2008 Aralık Anneleri

yaaa benim çok canım sıkılıyor:jeyyar: eşim işte evde tek başına bilmediğin bir yerde bilmediğin bir memlekette:1no2:çalışmak oysa ne kadarda güzelmiş akşam yorgun argın eve gelip zar zor bir yemek yapıp bulaşıkları toplamak... zaten sonrasında çoktan uykun gelmiştir yattığın yerde sızarsın ertesi gün aynı tempo tekrar başlar.şimdi yatsam bile uyuyamıyorum bir tv bir pc bir de yatak arasında dolanıp duruyorum.of ya prensesim gel artık seni çoooook özledik

kızlar gögüsleri ağrıyanlar vardı, bende çok muzdariptin sonra sitede bir yerde okudum ve denedim sonuç harika oldu, 4-5 ayva çekirdeğini bir çay tabağına ıslıyorsunuz, bir süre sonra su bir jele dönüşüyor onu gögüslerinize sürüyorsunuz, hem de doğal olduğu için içim de rahat etti, kullandığım kremler geçirmemişti çünkü, ağlayarak emzirmiştim birkaç gün, umarım böyle bir şikayeti olanlar fayda görür,

birde şeker durumunu soran bir arkadaş vardı, ben insülin kullanmama rağmen hamileliğimde şekerim 200 altına nadir düşmüştü, ancak doğumdan sonra doktorlar insüline devam demelerine rağmen ben bıraktım çünkü iğne olmaktan bıkmıştım artık, ancak şekerimi ölçüyorum ve şekerim normalin altında çıkıyor hatta bir gün fazlasıyla düştü bile

sevgili aralık anneleri, bende 5 aralıkta ikizlerimi dünyaya getirdim.darısı sizlerin başına...

Allah analı baalı büyütsün. Sağlıklı, hayırlı evlatlar olurlar inşaallah. Sezeryan ollmuştur heralde kiloları boyları nasıl? Kaç haftada doğdular? cinsiyetleri isimleri ne? Doğum hikayeni ve bebişlerin resmlerini de görmek isteriz. a.s.

eşim ve kızım yardımcı oluyorlar misafirlerim gelince.ama yinede yoruluyorum çok edolinam.

maşallah maşallahiyi olmanıza çok sevindim bebişimizde üzmüyormuş oh negüzel akıllı kız maşallahuykusuzluklarada alışılıyor edolinam.pcsiz de yapamıyoz burayıda insan çok merak ediyor dimi.
ben bugün allahın izninle doktoruma gitçem bütün şikayetlerimi anlatçam bakalım ne dicek oğluşum nasıl onuda görcem.uykusuzluk çok var bendede hele bugün sorma doktorada gidecem ya heycan dorukta yani.
bende oğluşumla sizi öpüyoruzŞeniz

günaydın demeyi unutmuşum.herkeze güzel bir gün hayırlı olmasını diliyorum.

bugün doğum yapacak olan arkadaşlara sancısı gelenlere allahtan şifa gayret kuvvet diliyorum.

GÜNAYDIN GÜZEL ARALIK ANNELERİ!!hihoyyyt

kızlar kimse var mi?
ben bugun çok inanılmaz sancı çekiyorum... Biran evvel yarın saat 12 olsun da doktorumuza görünelim...

Gold'cum doğuruyor musun canım?Haber etmeyi unutma.Merakta bırakma bizi.

İyi olmana sevindim Lora'cım.Merak ettik gerçekten.Haber vermen iyi oldu.

sevgili aralık anneleri, bende 5 aralıkta ikizlerimi dünyaya getirdim.darısı sizlerin başına...

Maşallah
Allah analı babalı büyütsün.
Sağlıklı büyüsünler inşallah.
Doğum hikayeni ve bebişlerinin fotolarını isteriz

Nasıl jele dönüşüyor ki?Sıcak suya mı koyuyorsun?Ben de yapmak istiyorum.

günaydın herkese uykusuz bir gecenin ardından oğluşumla...ayva çekirdeği nasıl jel oluyo kızlar yaa krem falan kar etmiyo zonkluyom ben :)

günaydın herkese uykusuz bir gecenin ardından oğluşumla...ayva çekirdeği nasıl jel oluyo kızlar yaa krem falan kar etmiyo zonkluyom ben :)

ceyremcim cnm gunaydin oglusun hayirli olsun allah anali babali buyutmeyi nasip etsin isallah ee basladi demek uykusuzluk olsun bunlar tatli seyler oglusunu cok opuyorum tabi senide

günaydın canlarım ya ben 2ünite kan aldım ya.acayip huylarım çıktı başıma acayip bişey böyle bişey mümkünmÜ==?yeni
huylarımı sonra yazarımm a.s.

sezeryana alıyo beni dr um:çok üzgünüm:
bebek çok kilo almış 4200 gr görünüyo dedi:1shok:
bugün planlı sezeryanı olmasa hemen bu akşam alacaktı ama sezeryanı varmış yarın sabah alacak
epidural olur dedi anestezi ile de görüşülecek

amman amman..
bana da 4200 demişti ama 3700 cıktı betülcük.
yoksam benim de normal için hiç bir engelim yoktu.
hayırlısı olsun bakalım seninki ne kadar çıkacak..

amman amman..
bana da 4200 demişti ama 3700 cıktı betülcük.
yoksam benim de normal için hiç bir engelim yoktu.
hayırlısı olsun bakalım seninki ne kadar çıkacak..

dedim canım seni arkadaşa 4200 dediler 3700 doğum yaptı dedim
olabilir dedi
ama 3700 de zorlar seni boyun kısa dedi
yerden bitme olunca ben kaydirigubbakcemile3
hatta her an hazırlıklı ol bu gece acil gelebilirsin dedi
bebek bayağı bi inmiş
hayırlısı olsun inşallah

hakkında hayırlısı olsun canım en azından belirsizlikten kurtuldun.tosuncuk iyi beslenmiş desene ne güzel işte doğduğunda ele avuca gelir büyütcem diye beklemezsin:teytey:bakalım bizde iri bebiş bekliyoz merakla ama :uhm:tabi hepsi çıkınca belli olacak artık.epidural olması güzel ne güzel bebişini ilk sen göreceksin.ben sezeryana karar verdiğimde göremiycem diye çok üzülmüştüm çünkü onu babasından bile kıskanıyorum tek bu yüzden epidural istedim.allah yardımcın olsun canım sen tecrübeli olcen biz gitmeden eve dönersen tecrübelerinden faydalanırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…