2008 Aralk anneleri listemiz

Gecikme için kusura bakmayın arkadaşlar..
Bu aralar tatile de gidip gelince hiç fırsatım olmadı..
gerekli düzeltmeler ve eklemeler yapılmıştır şakkıdı

ay benim de cumartesi günü 5 hafta aradan sonra doktor kontrolüm var..
bakalım yine kız diyecek mi?
o zaman 14 haftalık mı neydik...

akdnz aslı bide ismini Deniz koydunmu kendimden şüphe edicem den benmisin ben senmiyim die :)))))

Allah hepimizinkini sağlıkla kucağımıza verir inşallah!!!!

akdnz aslı bide ismini Deniz koydunmu kendimden şüphe edicem den benmisin ben senmiyim die :)))))

Allah hepimizinkini sağlıkla kucağımıza verir inşallah!!!!

mrb leo.dogru yazmışşın valla her şey aynı.ne güzel ikimizin dogumu bebeklerimizin gelişimi aynı gunlerde olucak allah kısmet ederse.ben ce hoş bi durum :içelim:

:çok üzgünüm:kızlar mrb,benimde ocak başı aralık sonu gibi görünüo ama ben ocak annelerıne kaydolmuştum,sizede bir bakayım dedim,aralık anneleri çok fazla yok gibi sanırım,acaba benim gibi sat ı 31 mart olan war mı burda ??

merhaba benmde doğumum aralık sonu ocakbaşı görünüyor.sat:3 nisan bu arada bebeğin cisiyetini öğrenebildinmi

arkadaşlar rica etsem benide eklermisiniz listenizee!sat:3 nisan 26 yaşındayım cinsiyeti henüz öğrenemedim.bu arada doğumum aralık sonu ocak başına denk geliyo.şimdiden tşk ederimm...

bhk'cııım canım benimkilerin ikiside kız :)))
isimleride Bahar ve Cemre olacak inşallah.

eklersen sevinirim canım!

bir değişiklik olmazsa benim bebeğimin adı ahmet doruk

eklersen sevinirim canıma.s.

bhk cııımmmmm benim bebişte eerkeeeekkkkk :sm_cool: yazarmısın prensimi oraya adı belli değil ama teyzesi gamyoncuiremsu

canım benide eklermisiniz yaşım 30 sat 6 mart kız olacak %80:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…