2008 Aralık Bebeklerinin Dişleri Geliyooo ama Nasıl??

ayy kızlar ben bu başlığı unutmuşum özür.
Elviram canım çok üzğldüm geçmiş olsun enesimize ve sana. inş. önemsizdir ve çabucak iyileşir mini kuş.:teselli:

canımcım çok sağol inşallah hemen geçer gerçi bi sıkıntısı yok ama şu aralar ama.
Şeniza.s.

çok geçmiş olsun elviracımmm
inan ilk kez duydum dişte kist oluşabileceğini...
bencede başka bir doktora götür derimmm
umarım önemli bişey değildir...

çok geçmiş olsun elviracımmm
inan ilk kez duydum dişte kist oluşabileceğini...
bencede başka bir doktora götür derimmm
umarım önemli bişey değildir...

sağol canım iki hafta sonraya verdi dr randevu hem normal kontrol olur hem dişi
için tekrar götürmüş olurum. allah kimseye dermansız dert vermesin yeterkia.s.

sağol canım iki hafta sonraya verdi dr randevu hem normal kontrol olur hem dişi
için tekrar götürmüş olurum. allah kimseye dermansız dert vermesin yeterkia.s.

Miss'cim ve Zea'cım bilgiler için çok teşekkürler.

Çok geçmis olsun Elvira'cım.ALLAH(CC)kimselere dermansız dert vermsin inşallah(amin). İnşallah,bir an önce herşey yoluna girer.

Kıyamam ben onaaa..Kusura bakma canım şimdi gördüm yazıyı.Geçmiş olsun.Sen azı dişi çıkıyor diyordun yanlış hatırlamıyorsam.İlginç gelmişti de babama sormuştum.O da bebeklerde dişle ilgili herşey normal demişti.Bu da önemli değilmiş neyse ki.

Merhaba arkadaşlar ben yeniyim pek tanışmıyoruz . Sizlerin sohbeti çok hoşuma gitti inşallah bende sık sık aranıza katılabilirim. Miss'cim paylaşımın için tşkler çok güzel olmuş.Bende dört gözle kızın dişlerini çıkarmasını bekliyorum. ablamız 7.5 aylıkken çıkarmıştı bakalım bu cimcime ne zaman çıkaracak.Elimiz devamlı ağzımızda yüzümüz salya içinde bakalım ne olacak .
Elvira Çok geçmis olsun .ılk kez senden duydum, dr önemli olmadığını söylemiş inşallah öyledir.Biran önce oğluşun iyileşir inşallah canım

Hoş geldin aramıza. kaydirigubbakcemile5 Kuzucuğunda hayırlı evlat olsun inşallah(amin).
a.s.

Hoşgeldin aramıza.

sağolsun kızlar faydası olduysa ne mutlu.. artık bi diş listesi hazırliim ben ilk sayfada yayına verelim.. fırına verelim der gibi oldi :roflol: Maşallah anitanın incisiyle açtık bakalım 2. şanslı kim olcek.. ekleyip hazırlayınca haber veririn sositososito

edoşum önemli değil canım. çok sağol tatlım bugün baktım tekrar kist mist ortada yok
geçmiş sanırsam alla alla nekadar ilginç şeyler var bizim başımıza gelyor.
sağlıkla gelsin dişlerimiz hepimizin bebelerininŞeniz

özlem35 hoşgeldin canım aramıza. bebeğin hayırlı olsun sağlık büyütürsün inşallah.
önemli bişi değil dedi dr gerçektende öyleymiş ki bugün kontrol ettim kist yerinde yok
geçmiş kurtulmuşuz. sağlıkla çıksın bebelerimizin dişleri inşallahŞeniz

Allah beterinden korusun canım.Sağlığı iyi olsun da gerisi önemli değil a.s.

incimiz cıktı teyzelrim ilk inci bizimki mi yoksa

alkisalkisalkis

delikafadulden

gözünaydın esc kimseden ses çıkmadı ama 1 arkadaşın bebişi çıkardı diye biliyorum belkide yanlışl hatırlıyorumdur hayırlı olsun inciniz

Anita ve ilkim bebek ilk diş çıkaranlardan.Hatırlatayım.
esc sizinde ilk inciniz hayırlı olsun.

esc hayırlı olsun dişiniz canım.evet anitayla ilkim aynı anda çıkardı incilerini.bakalım şimdi gelen inci nerden.
hepimizin bebeleri pırt pırt çıkarıverirler inş.dişlerini hade bakemalkisalkisalkis

teşükkürler

tam 6 .ayında cıkardı paşam dişini

allahım sizlere de gösterdin dişini görünce agladım mutlulukdan