- Konu Sahibi deryahakan
-
- #17.421
kızlar merhaba,
neden ilkimin ve zeynebin açtığı konu tasınmış anlayamadım?
Bugun bana edolina dan mesaj geldi bebiş 2840 gr ve 48 cm olarak saat 12.05 te dunyaya gelmiş ben dışarda oldugum için hemen ilkimi aradım sag olsun o da siteye yazdı akşam eve gelince yani az evvel Edo yu aradım esi açti telefonu Edo kendine geldi dedi o telasla sezeryan mi diye sormadım ama kendine geldi dediğine göre sezeryan olabilecegini dusundum ardından Perihan'ı (Elvirayı) aradım bugun evine gelmiş en yakın zamanda Enes bebişin resmini koyacakmış, sütü gayet iyiymiş ve masallah çok usluymuş.. Peri ye Bhk yı sordum.. Bhk nın Betül 4200 olduğu için (masallah) doktor bugun sezeryana alacakmış saat 18.00 de... Allah yardımcısı olsun
bende havadisler böyle...
günaydın güzel tatlı aralık anneleri..
elviram ve eminem yavrularına kavuşmuşlar gözleri aydınŞeniz
darısı bizlerin başınakaydirigubbakcemile3
gece geçmişi okurken,edolina ve fas yazmamış diye düşünmüştüm
acaba bu kızlar doğummu yaptı diye düşününerek gece yattım..
ve şimdi açtımda edolinam yazını okuyunca çok sevindim..
sanırım güzel kızın geliyor.bu belirtiler doğum u tetikler canım
pembemsi akıntı nişandır inşallah sancıların gelmiştir ve doğumdasındır.
rambim gayret kuvvet versin arkadaşım bir nefeste kurtulasın ve yavruna kavuşasın.
fascımsen ne durumdasın meraktayız.dün annenle temizlik yapçaktınız.buyüzdenmi girmedin siteye,yoksa sendede doğum belirtileri
kızlar bizi merakta bırakmayın.fırsat buldukça girin siteye..
bugünde doğum yapacaklara kolaylıklar diliyorum allahım yar ve yardımcınız olsun.
bizlerde dua edein..
doğuran kaçıyo valla ayy bde biz doğursakta sağ sağlim ziyanı yok kaçsak takvimimde yok kayıplara karıştı günlerdir olsun ben sayıyom oldum bugun 38 :)
canım beklenen doğum tarihini yaz ben sana takvim yapayıma.s.
herkesler kayıpp off binbir gerceyi izledim moralim bozuldu çok ağladım oturup neyse sizide sıkmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?