2008 Aralık Anneleri

Goldcum bu gece doğuran olmazsa ben yarın suni sancı ile (inşallaaaaaah) normal doğum yapıcam. Belki de ilk normal doğan bebek olur. Ben seninle nasıl bağlantı kurabilirim acaba. Yarın haber vermek isterim de...

canım sana ozel mesaj gonderilmiyor ayarlardan halledebilirsen ordan görüşelim iletişim bilgilerimizi verelim
çok sevindim hayırlısı olsun umarım ilki gibi guzel tatli bir bebiş olur...

goldgelb sanırım buradasın. Seninle nasıl iletişim kurabiliriz? Ben özel mesaj ayarlarını açmaya çalıştım ama sanırım becerememişim. Nasıl açabilirim acaba?

goldgelb sanırım buradasın. Seninle nasıl iletişim kurabiliriz? Ben özel mesaj ayarlarını açmaya çalıştım ama sanırım becerememişim. Nasıl açabilirim acaba?

canım açılmış özel mesajların
sana mesaj attım mesala ben gördün müCADIARZU

byata yarın için allah yardımcın olsun
yarını bekleyen başkası var mıydı??
ballım bayramdan önce sezeryan olmak istiyorum desen dr a kabul etmez mi acaba

ballım53 senin dr benim oğlanı görse daha bi 45 hafta dursun der herhalde 10 gün önce 2400 grdı yarın kontrol var bakalım olup olcağı 2700-800 doğana kadar 3 kiloyu bulmaz bile bizce ama naparsın okadar dikkat ettim ama bukadar oldu doğunca dışarda buyuturuz artık ne diyelim hayırlısı

ceyrem ben hiç inanmıyorum artık ultrasonlara
2 haftadır benim bebeğim aynı kiloda görünüyo 3100 gr 15 kasımdan beri
hatta bu hafta fl bacak uzunluğu var ya o kısalmış görünüyoduklava:
dr duruşundan diyip duruyo hadi kilo verdi diyecem çocuğun boyuda mı kısaldı
bebeğin yeri daraldıkça ölçemiyorlar sanırım

amcamın kızına 3200 gr dediler bebek 3880 gr doğdu gelde inan yani
doğunca kesinleşecek herşeyleri

henüz doğuran olmamış dimi.bende pazara gittim geldim yemek yeme telaşı,bebişde iyice aşağıya doğru baskı yaptı zorlandım bayağı.

kızlar şu lahusalık dönemimiz nasıl geçicek ki acaba

:roflol:kız doğurmadan lohusalık stresine mi girdin
çok düşünmemeye çalış canım
inşallah herşey iyi olacak önce şu doğumları halledelim bi hayırlısıyla:Saruboceq:
sonra olumlu düşünelim bol sütümüz gelecek
bebeklerimizin ve bizin sağlığımız yerinde olacak
gerisi önemli değil zaten

kızlar nurgun dogum hikayesini yazmış, pekte güzel yazmiş çok duygulandım ya... haftalar azaldıkça duygusallık tavan yapti bende:)

anlaşııldı akşam akşam hepimizi ağlattı bu kız
allahım hayırlısıyla alsak bi kucaklarımıza
stresten ağlak bişey oldum ben

byata yarın için allah yardımcın olsun
yarını bekleyen başkası var mıydı??
ballım bayramdan önce sezeryan olmak istiyorum desen dr a kabul etmez mi acaba

almıyo canım bayramdan sonra diyolar başka bişey demiyolar bu dr lar adamları strese sokuyolar ya resmen piskolojımı bozdular ya bi dr iri diyo öteki zayıf diyo biri suyun fazla diyo öbürü normal diyo kafayı yiyecem yakında hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim

byata cnm Allah bi avazda kurtarsın suni sancıyla ilgili yorumlarınıda bekliyoruz ilk doğumuna kıyasla nsl olduğunu anlatırsan seviniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…