- Konu Sahibi deryahakan
-
- #18.381
canım ağlamıyor etrafa bakıyor eger ilgilenmezsen bas bas bağırıyor dün gece saat 12'den sabah 5'e kadar emdi memeyi kacırınca sanki dövüyormuşuz gibi ağlıyo kafayı yemek üzereyim senağlama
zeynep bizde ayniyiz 40 miz cikcak yakinda seviniyodum düzene bincez diye ama yok bizim oglan 3 gündür delirli bir bebek nasil dayanir uykusuzluga anlamis degilim
kızlar iyi akşamlar uzun zaman oldu girmeyeli siteye oğlum zatürre oldu uzun süredir hastanede yatıyorduk yeni çıktık dua edin bize olurmu
kızlar bişey soraam sizler bebekleinişze sürekli şapka takıyormusunuz ben sobalı evde oturuyorum bebeğime şapka takmıyordum ama bebeklerin başı çok üşür diye takmamı söylediler sizler ne yapıyorsunuz bilgisi olan varmı?
evet kızlar bende eski sohbetlerimizi özledim(
artık nete girmek benim için gerçekten mucize. zar zor girebiliyorum oda yarım yamalak. durumumu tahmin edersiniz artık. bu afacanlar bende hal bırakmadılar :)
bakalım hep böylemi devam edecek yoksa bir düzen kurabilecekmiyiz merak ediyorum:uhm:
kızlar merhaba
bende oğluşuma kavuştum çok şükür ne kadar güzel bir duygu
allah herkeze nasip etsin.
oğluşum 26 aralık.38+5günlükken
4kilo 53 boyunda doğdu
en kısa zamanda doğum hikayemle sizlerle beraber olacağım.
kızlar merhaba
bende oğluşuma kavuştum çok şükür ne kadar güzel bir duygu
allah herkeze nasip etsin.
oğluşum 26 aralık.38+5günlükken
4kilo 53 boyunda doğdu
en kısa zamanda doğum hikayemle sizlerle beraber olacağım.
kızlar iyi akşamlar uzun zaman oldu girmeyeli siteye oğlum zatürre oldu uzun süredir hastanede yatıyorduk yeni çıktık dua edin bize olurmu
kızlar bişey soraam sizler bebekleinişze sürekli şapka takıyormusunuz ben sobalı evde oturuyorum bebeğime şapka takmıyordum ama bebeklerin başı çok üşür diye takmamı söylediler sizler ne yapıyorsunuz bilgisi olan varmı?
herkese selamlar tatlı anneler..
walla özlelikle de yakın zamanda doğum yapanları çok meralk ediyorum.
annelik hamilelik gibi değilmiş değil mi?
her dakikanın kıymeti var artık bizim için..
Allahım bebeklerimize bol uyku,bize de bol süt nasip etsin :jeyyar:
kızlar size bişey sorcam saçlarım röfleliydi benim 9 ay boyunca boyatamadık malum cok cirkin bir görüntü oldu dipler siyah uçlar sarı röfle yaptırmak istiyorum ama emzirdiğim içinde bebeğime bişey olur diye korkuyorum sizce ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz
fascığım yok canım ya nerdeeee gezmek dışarı çıkmak.üşütecek diye çok korkuyorum.burnu tıkalıdı zaten yavrumun damla verdim hapşurdu ve rahatladı.ben çok zor alışıyorum bu düzene,çok çok zor hemde.eşimim peşine takılır gezerdik hep.şimdi öyle değil,bırak dışarıyı çıkmayı yemek bile yapamıyorum artık vakit bulupda.şimdi uyudu anca vakit buldum.
rabbim hepimizi bir düzene soksun inş.düngece 11de yıkadım kuzumu öyle rahatladıki,ama 8den sonra uyutmadım.ne yaptım ne ettim uyutmadım,konuşduk bol bol şarkılar söyledik derken saat11de yıkadım.uzun zaman sonra gece çok güsel uyudu,bende bugün güne daha bir enerjiyle başladım.ama şu kuyruk sokumumdaki kramp beni artık endişelendirmeye başladı kızlar,eskisi gibi asla değilim.ağlıyorum sinirden .nasıl dr.gitcem ne yapcam bilmiyorum.öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?