2008 Aralık Bebeklerinin Dişleri Geliyooo ama Nasıl??

neeeeeee :1shok: bu belirtilerr 2 yaşına kadarmı. nediyon bacımm şeyii yedik ozamnn.. ee ayvayıı delikafadulden

teşekkür ederiz misscim...
valla bu belirtilerin pek çoğu mevcut bizde...
heran incimiz belirebilir desene:))

hadi hayırlısı şekerimmm bizde beklemedeyiz ne kadar sürecek bakalım yerimseniben

missscazım bilgiler için çok sağol canım vallaha çok işime yaradı. a.s.

guzel bir konukaydirigubbakcemile5
ins. kolay cikarir bebislerimiz ...:asigim:

ilk oglusum kolay cikarmisti sorun yasamamistik ins. bunda da oyle olur :asigim:

cnm emeğine sağlık çok yararlı oldu ben diş çıkarırken ki ateş ve ishalin sebebinin çocuğun herşeyi ağzına götürüp mikrop kapmasına bağlıyorum inş meleklerimiz sorunsuz diş çıkarırlar

kızlar benim oğlumun dişi çıkmamışşş
dr amcamız baktı bu hafta dediki o diş değil diş gibi sert ve sivri ama
kist o dedi dünyam yıkıldı ne olcak dedim hiç bişi önemsiz diyince
içim rahtaladı. yavru kuş minicik kist yüzünden ateşlenip hastalandı günlerce uyumadı

ay canım kıyamam ona
geçmiş olsun

ayy inanmııyoorummmmmmmmmmmmmmmm :1shok: çok geçmiş olsun enes bebeğe yaaaaaaa.. kıyamam hakkat üzüldüm yawrucak. ahh bu minişlere bişi olmasın heç yaaaaa . böhühühü senağlama

elviram geçmiş olsun canım ya..ilk defa duyuyorum böyle bişi
inşallah önemsiz geçici bir şeydir..
kıyamam kuzuya ya

geçmiş olsun pericim ya ne olacak şimcik (
sağol balım dr ilaç vermicem dedi kendiliğinden geçer dedi. içime sinmedi tekrar başka dr götürcem gerçi
elviram geçmiş olsun canım ya..ilk defa duyuyorum böyle bişi
inşallah önemsiz geçici bir şeydir..
kıyamam kuzuya ya

nurgünüm çok sağol bende ilk defa duydum
önemsiz herhaldeki ilaç vermedi zaten bu konu hakkında pek detaylı konuşmadı
dr amcamız. başka bi dr götürcem bakalım o nediyecek.
allah hiç bir bebişin başına vermesin inanın diş çıkartır gibi oldu ateş huysuzluk.

aaa dişte de kist mi olurmuş canım yaa. çok şaşırdım.. çene kemiği filan olmasın. ayy kesin başka bir doktora daha götür sen enesimi.. kıyamam inşallah canı yanmadan gecer gider.. geçmişler olsun pericim..

canım alt cenesindeki azı dişinin dudağına bakan kısımda çok minik diş gibide sert
ben diş dedim görenlerde öyle dedi ama baktım gördüm büyümüyor aynı duruyor hemen götürdüm dr. dr demezmi bu diş değil diye bir yandan sevindim bir yandanda üzüldüm. sevincim geç çıksın istememden dolayı üzüntüm ise bu kadar ateş huysuzluk minicik bir kist yüzündenmiydi diye. bugün başka bir dr aradım iki hafta sonra gel dedi randevusu dolu başkda dr tanımıyorum iki hafta beklicez bakalım hayırlısı. allah dermnsız dert vermesin. çok teşekkür ederim fascımŞeniz

gecmis olsun elviracim kuzun demekki onun icin huzursuzdu:çok üzgünüm:
insallah bir an önce gecerde rahatlarsiniz canim:teselli:
öpüyorum enes pasayi

ayy kızlar ben bu başlığı unutmuşum özür.
Elviram canım çok üzğldüm geçmiş olsun enesimize ve sana. inş. önemsizdir ve çabucak iyileşir mini kuş.:teselli: