2008 Aralık Anneleri

bizim işitme testimiz doğum yaptığım gün yapılmıştı....

Muhtemelen benim doğum yaptığım hastanede işitme testi yapmıyorlar.Sağlık ocağında söylemişler.15günlük olunca götürün işitme testinden geçsin diye.Sonraki aşımız da Ocak ayında.Sadece annesi tetanoz aşısı olacak Hamileyken olmamıştım da...

hatta cuma günkü kontrolümüzde doktorumuz 1.5 aylıkken getirin usg ile kalça çıkıklığına bakıcaz demişti bilgin olsun canım...

çok şükür çok ıyı geçıyor .pazartesı doktora gıdeceğız bakalım ne kadar olmuş oğlum doktor ne dıyecek çok merak edıyorum . özletme kendını gulbeyza

Nerelerdesin Gülbeyza'cım?Merak ettim seni yine.Şimdiden böyle seyrek giriyorsun siteye,doğurduktan sonra hiç gelmezsin sen artık herhalde:1closedeyes:

güüzel annem .sorma ya..
benim misafirlerim hiç bitmiyor.pestilim çıktı resmen.buyüzden çok sık giremedim siteye.
yarın itibariyle daha rahat girerim siteye. sen nasılsın bitanem meleğimiz nasıl.
sezeryan ağrıların bittimi şimdi nasılsın .bebişimizin göbeği düştümü.uyutuyormu seni nasıl geçiyor ..

çok şükür çok ıyı geçıyor .pazartesı doktora gıdeceğız bakalım ne kadar olmuş oğlum doktor ne dıyecek çok merak edıyorum . özletme kendını gulbeyza

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoz canım yarın bende gidecem doktoruma bakalım ne diyecek artık zaman geçmiyor.şikayetlerim artı.doktorumu kafalamaya çalışçam kanarmı bilmem artık.aslında sezeryandansa normal doğumda yapmak istiyorum ama.bu tosun beni 2-3haftada daha bekletir diye artık sezeryan olucam.valla şimdi normal doğum sancım tutsa doğururum ama nerdeeeeeee.hep bekliyoz.kızlarımı 37-38 ci haftada ne güzel doğurmuştum.çok sabırsızım ben ya.gerçi bu hamileliğim daha zor geçtiği için böyle düşünüyom sanırım.hayırlısı hakkımızda bakalım.

Umarım misafirlerle tek başına ilgilenmeye kalkmıyorsundur.Yorma kendini fazla.
Biz iyiyiz.Ağrımız,gazımız yok çok şükür:ecrin_bebek:Sadece ben uyumam gereken zamanda bilgisayar başına geçince,uykum geldiğinde emzirme saati gelmiş oluyor.Bu yüzden uykusuzum biraz.Göbekimiz düştü teyzesi.Kızım uslu maşallah.Üzmüyor annesini:ecrin_bebek:
Sen de iyisindir umarım.
Öptük seni kızımlaa.s.

Ona uğraşıyodum ben de bir saattir.Özele attım msj olarak takvimleri.Bak bakiim beğendiğin olacak mı içlerinden.

Bi de canım şu profil özelliklerinin doğrusunu yazıversen artıkşakkıdı

edolina kız pek güzel olmuş ellerine sağlık yavyum.a.s.

heheheheheh olar düzeltirim merakmı ettinkaydirigubbakcemile3

maşallah allah nazardan saklasın canım.uzun ,huzurlu,sağlıklı çooook mutlu bir ömrü olsun.hayırlı bir evlat olsun inşallah[/B

slm kizlar kusura bakmayin sizi 1 haftadir merak icinde biraktim aksilik internetimiz bozuldu evden disari cikamadigim icinde baskasina gidip yazamadim daha dogum yapmadim sancilarim var arada ama bizim yaramazin keyfi yerinde simdilik bizden bu kadar internetin hala sorunu var tam olarak giderildiginde yine gelecem hepinizi opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…