2008 Aralık Anneleri

ademal seni seherimde hamile biliyorsun değilmi hemde ikiz biri erkek biri kız..

evet canım geçen gün arkadaşlarıma bakarken bulmuştumhihoyyyt
mayısta doğum onu biliyorum ama denk gelemedik bir türlü

çooook sevindim çoook:teytey::teytey:
bekleyen derviş muradına ermiş derler buna:sm_cool:

amin amin valla herkez eriyor muradına ne güzel..

kızlar merhaba ben geldim.
eğer bizim kız bugün gelmezse allah nasip ederse yarın bende kavuşuyorum kızıma heycan bastı şimdiden dualarınız esirgemeyin bizlerden
mani gibi oldu bee:)

kızlar merhaba ben geldim.
eğer bizim kız bugün gelmezse allah nasip ederse yarın bende kavuşuyorum kızıma heycan bastı şimdiden dualarınız esirgemeyin bizlerden
mani gibi oldu bee:)

canım benim dualarımız seninle.allahım yar ve yardımcın olsun gayret kuvvet versin meleğine kavuş
bizlerde dua et canım bizde kavuşalım meleklerimize..

çelik burda :lepi:
daha uzun bi sürede burda olacakmış gibi tık yok

ama annem geliyo:teytey: o kocaşine erken kavuşmak için beni en kısa sürede doğurtturur merak etmeyin:1shok:
a.s.çok özledim annecimi yarın otogardan alıcaz

bu arada herkese günaydın

aaaaaaaa bugün göbiş günü kızlar bebişlerin ne zaman gelceği belli olmaz ihmal etmeyelim belki son fotoları koyuyoruzdur haydi iş başına

bi gün öncemi olmus ki amann olsun artık ne farkeder bi gün önce bi gün sonra günler bitmiş bee ya tşk adamel eline sağlık :)

merhabalarhihoyyyt
yeni birgünle herkese mis kokulu öpücükler.kimse doğurmamş bugün.belkim akşama doğru pırtlayan olur.
goldcuğum bende verim yoklamamı,belki bugün pazara giderim yavaş yavaş.yada eşimi beklerim.zaten onun dışında hep evdeyim anam.bugün benim kızımda pek hareketsiz,sabah dinleyerk uyandım hareketlerini.

gece bende yatakda uyuyamayanlardanım,sola yatmakdan acıyo yanım.buna şükürler olsun tabiki.sağa dönemiyorum artık,sanki bianda kızım yuvarlanıyo onu rahatsız ediyorum gibi geliyo bana.ve oyüzden sağ tarafımızı unuttuk.oflaya puflaya sabaha kadar yarı uyuyorum.ezan sesini duyuyorum ve sonra uykum kaçıyo.uykuya şimdikten hasret kalıyoruzbenneyaptımki

bende şimdi araştırmacı gazeteciliğimi kullanıp reflüye iyi gelen bişey arayacağım
allahım geceyi geçtim gün içinde de oluyor artık:çok üzgünüm:

fatma _yaldız hayırlısı olsun canım
yarın sezeryan mı olacaksın yoksa suni sancı mı:uhm:
aayy ne kadar heyecanlısındır şimdi:lepi:

hayırlısıyla al kucağına inşallah canım
allahım kolay doğumlar nasip etsin
hepimize inşallah

kızlar ya bişi sorucam siz kendinizi tüylerinizi heran doğuma gidicekmiş gibi nasıl hazır tutuyosunuz ben napıcam şaşaırdım ağda yapsam ya 10-15 gün sonra olursa çıkarsa o güne kadar çıkanları o gün alayım desem ağrıdan sızıdan nası becericem diyom ne bileyim yaa valla taktım kafaya bugun bunu

ceyrem bende bugün bunu düşünüyodum.şimdi alsam daha var,zaten kendim alamam artık.ne yapsam bende düşünüyom.akşam dedim bişi olsa rezil olduk valla yaaa.offf kuaföre de gidemem ben öyle

inaan ilkim doğurmaktan çok bunları kafaya taktım eltim doğumhanede çalısıo takma kafana biz neler görüoz diyo ama ben naparım ansızın bişi olursa en iyi aldırmak sonrada sık sık jiletlemek ..krem tüy dökücülerdende aldım ama cesaret edemiom zararlı olur diye amann bee yaa :)

yok canım krem felan sürme zaten.yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik,yan etki yapar bide aman aman.hiç jiletide sevmem ama sanırım mecburen bende alcam elime.müslüm fanatikleri gibi yapmayalım dakaydirigubbakcemile3

benim az işim var evde kızlar.halledem de gelirim.resim koydum ama açılmıyo sanırım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…