2008 Aralık Anneleri

daha ne olsun canım
bütün haberleri aldık işte
bi fas kaldı habersiz kaldığımız
bende vereyim bari sana numara mı:roflol:

bhk allah yarımcın olsun canım
sonunda geldi senin kız şimdi mis kokusunu çekiyorsundur içine
41 kere maşallah kilosuna da

bi kızımız daha mı geldi dünyaya şimdi.oh oh maşallah.kızcağaz da normal doğumu bekleyip durdu.olsun hayırlısı buymuş.maşallah kilosuna nazar değmesin.

bu arada neden benim açtığım konuyla zeynebin ki taşınmış anlayamadım.
goldcuğum darısı son aralık anneleri olarakdan bizlere.

maşallah kızlar ya bugün bi girmedim siteye doğuran doğurana hadi hayırlısı sıra bize gelse bide ben bayramdan sonra kavuşacam kızıma keşke telefonları olsada arasak bizde merakktan çatlayacam ya ne zor böle beklemek

doğuran kaçıyo valla ayy bde biz doğursakta sağ sağlim ziyanı yok kaçsak takvimimde yok kayıplara karıştı günlerdir olsun ben sayıyom oldum bugun 38 :)

ayy kızlar yaa. edolinaya çok sevindim.. nasıl heyecan bastı anlatamam.. nefesim kesildi yemin ederim.. dün temizlik yaptık bugun de devam ettik.. annecim tek başına, ben de yarım yamalak olunca bitiremedik öyle bir dünde.. ama dün gece ilk kez galiba sancı girdi bana.. içimden ağlamak geldi ama annecimden çekindim valla.. bi de 5 dk da bir tuvalete gidince annem gece kesin bu kız doğurcak demiş.. ama bizde hala bir tık yok.. 2 gündür hareketlerim acaip değişti. oturunca kuyruk sokumun acıyor.. anlamadım. 2 gündür kendimi hiç hissetmediğim kadar tuhaf hissediyorum.. böyle ellerim ayaklarım titriyor. akıntı filan yok ama sanırm ben de yalancı sancılar çekiyorum.. bakalım hayırlısı belkim kızım gelir bayram öncesinde.. herşeyimiz hazır, evimizi temizledik mis gibi.. bekliyoruz kelebeğimizi..
bu arada bhk da mı doğurdu yaa. dün akşamdan beri girmemiş foruma. çatlıycam meraktan.. geçmişi bi okuyim de gelirim gene.. öptük sizi çıtırlar. valla çok heyecan verici

evet fas bhk akşamüzeri doğurmuş herkesler döküldü pıtır pıtır ben sanırsam bayram sonrasına kalıcam ..bide drum bana aylaaaarr önce rahime dikiş atabiliriz biraz açıklık var gibi demişti ama atmamıstı bu dikişlik halimle bugunlere geldiysem o masallahh allah bizide kurtarsın bende yaptım temizlikleri yani yaptırdım mis gibiyiz herşey tamam bi oğluş noksan :)

bhk yı okudum şimdi. çok sevindim.. demek hayırlısı sezeryanmış canım yaa. betülüne kavuştu, ben de bende istiyorum gold ve ilkim bu arada süpersiniz yavru kuşlar.. halkla ilişkiler müdirelerim benim. bari ben de telefonumu verem birinize de olur da giremem nete filan haber ederim birinize.. ya da siz bana telefonunuz verin yahu.. hahaha. şaşırdım ben de.. ay ne bilem sanki ben de çarşambayı perşembeye bağlayan gece doğurcakmışım gibi geliyo. ne manyaklıksa içime öyle doğuyo işte.. Allahım hakkımızda hayırlısını nasip et.. kavuşalım yavrularımıza sağ salim

Son düzenleme:
sevgili maydonoz inşallah sağ salim hayırlısıyla denilen tarihte bebeğine kavuşursun canım allah yardımcın olsun dualarım seninle..bende 5 aralık yani bu cuma bekliyorum hayırlısıyla tüm doğum yapacak arkadaşlarıma allahtan yardım diliyorum

ay ne güzel bugün hem edolina hem de bhk doğum yapmış, allah analı babalı büyütsün.
biz de heyecanla bekliyoruz :))

herkesler kayıpp off binbir gerceyi izledim moralim bozuldu çok ağladım oturup neyse sizide sıkmayayım

ya ben geçen sene izliyodum ama bu sene izlemiyorum, çok yavaş ilerliyor zaten. ayda 1 kez izlesen bile bişey kaçırmazsın o kadar yani

herkesler kayıpp off binbir gerceyi izledim moralim bozuldu çok ağladım oturup neyse sizide sıkmayayım

aynenbenim de moralim bozuldu canım, ayy o son bölümde ağlamamak için dişimi sıktım resmen, eşim de yanımdaydı, dalga geçecek diye ağlayamadım ama içimde kaldı.. ne fena bi durum bebeğin kalbinin durması, allah esirgesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…