2008 Aralık Anneleri

selam kızlar
bugun de doğurmadım. yarın doktora gidiyoruz kontrole.. kendimi 3 gündür biraz değişik hissediyorum. arada sancılarım da oluyor sanırım ama daha hala ne oldugunu keşfedebilmiş değilim. bakalım hayırlısı.. yarın doğum yapacak arkadaşlara şimdiden kolaylıklar diliyorum. doktordan sonra yarın biraz gezeyim de doğurayım bari.. bu arada yarın doğum günüm, bakalım kızım bana sürpriz yapıcak mı? neyse ben haberdar ederim inşallah size olanı biteni:) öpüyoruz hepinizi:)

dorucum sitede köklü değişiklikler yapılıyor sanırım.. bizim konuların bazıları da taşınmış. ama doğum hikayesinin cicler kısmına taşınması tuhaf tabii. moderatörlere bi danış istersen canım

özel mesaj yaz hayatım o bölümün moderatörlerine.. ben bir problemimi böyle halletmiştim. kim taşıdıysa ona özel mesaj yolla

yaprak dökümü bitti.dizilerde olmasa ne yaparız acaba.yakında tv izlemeye vaktimiz bile olmıcak,oh ne güsellhihoyyytkaydirigubbakcemile2

kızlar ben de yarın doğuma gıdıyorum kasım annesiydim kızım gelmedi kasımda. acılmam da yok. plasentada kıreclenme başlamış o yuzden doktorum yarın alıyor bebeğimi.
size doğum hıkayemı yazmak için sabırsızlanıyorum. Umarım yazacak cok ayrıntılı bı hıkayem olmaz oldu da bıttı maşallah olurum:)

kimseler yok kızlarr nerdesiniz doğurmayamı gittniz ayy valla bi doğursak ne güzel bayram şekeri olur bize yavrularımızkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

Merhaba kızlar

İyi geceler nasılsınız?

Midem yanıyoooooooorrr,uykusuzum,yorgunum,dinlenmek istiyorum,takâtim yok ve bunlar beni çok geriyor (((

Ya sizlerde son durumlar nedir?

Doğum yapacaklara ve tüm bebek bekleyenlere hayırlı doğumlar dilerim.Olmayanlara da hayırlısıyla nasip olmasını dilerim.Selametle.Sevgiler.

slm kızlar ancak oğlumdan fırsat bulabildim ama yinede çok kalamıycam
merhaba demek istedim herkeze bebğim dünyaya geldi ve şuan ikimizde çok iyiyiz.
enes oğlum 3200 gr 49 cm olarak dünyaya gözünü açtı teyzeleri.
müsayit olduğum bir ara fotosuyla hikayemizi yazıcam. hepinizi öpüyorum. iyi geceler.
darısı doğumu bekleyen arkadaşlarımın başına.

ben de sütümü bitirmeye çalışıyodum. bir litre süt içtim valla -tatlicadiarzu-

ama benim oğlana yaramıyo herhalde, babası insan irisi olmasına rağmen bizim oğlanın gelişimi bi hafta geri, kilosu falan da hep düşük çıkıyo. bana çekecek herhalde benneyaptımki

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de günde 1 lt süt içiyorum. ama ben sevdiğimden içiyorum. dr. 2 bardak yeterli dedi .
daha önce de söylemiştim. ben usg sonuçlarına inanmıyorum. geçen ay gittiğimizde 3 hafta geriydi bebeğim. 15 gün sonra gittik 1 hafta ileri görünüyodu. 15 sonra tekrar gittik sadece 100 gr almış. tahmini ağırlığı o. çok güvenme. ben de güvenmiyorum laelaelaelaelae

insan irisi lafına çok güldüm... şu durumdab biz de mi insan irisiyiz? sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…