- Konu Sahibi deryahakan
-
- #17.441
zaman azaldıkça gece uyumak iyice zorlaşıyor... hele hergün böyle birer ikişer güzel haberler alınca iyice heycanlanıyorum... bu gün doğum yapan tüm yeni annelerimize geçmiş olsun... bebişlere allah uzun ömürler versin...
eee sona kalan dona kalmasın bari biz de son Aralık anneleri olarak burda bir işe yarayalim di mi ya.. boş boş beklemekle zaman geçmiyor...Kızlar sayet telefonlarınızı gercekten vermek isterseniz özelden yazin... Sizin doğumları da aninda siteye mujdeleriz :)))
Valla binbir geceyi bende izledim, ne sacma, ne gereksiz seneryo ya o bebeğe bişi olursa senaristleri paralarım valla 7 güncük kalmıştı bebişin gelmesine.. Gece uyuyamadım sonra butun gece bebeğin hareketlerini dinledim, az hareket ediyor gibi geldi sabahta erkenden uyandım bu yuzden bişiler yiyorum...
Bugun işsizlik sigortası için karakoye gidecegim, bu 3. gidişim olacak her ay bir kere gidiyorum,hep bir sonra ki aya erteliyorlar, bir türlü baglayamadılar şu maası umarım bebek doğmadan toplu alırım..
Geriye kaç kişi kaldık kızlar arada yoklama verin yahu... Acaba yeni bir topik mi açsak.. Henüz doğurmamış aralık anneleri diye...Yakında doğuranların nufusu doğurmayanları gececek valla hatta belki de geçti...
herkese günaydın, pazar ve dün akşamki sancılarımdan sonra heveslenip sancıların kesilmesiyle beraber şu an acaba ne zaman doğurucam psikolojisi gerçekten 9 ay beklemenin dışında insanı tedirgin eden bir durum e. cmt 40 . haftamın kilinik olarak dolmasıyla birlikte ultrasonun 1 haftalık yanılma payı acaba bayramı kalır mı kuşkusunu da yaratmıyor değil. bu arada sanırım aralık anneleri henüz normal doğumla tanışmadı, bakalım ilk kime nasip olucak kaydirigubbakcemile5
günaydın..sancıların nasıl oluyo banada arada bişeyler oluyo ama anlayamıyorum sancımı ne acaba benimki kasıklarımda hafiften gezyo adet sancısı gibi gaz gibi okadar doğum kasılmaları ve sancıları neye benziyo acep (cahillik ne zorr yaa):çok üzgünüm:
sevimli sevim ben seni doğurmuştur diye bekliyordum
nişan gelmemiş miydi senden:uhm:
hiç gittim mi kontrole
günaydın herkeseee bende doğuramadım daha ayyyy bhk doğum yaptı mı ayyyyyyy çok merak ettim hayırlısı olsun inş. allah analı babalı büyütsün
günaydın herkeseee bende doğuramadım daha ayyyy bhk doğum yaptı mı ayyyyyyy çok merak ettim hayırlısı olsun inş. allah analı babalı büyütsün
bende öyle umuyordum ama bekliyoruz daha-tatlicadiarzu- doktora perşembe gidicem bende nişan diye tahmin ettim ama okuduğum kadarıyla nişan parça parçada gelebilirmiş ve hemen doğum olabileciği gibi bi süre bekleyebilir diye yorumlarda yazıyor. cmt 40 haftam dolucak bugün yarın olucak inşallah kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?