2008 Aralık Anneleri

canım zaten bende vardı önceden de idrar yolları enfeksiyonu ama şimdi de yanma var yani..büyük ihtimalle yine devam ediyor..doktoruma söyleyeceğim gidince..dikişlerim düşmedi öyle bişey yaşamadım estetik dikiş demişti doktor..ayrıca kontrole de çagırmadı ama ben belki yarın giderim..valla kış günü dogurduk üşütmememiz lazım bi daha dogurcak olsam yaz bebesi olsun isterim Allah bilir tabii de..

İlkim'cim aman ihmal etme,doktora git canım.
Fas ve Serpilla siz de doktora gitmeyi ihmal etmeyin.
Bebeklerinizi yanınıza alamıyorsanız,bebeği bırakacağınız kişiye ya sütünüzden sağıp ya da hazır mamalardan bırakın.Ağlarsa kaşıkla versin.
Siz sağlıklı olacaksınız ki bebekler de sağlıklı olsunyerimseniben

edolina ne haber. nasıl gidiyor.
iyi hadi çok sevindim iyilşir inşallah eminede yavrusuna kavuşur.

İyilik Peri'cim.Uğraşıyorum işte bildiğin gibi.

Annem arkadaşlarıyla toplandı bugün.Bana gelemedi tabii.Eşimin de işleri vardı.Kimse yok diye herhalde,benim kız yeni adet çıkardı.3,4 saat kadar hiç uyumadı.Ben bir yandan yemek yapmaya çalışıyorum,bir yandan onunla uğraşıyorum.Halimi görseniz çok gülerdiniz eminim.Bebeği emzirmek için oturuyorum,e yemek de ocakta pişiyor.Tabii ki kalkıp kontrol etmem gerek.Bebek memede kalktım yemeği karıştırdım,tuzladımkaydirigubbakcemile3
Hep kucağımda mı olacak?Tabii ki genelde yatağına yatırdım.Bir ara sert koltuğun üzerine minik çarşafını serip kızımı yüzüstü yatırdım.(Kollarını yaklaştırıp yatırınca kafayı kaldırıp çeviriyor artık keratam)Ağlamaya başladığında onunla uzaktan konuştum.15,20dk için bile olsa bu şekilde onu oyalayabildim:lepi:İyice ağlamaya başladığında kucağıma alıp emzirdim.-tatlicadiarzu-
Ben yoruldum ama sanırım o benden daha fazla yoruldu.Uzun bir uykunun ardından akşam onu yıkamaya karar verdik.Azcık emzirdim,uyuyup kaldı.Altını açıp uyandırdık da öyle yıkadık.Sonrasında annesinin göğsünde ısınıp biraz daha emdi mi popişinde pireler uçuştu hemencik:roflol:Bu gece güzel uyuruz:jeyyar:

Her akşam mutlaka kk'ya giriyorum ama her bir sonraki akşam pc'yi açtığımda sanki günlerce siteye girmemişim gibi geliyor.Günler çok uzun geliyor galiba bana:1rolleyes:

Öpüyorum hepinizi güzel annelera.s.

kızlar merhaba
bende oğluşuma kavuştum çok şükür ne kadar güzel bir duygu
allah herkeze nasip etsin.
oğluşum 26 aralık.38+5günlükken
4kilo 53 boyunda doğdu
en kısa zamanda doğum hikayemle sizlerle beraber olacağım.

canım tebrik ederim allah sağlıklı uzun ömürler versin.a.s.

canım gözünaydın
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :1hug:a.s.

resmen sessizlik hakim oldu buralara.
uğrayan eden yok.
doğum yapan köşesine cekildi:bbo:
yakında aralık 2009 anneleri de gelir,topik onların olur artık..

ben de cmtsi anneciğimi yolcu ettim.
saolsun baya kaldı yanımda.
düzenimizi iyice kurdu,ben alışana kadar,iyileşene kadar da bekledi öyle gitti.
pazar günü de malum kocacım evdeydi.
bugün ilk kez yanlızız minik kızımla.
tatlı tatlı uyuyor şimdi
ben de yemeğimi yaptım biraz dinlenicem.
hepinizi öptüm.
gelen giden olursa tabi -tatlicadiarzu-

Allah kavuştursun canım
sana bayağı zor gelir yani ev sessizleşmiştir
ben başından beri yanlızım malum 2. çocuk olduğu için biraz daha tecrübeliyim eve geldiğimde1 gece yanımda kaldılar
gündüz gelip gittiler
şimdi ise uğrayan yok
mevlütüde geçen hafta okuttum
boş bulduğun vakit dinlen canım
evet buralar bayağı sessizleşti
özledim hamişlik dönemimizdeki sohbetleri

selam kızlar
neolur bana yardım edin kızım günlerdir uyumuyor ve uyutmuyo dr götürdük bişey çıkmadı ama uyumuyor ne gündüz ner gece yakında tımarhanelik olcam bittim artık uykusuzluktan neolur yardım edin sizde de böyle oluyormu

canımneden uyumuyor acaba karnı toksa gazı yoksa..ağlıyormu peki yoksa sadece etrafa bakınıyor mu..bi sıkıntısı yoksa uyumasın napalım ben de bebekken uyumazmışım annem mahvolurmuş..ööyle etrafa bakarmışım..

canım ağlamıyor etrafa bakıyor eger ilgilenmezsen bas bas bağırıyor dün gece saat 12'den sabah 5'e kadar emdi memeyi kacırınca sanki dövüyormuşuz gibi ağlıyo kafayı yemek üzereyim senağlama

emzik vermeyi denedin mi?
bir sıkıntısı yoksa emzik iyi gelebilir.
bir de bazı bebeklere icden uyumuyor
benim 7 aylık bir yeğenim var.
doğduğu günden beri günde bir saat uyuyor.
gündüz yarım saat akşam yarım saat.
doktora sormuşlar ama o da 1 yaşına kadar yapacak bişey yok demiş...

senağlamamerhaba canlarım.zeynepciğim seni çok iyi anlıyorum.gece 2den 6ya kadar uyumadık.memeyle savaş yaptı resmen,gözleri açıldı yok anam yok uyumadı.sallıyorum,yalancı meme veriyorum kesinlikle.sabah 6da uyudu kuzum.ama kaç gecedir böyle,,şimdi öyle güzel uyuyorki bir görseniz.saat 7den sonra uyutmıcam delikafadulden

ve çok çok yorgunum.inş.kırkından sonra düzelir.zeyneppppp canım öyle diyorlar ne bilim.

evet kızlar bende eski sohbetlerimizi özledim (

artık nete girmek benim için gerçekten mucize. zar zor girebiliyorum oda yarım yamalak. durumumu tahmin edersiniz artık. bu afacanlar bende hal bırakmadılar :)

bakalım hep böylemi devam edecek yoksa bir düzen kurabilecekmiyiz merak ediyorum:uhm:

zeynepciiim akşamları yıkayıp masaj yapsan. belki faydası olura.s. şu johnson"ın iyi uykular ürünleri varya. şampuan ve yağ. bende alıp deneyeceğim onu. işe yarar belkikafamçokkarıştı

merhaba kızlar..forum bebekler yüzünden sessizleşmiş olabilirmi acaba.bebişlerin sesi forumu bastırmış durumda..hamişken ne güzel sohbetlerimiz vardı şimdi bebekden vakit bulup formu bile okuyamıyorum.yeni doğum yapan arkadaşlar kimler takikip edemedim hepsinin gözü aydın olsun

zeynepcim bhk ya katılıyorum yalancı emzik ver canım bende emziği verdim rahat ettim başka türlü memişler mahvolurdu.benimkide dün gece ayağa dikti beni..babası bir taraftan ben bir taraftan helak olduk..artık sabah açınca anneme verdimde 1-2 saat uyuyabildim..onlar gidince ne yapıcam ben hiç bilmiyorum..gözlerim kan çanağına döndü artık çift görmeye başladım ..bu gece yatırmadan önce banyo yaptırıcam inşallah rahatça uyur yavrum geçen sefer işe yaramıştı ..

denemez olurmuyum alıyo iki damaklayıp atıyo yardımın için cok sagol

yokbe canım kim demişse yalan brnim kız 46 günlük oldu hala bir düzelme yokcanım

kızlar iyi akşamlar uzun zaman oldu girmeyeli siteye oğlum zatürre oldu uzun süredir hastanede yatıyorduk yeni çıktık dua edin bize olurmu

kızlar iyi akşamlar uzun zaman oldu girmeyeli siteye oğlum zatürre oldu uzun süredir hastanede yatıyorduk yeni çıktık dua edin bize olurmu

geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin.. inşallah iyileşirsiniz en kısa zamanda

aralık anneleri bu arada hepinize iyi akşamlar.. biz de eski muhabbetleri çok özleyenlerdeniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…