2008 Aralık Anneleri

tüm aralık annelerine günaydınn.
bugün doğum yapacaklarada Allah kolaylık versin
darısıda biz beklemede olanlarakaydirigubbakcemile2

Günaydın

Hayırlı sabahlar kızlar

Nasılsınız?Meleklerimiz nasıllar?
Buna da hamd olsun uykusuz ve yorgun da olsak,bu hamişliğin sonuna doğru farklı şikayetlerimiz de olsa yine de herşey çok güzel.hihoyyyt
Her nerede olursa olsun,bugün doğum yapacak olanlara ALLAH(CC)kolaylıklar versin, hayırlısını nasip esin inşallah(amin).:Saruboceq:
Hayırlısıyla diğer anne adaylarına da bu güzel kavuşma nasip olsun(amin). :Saruboceq:

Selametle.Sevgiler. a.s.:1hug:

öncelikle yoklama vereyim
ben burdayımmmm:CüvCüv:
veeee herkese günaydınnnnnn:teytey:
gece yine kötü geçti ama sabah eşim gittikten sonra 2 saat uyumuşum
süper iyi geldi
kendimi çok iyi hissediyorum
sabah sis vardı kapalıydı hava şimdi de güneş var bi güzel ki
benim de içim neşe doldu valla:sm_cool:

tünaydınlarhihoyyytnasılsız bakalim.beklemekden başka çare yok değil mi.allah sağlık versinde.bizde kızımla sohbet ede ede pc yi açtık.bakalım dedik doğuran teyzemiz var mı,yok henüz sanırım.

kızlar sağlık ocağından aradılar beni şimdi,doğurdun mu diye yok dedim henüz eğilsenağlama hast.bebeğin topuğundan 2kere kan alıcaklar dedi,almazlarsa doğdukdan 1hafta sonra getiriyosun topuğundan kan alcaz dedi.ayy bu bile bana acayip heyecan verdi.biyandan da içim cızz etti.ah yavrular nasıl canları acır kimbilir,ben bakamam zaten o an ki.

Bu gece bende hiç uyuyamadım. Artık ne tarafa dönsem kızım varlığını iyice belli ediyo, sola dönsem yok,sağa dönsem yok, sırtüstü yatsam nefesim daralıyo... Biran önce gel artık kızım nolurrrr

İlkimcim en son sağlık ocağına gittiğimde yeni doğan bi bebekten topuk kanı alıyolardı, Nasıl bağırıyo o minicik yavru. İçim öyle acıdı ki,dedim kendi kızıma nasıl dayanacağım Allah'ım.... Kucağıma almak istiyorum artık onu biran önce yaa (

ben rahat uyumuşum biraz.ben artık sağa dönemiyorum burcu,sanki kızımı oraya yuvarlıyomuşum gibi geliyo.rahatsız olduğunu hissediyorum.ama sol tarafım inan çok acıyo,düzde yatılmıyor.eyy gidi annelik böyle nekadar kutsal bişiymiş.

ben hamilleliğimin ilk başında hast.kan kuyruğundaydım.içler acısı bir durum yaşamışdım.bitane bayanın bebeğini hemşireler tutmuş kan alcaklar,ama nasıl ağlıyo yavrucak tıkanmış,mosmor olmuş sanki.sesi bile kısılmış.ben o an dayanamayıp bırkamışdım kuyruğuda dışarı çıkmışdım.terkrar geri döndüğümde halen bebekden zorla kan almaya çalışıyorlardı.artık tutamayıp bebeğin annesine bağırmışdım.yazık gnah yaa.ara verin madem çocuk nefes alsın dedim.

at hayatta izin vermem ona oderece.

ben de rahat uyudum dun gece ama hiç uykumu alamadım sanki şimdi 1-2 saat daha kestirebilirim..
gunaydin tatlı hamişler,
ilkim çelik senin fotonu yapmış sonunda gördük sivri göbüşünü masallah iyi buyutmuşsun, son anda depar attın bize

kaydirigubbakcemile3erkek göbeği gibi dimi.goldcuğum hani senin ki,naniknanik
ama çok selülüt var kızlar bacaklarımda ne olcak bakalım.

yazdım ben altına yorumumu sanki sen benim göbüşü almışsın ben senin göbüşü... benimki de kız göbüşü aynı, daha doğrusu Adile Nasit göbüşü benim ki.. Hafize Ana gibiyim...
birazdan koyacagım...

Ooooo selüliti olmayan varmı ki sırnaşık şey Benim göbeğimde çatlak yok ama bacaklar çatladı tersine fisfisfis Geçecek geçecek hepsi bitecek inşallaaaahhh :lepi:

Kızlar slm. Ben doğurmadan geldim Çok üzgünüm çoook. Bu arada ademelcim sms ini aldım. İlgine çok teşekkür ederim. Rahimde açıklık 3 cm olmuş. Dr'a gitmem 10.30-11'i buldu. Kontrol filan saat 11:30 oldu. Dr da yarın sabah8 de burada ol. Suni sancı ne kadar sürer belli olmaz. Nöbetçi personele kalmayalım dedi. Hastane yatış kartı açtı. Doğumhaneyi, ekibi ve yatacağım odayı ayarladı. Kendimi hazırlamışken geri gelmek kötü oldu. Ama yarın kaçış yok. Bu arada dr epiduralle çok rahat doğurursun diyor. Ben de epidural istemiyorum. Çünkü 500 ytl. Zaten oğluşum doğunca 350 ytl sünnet parası vericem açıktan. Kalanla da Ata'ma bişiler alırım diyorum. Sizce?...

En iyisini yaparsın bencede byata... Ne bu yaa herşey para olmuş,,, Benden doktorum 1.200 istedi epiduralli doğum için... Normal yapacağım o acıyı tadacağım, o doktora o parayı yedirtmeyeceğim klava:

bende yarın gidicem allahın izniyle dr.ve bakalım dr.bişi dicekmi.her hast.neden bu fiyatlar değişiyo anlamıyorum ya.arkadaşım haliç hospitalde yaptı normal 150ytl mişbenim hast.daha farklı,270

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…