- Konu Sahibi deryahakan
-
- #17.521
canım sana benziyo bu kız
tıpkı annesi maşallah
anam okuyamadım birtürlü geçmişi
evet bugün kıpır kıpır burası oh valla.bende pazara gidicem eşimi bekliyorum.bikaç yeşillk alayım taze taze.
ademelciğim amin canım amin.bazılarına su bile yarıyor valla.maydonoz da çok yararlıymış.ben st konusunu çok merak ediyorum.umarım inş.hast.sütümüz gelir lakır lakır.
gülbeyza kızın sana benziyo maşallah çok şeker yaaa.ne sevimlidr şimdi o
AHMET DORUK
olacak inşallah adı canım
bende çıkacağım zaten canım
oğlum kızdı çok oturdun diye biraz uzanayım
bi de akşama ne yapayım diye buzdolabını araştırayım
görüşürüz akşama
öptüm hepiniziŞeniz
byatacım sen niye suni sancıyı düşünüyosun
bebek kendi sancısıyla gelse daha iyi olmazmı
Ben de senin gibi düşünüyodum ama dr. rahimde yumuşama var dedi. Şİmdi haftaya bayram. Bebiş haftaya gelmeye kalkarsa başka bir dr ile doğuma girmek istemiyorum. Bebeğin kilosu da 3500 e yakın olacak tahminimce. Eğer bekleyip de 4kg gibi olursa normal doğum yapmam da çok güç olur çünkü ben 155cm boyunda ufak tefek biriyim. O yüzden yarın doğum yapıcam bi terslik olmazsa. Benim için dua edin neolur...
yarınmı senle aynıyız benim dr almıyo ya bebk zayıfmış diyo gıcık oluyom bayramdan sonra alırız dedi benim kızımda pazartesi gittiğimde 3160 gr dı rabbim sana kolaylık versin şimdi acayip heyecan vardır sen de hayırlı doğumlar canım
yarınmı senle aynıyız benim dr almıyo ya bebk zayıfmış diyo gıcık oluyom bayramdan sonra alırız dedi benim kızımda pazartesi gittiğimde 3160 gr dı rabbim sana kolaylık versin şimdi acayip heyecan vardır sen de hayırlı doğumlar canım
benim geçen çarşamba sancım oldu ve gece vakti hastaneye gittik.Rahimde yumuşama ve 1cm açıklık olmuş. Benim 2. gebeliğim olduğu için dr. bayramda beklemeyi riskli buldu. Ben geçen perşembe gittiğimde bebek 3200gr dı yani tahminen yarın 3400-3500 gibi olur diye tahmin ediyorum. Ama senin bebeğin dezayıf sayılmaz ki. Bu drların birinin dediği öbürününkini tutmuyor. Valla resmen bindik bi alamete gidiyoruz kıyamete. şakkıdı
bebeğin kilosu 3160 ve senin doktor bebeğe zayıf dedi öyle mi,,, vay anam vay.
benim oğlan daha 3 kilo olmamıştır herhalde. ona rağmen benim doktora kalsa bu cuma doğurtacaktı beni..
bu doktorların hepsi çeşit çeşit yahu..
senin oğlun doğduğunda ne kadardı kilosu ballımcım
fatma _yaldız hayırlısı olsun canım
yarın sezeryan mı olacaksın yoksa suni sancı mı:uhm:
aayy ne kadar heyecanlısındır şimdi:lepi:
hayırlısıyla al kucağına inşallah canım
allahım kolay doğumlar nasip etsin
hepimize inşallah
Üstelik bebeğimin kilosu da düşük sayılır.önceki ay hiç kilo almamıştı 2000 gr dı. geçen hafta 2600 gr dedi. normalden ufak dedi. ona da canım sıkıldı zaten. İnşallah sağlıklı bir bebek olur dualarınızı ve önerilerinizi bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?