- Konu Sahibi deryahakan
-
- #17.481
müslümcüler yanlız değilsiniz bende aranızdayım..
ademelcim ne yaptın arştırdınmı reflü için bulabildinmi bişiler..
valla canım araştırdım ama hep aynı şeyler ben yapıyorum bunları zaten
işte 2 yastıkla yatın başınızı yüksekte tutun
sık sık az yiyin yatmadan önce yemek yemeyin
baharatlı salçalı yağlı yemeyin
çikolata yemeyin
asitli meyve ve sıvı almayın vb.
olmadı ilaç kullanın demişler
doğurunca geçer diyo bi sitede:roflol:
desene hep bildimiz şeyler.neyse sabır etçez başka yolu yok deseneCADIARZU
ben de 9 ay boyunca ne acılar yedim resmen acı aserdim bişi olmadı da su son bir iki haftadır ozellikle sarsılınca bende de reflü oluyor... valla bana en iyi soda geliyor, bir tane soda içince çok rahatlıyorum...
ben de 9 ay boyunca ne acılar yedim resmen acı aserdim bişi olmadı da su son bir iki haftadır ozellikle sarsılınca bende de reflü oluyor... valla bana en iyi soda geliyor, bir tane soda içince çok rahatlıyorum...
evet canım yaa
son zamanlarda zor geçiyo bana
yatmak haram oldu zombi gibi geziyom evde
canım bişey istemiyo
uykusuz olunca sanırım
geçecek geçecek az kaldıkaydirigubbakcemile5
bir bakmışız ki doğurmuşuz
inşallah yarabbim:Saruboceq:
goldçum senin bebişin cinsiyeti ne.doğumu sen sezeryanmı düşünüyon..
sanırım en son aralık anneleri biz olcaz sen ben ilkim .maydonoz ve ademel aynı gibiler
hakkımızda hayırlısı bakalım..
amin inşallah geçeçek bu günler bebekler doğunca zaman çok hızlı geçeçk anlamıcazda
inan sanbah ezanlarınla yatıyorum bende bir yandan reflü bir taraftan ağrılar oram buram batıyor bebişime zarar gelmasin diye dikkatli yatmaya çalışıyom.bi yandan tam dalıcam derken wc geliyor yani uyku yok yok.
gündüzde aynı dedin gibi zombi gibiyim bişey istemiyor canım işte kolayına yapamıyom.
4yaşında bir kızım var o bile annecim sen dinlen diyor acıyor bana
şimdi çocuklarda pek biliyorlar valla
onunla bile bazen zor ilgileniyom
buda çok gücüme gidiyor
benim ki erkek, normal dogumu bekliyorum ben. Yapamasam bile o gune kadar bekleyeceğim, oğluma istediği gun dogma özgürlüğünü sunmak istiyorum -tatlicadiarzu-
yoksa Allah'a çok şükür çok iyi bir hamilelik geçirmeme rağmen cok sabirsiz daha doğrusu stresliyim valla 35-36 sina bakmadan dogurmustum bende....
benim ki erkek, normal dogumu bekliyorum ben. Yapamasam bile o gune kadar bekleyeceğim, oğluma istediği gun dogma özgürlüğünü sunmak istiyorum -tatlicadiarzu-
yoksa Allah'a çok şükür çok iyi bir hamilelik geçirmeme rağmen cok sabirsiz daha doğrusu stresliyim valla 35-36 sina bakmadan dogurmustum bende....
aayy ayyy hepimiz aynıyız desenize
senin ki benden de erken başlamış
allahım kolaylığını sabrını versin yarabbim
o sabırsızlık hep var goldçum hele hergün arkadaşları burda doğum yaptıklarını okudukça elimde olsa hemen doğuracam:sm_cool:
sevindim canım benimde oğluşum olcak.:ecrin_bebek:
aslında bende normal doğum istiyorum çünkü 2kızımıda normal doğumla yaptım ama.bunda sabırsızım sezeryanla 2hafta önceden doğsun diyom .
bide kordon bağlatma düşüncem var birde çok kilolu olduğum için bebişim normal doğumda sorun yaşamasın diye sezeryan istiyom..
ama şuda bir gerçekki doktorun verdiği tarihten öncede sancım gelirse normalde doğurum
sabırsızlıktan gözüm bişey görmüyor.
Adamelcim takviminde
"annem bir evden daha buyuk ve hemoroidleri var ayrıca isal... Eğer bir an evvel doğmazsam legal (hukuken kurala uygun) koşullardan sapacak gibi duruyor... 38 haftalık ve 1 gunluğum geriye 13 gunum kaldı"
yazıyor
iki kızın ustune bir erkek oh neguzel valla... Evde prens olur o...
evet senin kordon baglatma dusuncen vardı o zaman sezeryan iyi olacak... iki kez normal dogum yapmış biri olarak kıyaslayıp bize haber verirsen seviniriz...
kızlar ben geldim...
ceyremcim önce seni yanitlayayım.. Sen doğum iznine ayrilmişsin ben işten tamamen ayrildim bu yuzden işsizlik sigortasına basvurdum... 10 ay boyunca çalışmadığım için devletten maas alacagım...
ne guzel bugun canlanmış buralar son Aralık anneleri olarak sayfamızı ihmal etmeyelim valla, sevim senden bekliyoruz ilk normal dogumu... bebik kaç kg olmuş senin? Çok iri değilse sen yaparsın bence..
kızlar ben geldim...
ceyremcim önce seni yanitlayayım.. Sen doğum iznine ayrilmişsin ben işten tamamen ayrildim bu yuzden işsizlik sigortasına basvurdum... 10 ay boyunca çalışmadığım için devletten maas alacagım...
ne guzel bugun canlanmış buralar son Aralık anneleri olarak sayfamızı ihmal etmeyelim valla, sevim senden bekliyoruz ilk normal dogumu... bebik kaç kg olmuş senin? Çok iri değilse sen yaparsın bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?