2008 Aralık Anneleri

merhaba kızlar benimde 5 aralık cuma bilmiyorum doğucakmı hem sabırsızım hemde düşünceli hiç bir böyle doğum emaresi yok biraz ağırlaştım çok az sancı ya da ağrı oluyor ama gelip geçici yani evet son günler gerçekten beklemek çok zor oluyormuş gerçekten bu kadar ay nasıl beklemişim hayret ediyorum :=)

hayırlısı olsun agamarine bebeişinde senınde hakkında hayırlısı neyse o olsun nasılsa çıkıcak bu minşler er yada geç

zaman azaldıkça gece uyumak iyice zorlaşıyor... hele hergün böyle birer ikişer güzel haberler alınca iyice heycanlanıyorum... bu gün doğum yapan tüm yeni annelerimize geçmiş olsun... bebişlere allah uzun ömürler versin...

geceler hiç geçmiyor artık, yatamıyorum, yatsam uyuyamıyorum, uyumaya çalışırken eşimi de uyandırıyorum. yatakta iki saatte bi taraftan diğerine dönüyorum, onu da oflaya puflaya inleyerek falan becerebiliyorum, o arada bizim adam uyanıyor tabi...

offff

ben de geç yatıyorum, hiç olmazsa kocacım biraz uyusun, şu saate kadar da bi oyun sitesinde 101 oynadım -tatlicadiarzu- ay napim zaman geçmiyor...

eee sona kalan dona kalmasın bari biz de son Aralık anneleri olarak burda bir işe yarayalim di mi ya.. boş boş beklemekle zaman geçmiyor...Kızlar sayet telefonlarınızı gercekten vermek isterseniz özelden yazin... Sizin doğumları da aninda siteye mujdeleriz :)))
Valla binbir geceyi bende izledim, ne sacma, ne gereksiz seneryo ya o bebeğe bişi olursa senaristleri paralarım valla 7 güncük kalmıştı bebişin gelmesine.. Gece uyuyamadım sonra butun gece bebeğin hareketlerini dinledim, az hareket ediyor gibi geldi sabahta erkenden uyandım bu yuzden bişiler yiyorum...
Bugun işsizlik sigortası için karakoye gidecegim, bu 3. gidişim olacak her ay bir kere gidiyorum,hep bir sonra ki aya erteliyorlar, bir türlü baglayamadılar şu maası umarım bebek doğmadan toplu alırım..
Geriye kaç kişi kaldık kızlar arada yoklama verin yahu... Acaba yeni bir topik mi açsak.. Henüz doğurmamış aralık anneleri diye...Yakında doğuranların nufusu doğurmayanları gececek valla hatta belki de geçti...

herkese günaydın, pazar ve dün akşamki sancılarımdan sonra heveslenip sancıların kesilmesiyle beraber şu an acaba ne zaman doğurucam psikolojisi gerçekten 9 ay beklemenin dışında insanı tedirgin eden bir durum e. cmt 40 . haftamın kilinik olarak dolmasıyla birlikte ultrasonun 1 haftalık yanılma payı acaba bayramı kalır mı kuşkusunu da yaratmıyor değil. bu arada sanırım aralık anneleri henüz normal doğumla tanışmadı, bakalım ilk kime nasip olucak kaydirigubbakcemile5

canım günaydın işsizlik sigortasından kastın ne biraz açabilirmisin bende özel bi okulda çalışıyorum şuan izindeyim yani 34, haftadan bu yana muhasebeye rapor verdim evdeyim ama bu ssk vs işlerini hiçte bilmiyoırum acaba benimde yapmama gerekn bişiler varmı diye sordum zahmet olmazsa yazarmısın kolay gelsin ..:ecrin_bebek:

günaydın..sancıların nasıl oluyo banada arada bişeyler oluyo ama anlayamıyorum sancımı ne acaba benimki kasıklarımda hafiften gezyo adet sancısı gibi gaz gibi okadar doğum kasılmaları ve sancıları neye benziyo acep (cahillik ne zorr yaa):çok üzgünüm:

doğum sancılarıın en büyük özelliği periyodik olması ve şiddetinin gitgide artması. muhtemelen dinlendikçe geçmeyecektir, adet sancısına benzerliği bi çok kişi tarafından onaylanıyor. mesela benim dün gece 9 dakika bir sancım oldu ancak 1 saat sonra sancılarım kesildi. filmlerde izlediğimiz hastaneye giderken son dakika doğumları çok ender karşılaşılan manzalar, doğum önceden geliyorum diye haber veren bir doğa olayı.

Acıbadem Sağlık Grubu

günaydın melek anneler..

bhk ve edolinam gözünüz aydın..

sizin adınıza çok sevindim yavrularınızla kavuştunuz.

fascım mesajını okudum.inşallah perşembe olur günü olur seninde doğumun allah kalbine göre versin..sendede aklımız kalmıştı.yazmışsın sevindim.

hergün negüzel doğum yapanların haberini alıyoz..

ceyrem biz en son doğum yapan aralık anneleri olucaz sanırım .çünkü gerçektende doğum yapanlar.doğumyapmayanları geçecek bu gidişle..

benim günüm 38haftaya göre gerçekleşçek allah nasip ederse 22aralık.

inşallah süpriz yaparda sancım gelirse normalde yaparım .tarih erkene gelir inşallah

rabbim kararlamıştır zamanı bize beklemek düşüyor.

bugün de doğum yapacak annelerimize allahım kolaylık gayret kuvvet versin..

günaydın herkese
kötü bir geceden sonra geldim
midem çok kötü reflü 2 gündür mahvetti beni niye böyle oldu anlamıyorm:uhm:
aayyy uyuyamıyom doğumdan sonra da uyuyamayacağım
hasret kalacağım iyice

sevimli sevim ben seni doğurmuştur diye bekliyordum
nişan gelmemiş miydi senden:uhm:
hiç gittim mi kontrole

gold ben verdim yoklamamı
buralardayım daha doğurmadım bekliyorum bakalım normalini inşallahşakkıdı
gerçekten çoook sessizleşmiş burası
eskiden geçmişi okumak yarım saatimi alıyordu şimdi 2 sayfada bitti:çok üzgünüm:

sevimli sevim ben seni doğurmuştur diye bekliyordum
nişan gelmemiş miydi senden:uhm:
hiç gittim mi kontrole

bende öyle umuyordum ama bekliyoruz daha-tatlicadiarzu- doktora perşembe gidicem bende nişan diye tahmin ettim ama okuduğum kadarıyla nişan parça parçada gelebilirmiş ve hemen doğum olabileciği gibi bi süre bekleyebilir diye yorumlarda yazıyor. cmt 40 haftam dolucak bugün yarın olucak inşallah kaydirigubbakcemile

günaydın herkeseee bende doğuramadım daha ayyyy bhk doğum yaptı mı ayyyyyyy çok merak ettim hayırlısı olsun inş. allah analı babalı büyütsün

goldçum bende vereyim yoklamamı.
ademelcim canım geçmiş olsun inan zor bir durum bu mide yanması aynen hiç uyuyamıyom bende
neyapalım şimdiden uykusuz kalıyoz ama bebeklere anteraman oluyor.uykusuzluğu öğrenmiş oluyoz.
sevimli sevim canım seninde hakkında hayırlısı gününde gelmiş bugün yarın senide duyarız doğum yaptı diye.darısı kalanların başına.bizde sabırsızlanıyoz.benimde günüme daha çok var ama hergün burda doğum yapanları okudukça olsun diye sabırsızlanıyom ve ümitleniyom.of of bu beklmekte ne zormuş.ama ralık ayı hiç gelmiyecek gibi geliyordu bana çok şükür geldi ve sayılı gün gerçekten geçiyormuş..

günaydın herkeseee bende doğuramadım daha ayyyy bhk doğum yaptı mı ayyyyyyy çok merak ettim hayırlısı olsun inş. allah analı babalı büyütsün

evet arkadaşlar yeni gelenek doğurmayanlar yoklama verecek günlük
işi olanlar yarın işim var diye bilgilendirecek:roflol:
yoksa bu böyle olmayacak merak içinde 9 doğuruyoruz yaaww

hadi hayırlısı bakalım
ilk normal doğumu senden alalım bari:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…