- Konu Sahibi deryahakan
-
- #18.101
sevgili aralık anneleri, bende 5 aralıkta ikizlerimi dünyaya getirdim.darısı sizlerin başına...
eşim ve kızım yardımcı oluyorlar misafirlerim gelince.ama yinede yoruluyorum çok edolinam.Umarım misafirlerle tek başına ilgilenmeye kalkmıyorsundur.Yorma kendini fazla.
Biz iyiyiz.Ağrımız,gazımız yok çok şükür:ecrin_bebek:Sadece ben uyumam gereken zamanda bilgisayar başına geçince,uykum geldiğinde emzirme saati gelmiş oluyor.Bu yüzden uykusuzum biraz.Göbekimiz düştü teyzesi.Kızım uslu maşallah.Üzmüyor annesini:ecrin_bebek:
Sen de iyisindir umarım.
Öptük seni kızımlaa.s.
kızlar kimse var mi?
ben bugun çok inanılmaz sancı çekiyorum... Biran evvel yarın saat 12 olsun da doktorumuza görünelim...
slm kizlar kusura bakmayin sizi 1 haftadir merak icinde biraktim aksilik internetimiz bozuldu evden disari cikamadigim icinde baskasina gidip yazamadim daha dogum yapmadim sancilarim var arada ama bizim yaramazin keyfi yerinde simdilik bizden bu kadar internetin hala sorunu var tam olarak giderildiginde yine gelecem hepinizi opuyorum
sevgili aralık anneleri, bende 5 aralıkta ikizlerimi dünyaya getirdim.darısı sizlerin başına...
kızlar gögüsleri ağrıyanlar vardı, bende çok muzdariptin sonra sitede bir yerde okudum ve denedim sonuç harika oldu, 4-5 ayva çekirdeğini bir çay tabağına ıslıyorsunuz, bir süre sonra su bir jele dönüşüyor onu gögüslerinize sürüyorsunuz, hem de doğal olduğu için içim de rahat etti, kullandığım kremler geçirmemişti çünkü, ağlayarak emzirmiştim birkaç gün, umarım böyle bir şikayeti olanlar fayda görür,
günaydın herkese uykusuz bir gecenin ardından oğluşumla...ayva çekirdeği nasıl jel oluyo kızlar yaa krem falan kar etmiyo zonkluyom ben :)
günaydın canlarım ya ben 2ünite kan aldım ya.acayip huylarım çıktı başıma acayip bişey böyle bişey mümkünmÜ==?yeni
huylarımı sonra yazarımm a.s.
sezeryana alıyo beni dr um:çok üzgünüm:
bebek çok kilo almış 4200 gr görünüyo dedi:1shok:
bugün planlı sezeryanı olmasa hemen bu akşam alacaktı ama sezeryanı varmış yarın sabah alacak
epidural olur dedi anestezi ile de görüşülecek
günaydın canlarım ya ben 2ünite kan aldım ya.acayip huylarım çıktı başıma acayip bişey böyle bişey mümkünmÜ==?yeni
huylarımı sonra yazarımm a.s.
amman amman..
bana da 4200 demişti ama 3700 cıktı betülcük.
yoksam benim de normal için hiç bir engelim yoktu.
hayırlısı olsun bakalım seninki ne kadar çıkacak..
sezeryana alıyo beni dr um:çok üzgünüm:
bebek çok kilo almış 4200 gr görünüyo dedi:1shok:
bugün planlı sezeryanı olmasa hemen bu akşam alacaktı ama sezeryanı varmış yarın sabah alacak
epidural olur dedi anestezi ile de görüşülecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?