ayy kızlar ben bu başlığı unutmuşum özür.
Elviram canım çok üzğldüm geçmiş olsun enesimize ve sana. inş. önemsizdir ve çabucak iyileşir mini kuş.:teselli:
çok geçmiş olsun elviracımmm
inan ilk kez duydum dişte kist oluşabileceğini...
bencede başka bir doktora götür derimmm
umarım önemli bişey değildir...
sağol canım iki hafta sonraya verdi dr randevu hem normal kontrol olur hem dişi
için tekrar götürmüş olurum. allah kimseye dermansız dert vermesin yeterkia.s.
Miss'cim ve Zea'cım bilgiler için çok teşekkürler.
Çok geçmis olsun Elvira'cım.ALLAH(CC)kimselere dermansız dert vermsin inşallah(amin). İnşallah,bir an önce herşey yoluna girer.
kızlar benim oğlumun dişi çıkmamışşş
dr amcamız baktı bu hafta dediki o diş değil diş gibi sert ve sivri ama
kist o dedi dünyam yıkıldı ne olcak dedim hiç bişi önemsiz diyince
içim rahtaladı. yavru kuş minicik kist yüzünden ateşlenip hastalandı günlerce uyumadı
Merhaba arkadaşlar ben yeniyim pek tanışmıyoruz . Sizlerin sohbeti çok hoşuma gitti inşallah bende sık sık aranıza katılabilirim. Miss'cim paylaşımın için tşkler çok güzel olmuş.Bende dört gözle kızın dişlerini çıkarmasını bekliyorum. ablamız 7.5 aylıkken çıkarmıştı bakalım bu cimcime ne zaman çıkaracak.Elimiz devamlı ağzımızda yüzümüz salya içinde bakalım ne olacak .
Elvira Çok geçmis olsun .ılk kez senden duydum, dr önemli olmadığını söylemiş inşallah öyledir.Biran önce oğluşun iyileşir inşallah canım
Merhaba arkadaşlar ben yeniyim pek tanışmıyoruz . Sizlerin sohbeti çok hoşuma gitti inşallah bende sık sık aranıza katılabilirim. Miss'cim paylaşımın için tşkler çok güzel olmuş.Bende dört gözle kızın dişlerini çıkarmasını bekliyorum. ablamız 7.5 aylıkken çıkarmıştı bakalım bu cimcime ne zaman çıkaracak.Elimiz devamlı ağzımızda yüzümüz salya içinde bakalım ne olacak .
Elvira Çok geçmis olsun .İlk kez senden duydum, dr önemli olmadığını söylemiş inşallah öyledir.Biran önce oğluşun iyileşir inşallah canım
Kıyamam ben onaaa..Kusura bakma canım şimdi gördüm yazıyı.Geçmiş olsun.Sen azı dişi çıkıyor diyordun yanlış hatırlamıyorsam.İlginç gelmişti de babama sormuştum.O da bebeklerde dişle ilgili herşey normal demişti.Bu da önemli değilmiş neyse ki.
Elvira Çok geçmis olsun .İlk kez senden duydum, dr önemli olmadığını söylemiş inşallah öyledir.Biran önce oğluşun iyileşir inşallah canım
edoşum önemli değil canım. çok sağol tatlım bugün baktım tekrar kist mist ortada yok
geçmiş sanırsam alla alla nekadar ilginç şeyler var bizim başımıza gelyor.
sağlıkla gelsin dişlerimiz hepimizin bebelerininŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?