2008 Aralk anneleri listemiz

ayol listede 86 kişi var.
kimseler uğramıyor konuya..
ismini yazdıran kayıplara karışıyor yahutatlicadiarzu

tşk bhk ayy çok sevindim listeye girdiğime şey bhk ciğim bi de bnm yaşım 21 haftayada cinsiyetini öğrencem bi zhmet düzeltirmisin cnm saol

kızlar beni de ekleyin 25 yaşındayım kızım olucak nasip olursa

canım listeye bir de isim için yer mi açsakCADIARZU
cinsiyetleri belirlenince aklımızda isimleri de oturacak yakında isimleriyle seveceğiz karnımızı:sm_cool:

jeyyar
canım listeye bir de isim için yer mi açsakCADIARZU
cinsiyetleri belirlenince aklımızda isimleri de oturacak yakında isimleriyle seveceğiz karnımızı:sm_cool:

bu çok iyi fikirmiş yavuz dışında hiç isim bulan var mi? ben hep kıza hazırlanmıştım şimdi galiba oglum olacak ve isim konusunda çok kararsızım sizlerden kopya çekerim jeyyar jeyyar

jeyyar

bu çok iyi fikirmiş yavuz dışında hiç isim bulan var mi? ben hep kıza hazırlanmıştım şimdi galiba oglum olacak ve isim konusunda çok kararsızım sizlerden kopya çekerim jeyyar jeyyar

İsim konusu benim de hoşuma gitti..
Süpersiniz yaa..

gerekli değişklikleri yapıcam annelerima.s.

kesinleşti demek hayirli olsun
isim buldunuz mu;?

benim aklımda çoçukluktan istedigim bi isim var ama biraz daha düşünücem eger bulamazsam onu koymayı düşünüyorum canım.sude düşündügüm isim.eşim ben hangi ismi istersem onu koymamı istiyor.güzelmi sence sude ismi? :uhm: :uhm:

selam kızlarrr benide ekleyin benide listeye :)) Allah nazarlardan korusun hepimizi İnşallah
yaş:26 sat emin olmamakla berabr 1 mart yazabilirsiniz başka ne vardııı ha bide benim oğluşum olcak büyük ihtimall.. isim bulamıyoorummm. sizlerle tanışmak çok güzel. ne güsel hepimiz büyülü bahçe gibiyiz :) son olarak bende şimdiden 3 kilo aldım hatta tok karınla 4 kilo aldım bile sayılır. eywahh mı çokmu..

Son düzenleme:
Bhk cim benim yaşım 22 ve Deniz adında bi kızım olacak eklersen sevinirim şimdiden tşk :)

beni de eklersiniz demi yaşım 25 kızım olucak Allah kısmet ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…