2008 Aralık Anneleri

canım sana benziyo bu kız
tıpkı annesi maşallah

saol canımŞeniz
büyükkızım babasına benzer küçükte bana benziyor.bakalım oğluşum kime benzicek çok merak ediyom sorma..

anam okuyamadım birtürlü geçmişi
evet bugün kıpır kıpır burası oh valla.bende pazara gidicem eşimi bekliyorum.bikaç yeşillk alayım taze taze.

bende gidecegim canım şimdi pazara hem hareket olur bize.bide günler kısa havada hemen kararıyor.
biz son aralık anneleriyiz hergün irtibatı bırakmayalım konuşalım valla çok iyi oluyor..

AHMET DORUK

olacak inşallah adı canım

bende çıkacağım zaten canım
oğlum kızdı çok oturdun diye biraz uzanayım
bi de akşama ne yapayım diye buzdolabını araştırayım

görüşürüz akşama
öptüm hepiniziŞeniz

ah sorma teyzesi öyle bilmişki,çok tatlı bana neler söylüyor şaşırır kalırsınız.

çok teşekkür ederizŞeniz yavrularımız hepsi allaha emanet olsun.

onlar dünyanın en güzel varlıklarıŞeniz

ben zaten gün boyu hergün yalnızım evimde.apartmaanda kafa dengi komşu yok,herkes kendi halinde.allahtan pc varda vakit geçirebiliyoruz,yoksa ne yapardık.bu konuda çok şanslıyız.
hadin ben kaçayım öpüyorum sizleri.

gül beyzacım 35.0 haftamda 3100 gr dı 4 kiloyu geçer dedi cnm ilk çocuğum old için bende acemiyim ama dr um öyle sezaryan yanlısı değil ama çatı muayenesi falan yapmadı yarın kont gidicem ayrıntılı konusabilirim inş
bazen cnm sıkılıyo okadar para veriyoz 10 dk sepetliyo beni sorcagımı bile soramıyom çıktıktan sonra sinirleniyorum

lohusalıkta şekerden uzak duralım aman

ismide güzelmiş oğlumuzun

akşama görüşürüz..

ilkincim sanada banada hayırlı pazarlar

sonra tekrar görüşürüz canım

byatacım sen niye suni sancıyı düşünüyosun
bebek kendi sancısıyla gelse daha iyi olmazmı

Ben de senin gibi düşünüyodum ama dr. rahimde yumuşama var dedi. Şİmdi haftaya bayram. Bebiş haftaya gelmeye kalkarsa başka bir dr ile doğuma girmek istemiyorum. Bebeğin kilosu da 3500 e yakın olacak tahminimce. Eğer bekleyip de 4kg gibi olursa normal doğum yapmam da çok güç olur çünkü ben 155cm boyunda ufak tefek biriyim. O yüzden yarın doğum yapıcam bi terslik olmazsa. Benim için dua edin neolur...

yarınmı senle aynıyız benim dr almıyo ya bebk zayıfmış diyo gıcık oluyom bayramdan sonra alırız dedi benim kızımda pazartesi gittiğimde 3160 gr dı rabbim sana kolaylık versin şimdi acayip heyecan vardır sen de hayırlı doğumlar canım

bebeğin kilosu 3160 ve senin doktor bebeğe zayıf dedi öyle mi,,, vay anam vay.

benim oğlan daha 3 kilo olmamıştır herhalde. ona rağmen benim doktora kalsa bu cuma doğurtacaktı beni..

bu doktorların hepsi çeşit çeşit yahu..

senin oğlun doğduğunda ne kadardı kilosu ballımcım

benim geçen çarşamba sancım oldu ve gece vakti hastaneye gittik.Rahimde yumuşama ve 1cm açıklık olmuş. Benim 2. gebeliğim olduğu için dr. bayramda beklemeyi riskli buldu. Ben geçen perşembe gittiğimde bebek 3200gr dı yani tahminen yarın 3400-3500 gibi olur diye tahmin ediyorum. Ama senin bebeğin dezayıf sayılmaz ki. Bu drların birinin dediği öbürününkini tutmuyor. Valla resmen bindik bi alamete gidiyoruz kıyamete. şakkıdı

canım benimde 2. gebeliğim 1 tane oğlum var 5 yaşında ama dr 39 .haftada alacak heralde cumartesi kontorolüm var yine bakalım ne diyecek bu hafta 2 farklı dr gittim biri zayıf dedi öbürü iri bebek dedi hepsi farklı diyo inşallah bayramda sancım filan tutmaz sezeryan olmasa dert etmeyecem 2 sancıyıda çekmek istemiyorum offffffffffff:bbo:

benim oğlum doğduğun da 3530 gr dı offf anlasam şu dr ları
:bbo::bbo:

sağol canım sezeryan olacağım.bana doktor çatı muanesinde kesin bişey dememişti. doğumda karar verecekti. bizde bekledik gelmedi kız. o yüzden yarın sezeryana giriyorum

selam arkadaşlar;
Edolina ve bhk doğum yapmış, her ikisine de geçmiş olsun a.s. Allah analı babalı büyütsün.. Hayırlı evlatlar olurlar inşallah. Valla bir gün bakmadım siteye doğuran doğurana... Darısı bizlerin başına inşallah.
Ben de bu sabah bir başağrısı ile uyandım şu saat oldu hala geçmedi. Umarım üşütmemişimdir bu arada bir de grip olursam tamamdır yani... İçimde de bir sıkıntı var. Canım sıkılıyo...
Oğlum gerinip duruyo... Bu sabah göbeğimi biraz daha aşağıda hissediyorum. Yarın kontrolüm var umarım bayramı atlatırız. Çünkü hem bayramda doktorum şehir dışına gidecek hem de annecim bayramda çok zor gelir kaynanam üst katta ama ben sadece onunla olmak istemiyorum. Annem de olsun istiyorum ne yapacam bilemiyorum. offffffffff Ne zaman bitecek bu sıkıntılar???senağlamasenağlama:çok üzgünüm:

Üstelik bebeğimin kilosu da düşük sayılır.önceki ay hiç kilo almamıştı 2000 gr dı. geçen hafta 2600 gr dedi. normalden ufak dedi. ona da canım sıkıldı zaten. İnşallah sağlıklı bir bebek olur dualarınızı ve önerilerinizi bekliyorum...

doğum yapan tüm arkadaşlara geçmiş olsun ve gözleri aydın diyorum, yapacak olanlara hayırlı doğumlar.
oğluşum fırsat vermiyor çok vaktim olmuyor
sevgiler

aybikecim hoşgeldin. bebeğine kavuştun çok şükür darısı bizlere.. doğumun normal mi oldu yoksa sezeryan mi? haberlerini bekliyoruz oğluşunu kokla, öp bizler için.

canım ultrasondaki veriler kesin değil sakın kafana takıp stres yapma. ablam GATA da doğuma girerken dr. bebeğin küçük kimse sana bu güne kadar söylemedimi fln die zırvalamış. kadıncağız çökmüş duyduğu zaman. bi doğurdu 3550...

aramızda 1 gün var sanırım seninle. benim bebeğimde 15 günde 100 gr almış sadece ama ben inanmıyorum laelaelaelaelae

benim takıntım da bebeğim hala doğum pozisyonu almadı... yer gittikçe daralıyo. bi an önce dönse bari...:çok üzgünüm:

allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…