2008 Aralık Anneleri

müslümcüler yanlız değilsiniz bende aranızdayım..
ademelcim ne yaptın arştırdınmı reflü için bulabildinmi bişiler..

valla canım araştırdım ama hep aynı şeyler ben yapıyorum bunları zaten
işte 2 yastıkla yatın başınızı yüksekte tutun
sık sık az yiyin yatmadan önce yemek yemeyin
baharatlı salçalı yağlı yemeyin
çikolata yemeyin
asitli meyve ve sıvı almayın vb.
olmadı ilaç kullanın demişler
doğurunca geçer diyo bi sitede:roflol:

kızlar ben geldim...
ceyremcim önce seni yanitlayayım.. Sen doğum iznine ayrilmişsin ben işten tamamen ayrildim bu yuzden işsizlik sigortasına basvurdum... 10 ay boyunca çalışmadığım için devletten maas alacagım...
ne guzel bugun canlanmış buralar son Aralık anneleri olarak sayfamızı ihmal etmeyelim valla, sevim senden bekliyoruz ilk normal dogumu... bebik kaç kg olmuş senin? Çok iri değilse sen yaparsın bence..

desene hep bildimiz şeyler.neyse sabır etçez başka yolu yok deseneCADIARZU

ben de 9 ay boyunca ne acılar yedim resmen acı aserdim bişi olmadı da su son bir iki haftadır ozellikle sarsılınca bende de reflü oluyor... valla bana en iyi soda geliyor, bir tane soda içince çok rahatlıyorum...

goldçum senin bebişin cinsiyeti ne.doğumu sen sezeryanmı düşünüyon..

sanırım en son aralık anneleri biz olcaz sen ben ilkim .maydonoz ve ademel aynı gibiler

hakkımızda hayırlısı bakalım..

desene hep bildimiz şeyler.neyse sabır etçez başka yolu yok deseneCADIARZU

evet canım yaa
son zamanlarda zor geçiyo bana
yatmak haram oldu zombi gibi geziyom evde
canım bişey istemiyo
uykusuz olunca sanırım

geçecek geçecek az kaldıkaydirigubbakcemile5
bir bakmışız ki doğurmuşuz
inşallah yarabbim:Saruboceq:

ben de 9 ay boyunca ne acılar yedim resmen acı aserdim bişi olmadı da su son bir iki haftadır ozellikle sarsılınca bende de reflü oluyor... valla bana en iyi soda geliyor, bir tane soda içince çok rahatlıyorum...

sodada fayda etmiyor artık..bebkler fazla baskı yapıyor sanırım ondan .onlar için değer

canım soda ben de bir kaynama yapıyo inanamazsın
geçen gün lavaboya zor yetiştim fokur fokur midem de ne varsa dışarı çıktı
eşim görünce şok oldu yanardağ patlaması gibi demez mi bideklava:
gerçi oturdum sonra bende güldüm dediğine:roflol:

amin inşallah geçeçek bu günler bebekler doğunca zaman çok hızlı geçeçk anlamıcazda

inan sanbah ezanlarınla yatıyorum bende bir yandan reflü bir taraftan ağrılar oram buram batıyor bebişime zarar gelmasin diye dikkatli yatmaya çalışıyom.bi yandan tam dalıcam derken wc geliyor yani uyku yok yok.
gündüzde aynı dedin gibi zombi gibiyim bişey istemiyor canım işte kolayına yapamıyom.

4yaşında bir kızım var o bile annecim sen dinlen diyor acıyor bana
şimdi çocuklarda pek biliyorlar valla
onunla bile bazen zor ilgileniyom
buda çok gücüme gidiyor

goldçum senin bebişin cinsiyeti ne.doğumu sen sezeryanmı düşünüyon..

sanırım en son aralık anneleri biz olcaz sen ben ilkim .maydonoz ve ademel aynı gibiler

hakkımızda hayırlısı bakalım..

benim ki erkek, normal dogumu bekliyorum ben. Yapamasam bile o gune kadar bekleyeceğim, oğluma istediği gun dogma özgürlüğünü sunmak istiyorum -tatlicadiarzu-
yoksa Allah'a çok şükür çok iyi bir hamilelik geçirmeme rağmen cok sabirsiz daha doğrusu stresliyim valla 35-36 sina bakmadan dogurmustum bende....

aayy ayyy hepimiz aynıyız desenize
senin ki benden de erken başlamış
allahım kolaylığını sabrını versin yarabbim

kızzz sana da o seksi yazı gelmiş:roflol:
valla sabırsızlığın takvimde de yazıyo baksanasırnaşık şey

aaa benim yazı da değişmiş gene
amanın iyice hızlı ilerlemeye başladı bu haftalar:lepi:

o sabırsızlık hep var goldçum hele hergün arkadaşları burda doğum yaptıklarını okudukça elimde olsa hemen doğuracam:sm_cool:
sevindim canım benimde oğluşum olcak.:ecrin_bebek:
aslında bende normal doğum istiyorum çünkü 2kızımıda normal doğumla yaptım ama.bunda sabırsızım sezeryanla 2hafta önceden doğsun diyom .
bide kordon bağlatma düşüncem var birde çok kilolu olduğum için bebişim normal doğumda sorun yaşamasın diye sezeryan istiyom..
ama şuda bir gerçekki doktorun verdiği tarihten öncede sancım gelirse normalde doğurum
sabırsızlıktan gözüm bişey görmüyor.

Adamelcim takviminde
"annem bir evden daha buyuk ve hemoroidleri var ayrıca isal... Eğer bir an evvel doğmazsam legal (hukuken kurala uygun) koşullardan sapacak gibi duruyor... 38 haftalık ve 1 gunluğum geriye 13 gunum kaldı"
yazıyor

iki kızın ustune bir erkek oh neguzel valla... Evde prens olur o...
evet senin kordon baglatma dusuncen vardı o zaman sezeryan iyi olacak... iki kez normal dogum yapmış biri olarak kıyaslayıp bize haber verirsen seviniriz...

aayyy çok şükür hemoroid olmadım
ama normal doğumlardan sonra çok oluyormuş
ama bayağıııı büyük olduğum kesin
yerden bitme boyumla 80 kilo dolaşan biriyim şu anda hatta 81:1shok:

iki kızın ustune bir erkek oh neguzel valla... Evde prens olur o...
evet senin kordon baglatma dusuncen vardı o zaman sezeryan iyi olacak... iki kez normal dogum yapmış biri olarak kıyaslayıp bize haber verirsen seviniriz...

ah erken gelsinde kral bile yapıcam onu ..

normal doğumu birgece çekiyoruz ama tabi tam çekiyoz

ama sonra bitiyor.sezeryan ise bir ameliyat,onda çok dikkat etmek gerekir ve hemen iyileşilceğini düşünemiyor

inşallah düşündüğüm gibi olmazda

gelişmeleri yazarım tabi..

annemin dediğine göre ben 2700 doğmuşum ve kızımında kilosu o civarda yani normal doğum için şu an herşey uygun inşallah böyle sonuçlanır:Saruboceq: aralık anneleri sayfamızı bencede ihmal etmeyelim, kasım anneleri bu konuda çok aktif bebeklerinin bütün sorunlarını paylaşıyorlar bizim yeni annelerden ses seda yok belki başlangıçta alışma dönemidir ama bence çoğumuzun ilk bebeği olduğu için birbirimizin tecrübelerine ihtiyacımız olucak o yüzden şimdiden herkesi bu konuda aktif olmaya davet ediyorumkaydirigubbakcemile

Goldcum bu gece doğuran olmazsa ben yarın suni sancı ile (inşallaaaaaah) normal doğum yapıcam. Belki de ilk normal doğan bebek olur. Ben seninle nasıl bağlantı kurabilirim acaba. Yarın haber vermek isterim de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…