- Konu Sahibi deryahakan
-
- #18.121
hakkında hayırlısı olsun canım en azından belirsizlikten kurtuldun.tosuncuk iyi beslenmiş desene ne güzel işte doğduğunda ele avuca gelir büyütcem diye beklemezsin:teytey:bakalım bizde iri bebiş bekliyoz merakla ama :uhm:tabi hepsi çıkınca belli olacak artık.epidural olması güzel ne güzel bebişini ilk sen göreceksin.ben sezeryana karar verdiğimde göremiycem diye çok üzülmüştüm çünkü onu babasından bile kıskanıyorum tek bu yüzden epidural istedim.allah yardımcın olsun canım sen tecrübeli olcen biz gitmeden eve dönersen tecrübelerinden faydalanırız.
sezeryana alıyo beni dr um:çok üzgünüm:
bebek çok kilo almış 4200 gr görünüyo dedi:1shok:
bugün planlı sezeryanı olmasa hemen bu akşam alacaktı ama sezeryanı varmış yarın sabah alacak
epidural olur dedi anestezi ile de görüşülecek
adamel Allah hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım, şu gögüsler için yaptığım şey 4-5 tane ayva çekirdeğini çay tabağına koyun daha fazlada olabilir çekirdekler çünkü ilk zaman ben bayağı bir sürmüştüm, sonra üzerine çeşmeden veya hazır sudan ilave edin soğuk olarak, nasıl oluyor bilmiyorum ama 5-6 saat içinde içine koyduğunuz su jele dönüşüyor , gögüsleri müthiş yumuşatıyor ve rahatlatıyor, benimkiler iki gün içinde düzeldi, resmen gögüslerim deri değiştirdi ve acı kayboldu
selam kızlar
ayrıntıları yazıcam sonra ama şunu söylemeden geçmiyeyim dedim.. dün gece çok acaip şeyler yaşadık, özel hastanelerde doğum yapmayı düşünen arkadaşlar, eğer normal doğum yapmayı gerçekten de istiyorsanız, kurulan hiç bir olumsuz cümle sizi caydırmasın.. eğer azmetmeseydim çok müsait olmama ragmen normal doğuramayacaktım.. size tavsiyem gerçekten de istiyorsanız doktorunuza, ebelere bu isteginizde ne kadar da kararlı oldugunuzu gösterin.. yoksa hepsi sezeryancı olmuş valla..
ben ve bebegim çok iyiyiz hamdolsun.. en kısa zamanda hikayemizi de yazarım.. öptük sizi
Adamel cok sevindim canım bebişini yarın kucagına alacaksın ne guzel stres bitiyor... Ben de merak ediyordum önce senin ki mi fasın ki mi gelecek diye...
Dun gece cok sancım olmustu nerdeyse hiç uyuyamadım bugun doktor randevum vardı Allah'tan ama boyle su ya da nişan gelmeden ağrı normal mi bilemedim (sizlerde olmuş muydu?) Butun gece bebegin hareketlerini dinledim buyuzden..önce NST ye bagladılar %30 sancı çıktı sonra meshur çatı muaynesi yaptı doktorum açılma yokmuş hiç ama canım hiç yanmadı sadece çatı muaynesi hakkında duyduklarım yuzunden çok gergindim, bebek 3200 olmuş... Hiçbir anormallik yok, suyun, plesantan iyi, vucut yapin normale çok uygun, bence normal doğumu bekleyebiliriz dedi.. Fakat ben çok gergin olduğum için istediğin zaman sezeryan olabilirsin de dedi ... Benim ne normal dogum, ne epidural ne sezeryan bunlarla ilgili hiç kaygım yok beni beklemek geriyor arkadaslar ama artık daha rahat olmaya karar verdim... Beni merak eden tüm annişlere çok tesekkürler kocaman opuyorum hepinizi ŞenizŞeniz
Adamel cok sevindim canım bebişini yarın kucagına alacaksın ne guzel stres bitiyor... Ben de merak ediyordum önce senin ki mi fasın ki mi gelecek diye...
Dun gece cok sancım olmustu nerdeyse hiç uyuyamadım bugun doktor randevum vardı Allah'tan ama boyle su ya da nişan gelmeden ağrı normal mi bilemedim (sizlerde olmuş muydu?) Butun gece bebegin hareketlerini dinledim buyuzden..önce NST ye bagladılar %30 sancı çıktı sonra meshur çatı muaynesi yaptı doktorum açılma yokmuş hiç ama canım hiç yanmadı sadece çatı muaynesi hakkında duyduklarım yuzunden çok gergindim, bebek 3200 olmuş... Hiçbir anormallik yok, suyun, plesantan iyi, vucut yapin normale çok uygun, bence normal doğumu bekleyebiliriz dedi.. Fakat ben çok gergin olduğum için istediğin zaman sezeryan olabilirsin de dedi ... Benim ne normal dogum, ne epidural ne sezeryan bunlarla ilgili hiç kaygım yok beni beklemek geriyor arkadaslar ama artık daha rahat olmaya karar verdim... Beni merak eden tüm annişlere çok tesekkürler kocaman opuyorum hepinizi ŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?