm:
canım aslında şöyle kayıpları düşündükçe
sevimli sevim de yok ortada geçen gün yazmıştı sanırım nişan gelmişti ondan da
o da doğum yapmış olabilir:teytey:
hayırlısı olsun bakalım

ademelciğim bana gold haber verdi bugün.telaşdan soramadım canım.ama sanırım normal.çünkü anlatmışdı ya ondan kaynaklanarak tahminim öyle.gold gelsin o bilir
bende markete gideyim dedim anca gelebildim eve,
hala bhk den haber yok dimi,fasadan da öyle.uyyy doğuruyo bizim hatunlr maşallah anam

aynen canım ,benim de başladı geri sayım
allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah
çabucak geçsin bu günler bizlere

Şimdilerde bile uyku,yemek ve dinlenme hasretindeyim.Ki hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşunca bunlar yine böyle devam edecek. :)))

Bayram telaşı derken çok çabuk geçecektir.Hayırlısı olsun inşallah.Selametle.Sevgiler.:1hug:a.s.

aayyy çabuk gel gold-tatlicadiarzu-
aralık bereketli geldi bütün bekleyenleri bebişlerine kavuşturdu
akıllı bizim bebeklerimiz aralık geldi gelmeye başladılar

ayyy şimdi herkes doğuruyo ya ben kendimi bi tuhaf hissettim
sanki vakit çok geçmişte ben kalmışım gibi geldi
ama şunun şurasında 2 aralıktayız daha:roflol:

kızlar hani arog flimi var ya.5aralıkda çıkıcak diyip durdular.ben flimi değilde 5aralığa bi gelsek diye hep heyecan yaşıyodum.millet flimi beklerken ben 5aralığı gözledim 2aydır.ahanda geldi yarın 3aralık.pırtlıcaz az kaldı

:roflol: :roflol:

allah da seni güldürsün emi

:roflol: Ben de 2 aralık-22 aralık tarihlerini bekleye bekleye bir hâl oldum. :lepi: Ama nasibimizde varmış işte geldi aralık ayı ve hayırlısıyla doğumlarımız da nasip olacak inşallah(amin). kaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile5 Az kaldı kızlar ,ha gayret şu bayramı da hayırlısıyla bir geçtik mi tamamdır.:CüvCüv: Son haftalar hayırlısıyla inşallah. :Saruboceq: :jeyyar:

amin canım amin.yerimsenibenya bhk yi çok merak ettim.dün ben ona bugün için doğurcan dedim,içime doğmuşdukaydirigubbakcemile3

ben gideyim yemek hazırlıyım kociş gelir.öptüm kızlar

bende hep aralık ayını bekledim
şimdi geldi ya bende de başladı bir heyecan:dance:

allahım hayırlısını ver yarabbim:Saruboceq:

canım takvimin 38+3 görünüyor
22 aralık sana çok geç değil mi 41+3 oluyorsun o zamana kadar:uhm:

kızlar merhaba,
neden ilkimin ve zeynebin açtığı konu tasınmış anlayamadım?
Bugun bana edolina dan mesaj geldi bebiş 2840 gr ve 48 cm olarak saat 12.05 te dunyaya gelmiş ben dışarda oldugum için hemen ilkimi aradım sag olsun o da siteye yazdı akşam eve gelince yani az evvel Edo yu aradım esi açti telefonu Edo kendine geldi dedi o telasla sezeryan mi diye sormadım ama kendine geldi dediğine göre sezeryan olabilecegini dusundum ardından Perihan'ı (Elvirayı) aradım bugun evine gelmiş en yakın zamanda Enes bebişin resmini koyacakmış, sütü gayet iyiymiş ve masallah çok usluymuş.. Peri ye Bhk yı sordum.. Bhk nın Betül 4200 olduğu için (masallah) doktor bugun sezeryana alacakmış saat 18.00 de... Allah yardımcısı olsun
bende havadisler böyle...

Maşallah,maşallah

Yeni melekler de katılmaktalar.ALLAH(CC)tan hayırlısı inşallah herkesler için olsun(amin).

Haber verdiğiniz için çok teşekkürler.Selametle.Sevgiler.

valla bhk de doğurdu yada suan doğumda demkki ayy ne güzell yazık normal normal dedi gene olmadı olsun sağlıkla gelsinde...buarada aylar önce aynı bende ilkim gibi AROGun fragmanlarını izlerken eşime hep arog gösterime girdiğinde ben ya doğururumyada sabah akşam olurum deyip dururdum

canım takvimin 38+3 görünüyor
22 aralık sana çok geç değil mi 41+3 oluyorsun o zamana kadar:uhm:

Benim iş bir tuham adamelcim.Doktoruma ekimde gittiğimizde (28.haftanın sonuna doğru 29.hafta başlamamıştı) 30 oldun dedi.Ben de şaşırdım,birşey demedim.Birden tarih atladık.Ben de bu şekilde takvimimi düzelttim.Bana bir daha ki randevuyu da 38.hafta için verdi.İlaçlarım bittiğinde eşimi dr.a göndermiştim.Israrla 38.hafta bitince mi içindeyken mi muayene olacağım öğrensin istedim.''Aralığın ilk ya da 2.haftası gelsin'' demiş. Israrla yine doğum tarihini,sat.ı öğrenmesini istedim.Israrla tahmini doğum tarihi 22 aralık demiş.Ben de bekliyorum bakalım ne olacak.kaydirigubbakcemile

Gidişimde nasipse usg.de kızımın boyu kilosu da belli olur.Ekimde pek minikti meleğim, haftasına göre ufacıktık.Hayırlısı inşallah.

2 haftadır 4 ya da 5 kez sancılandım.Son ikisi çok şiddetliydi.Sonuncu ilk 3 saat çok fenaydı,tahammül edemedim ve biraz da olsa ağladım.Zavallı oğluşum da beni iyi etmek için çırpındı durdu.Ne kadar da dayanmak için kendimi zorladıysam da ağladım işte senağlama

2.hamileliğim de olsa kendimi çok acemi hissediyorum.2000-2008 hihoyyyt arası hayırlısıyla nasip oldu(arada 2 düşük olmuştu).Hem çok heyecanlıyım,meraktayım hem de korkuyorum,korktuğum kadar da sakinim sanki.Acayip bir durum bu yaşadıklarım.
:CüvCüv: Ama her ne olursa olsun,yaşadığım olumsuzluklara rağmen bu 9 ay+10 günlük dönemi çok özleyeceğim.senağlama
Aslında satımı tahmini yazdık.Ben,kızımdan hemen önce düşük yaptım ve uzun süren kanamalar oldu.Sonrasında da sanırım regl oldum.Peşine de hamile kaldım.Doktora gitme imkanım olmadı,şimdiki doktoruma gitcektim.Yurt dışındaydı.Sonrasında da başka doktor istemedim ve kanama da bir süre sonra azalıp durdu.Ama çok zor bir dönemdi. senağlama

Rabbim,herkesleri böylesi lütuflandırsın inşallah(amin).Herkese haklarında hayırlı olanını nasip etmesini dilerim.:Saruboceq:
Selametle.Sevgiler.:1hug:a.s.

karışıkmış gerçekten
benim de sat belli değil bir dr 14 marta göre
bir diğeri 10 marta göre hesaplıyor
yani makinanın bebeği ölçümüne göre
artık bekleyeceğiz hayırlısı olsun hakkımızda
bu arada ekimden beri sen gitmedin mi dr a çok zaman geçmemiş mi:uhm:
ayın 5 inden önce git canım sen kontrole aralığın ilk haftası işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…