- Konu Sahibi deryahakan
-
- #18.081
bizim işitme testimiz doğum yaptığım gün yapılmıştı....
Muhtemelen benim doğum yaptığım hastanede işitme testi yapmıyorlar.Sağlık ocağında söylemişler.15günlük olunca götürün işitme testinden geçsin diye.Sonraki aşımız da Ocak ayında.Sadece annesi tetanoz aşısı olacakHamileyken olmamıştım da...
hatta cuma günkü kontrolümüzde doktorumuz 1.5 aylıkken getirin usg ile kalça çıkıklığına bakıcaz demişti bilgin olsun canım...
gunaydın tatlı annişler ve hala bekleyen tatlı anniş adayları
hepinizi ve lokum bebiklerinizi kocaman opuyorum...
herkese merhaba
şu pazarı bi bitirsekte
yarın bebişlerimizi görmeye gitsek:sm_cool:
Nerelerdesin Gülbeyza'cım?Merak ettim seni yine.Şimdiden böyle seyrek giriyorsun siteye,doğurduktan sonra hiç gelmezsin sen artık herhalde:1closedeyes:
çok şükür çok ıyı geçıyor .pazartesı doktora gıdeceğız bakalım ne kadar olmuş oğlum doktor ne dıyecek çok merak edıyorum . özletme kendını gulbeyza
herkese merhaba
şu pazarı bi bitirsekte
yarın bebişlerimizi görmeye gitsek:sm_cool:
güüzel annem .sorma ya..
benim misafirlerim hiç bitmiyor.pestilim çıktı resmen.buyüzden çok sık giremedim siteye.
yarın itibariyle daha rahat girerim siteye. sen nasılsın bitanem meleğimiz nasıl.
sezeryan ağrıların bittimi şimdi nasılsın .bebişimizin göbeği düştümü.uyutuyormu seni nasıl geçiyor ..
Ona uğraşıyodum ben de bir saattir.Özele attım msj olarak takvimleri.Bak bakiim beğendiğin olacak mı içlerinden.
Bi de canım şu profil özelliklerinin doğrusunu yazıversen artıkşakkıdı
edolina kız pek güzel olmuş ellerine sağlık yavyum.a.s.
heheheheheh olar düzeltirim merakmı ettinkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?