2008 Aralk anneleri listemiz

ya hanımlar bu uyku olayı nereye kadar boyle gidecek haberi olan varmı artık tamammen bitmiş durumdayım 2 saat uyuyorum 5 -6 saat ayakta sonra yine uyu uyan cok yoruldum artık

ya hanımlar bu uyku olayı nereye kadar boyle gidecek haberi olan varmı artık tamammen bitmiş durumdayım 2 saat uyuyorum 5 -6 saat ayakta sonra yine uyu uyan cok yoruldum artık

ilk 12 hafta çok uykum vardı doyamadım hiç sonra 4 hafta rahattım şimdi yine başladı uyku düşkünlüğüm canım

insallah gecer bu uyku hali tum hayatımda bukadar uykulu oldugumu hiç bilmem heralde dogunca uyutmucakya simdiden uykumuzu alalım istiyolar :)

soyle bi dusununce uykunun keyfini cıkarmamıs gerek bence neyse hepinize ii aksamlar bişeyler yeme vaktim geldi durtuyo oglusum :)

selam benim satım 3 Mart, yaşım 28 ve nurtopu gibi bi oğlum olcak inşallah, ekleyebilirsiniz..

gunaydın bebişin cinsiyeti belli oldu bhk cim erkekmiş ismini de hayırlısıyla Deniz dusunuyoruz inşallah ekleyebilirsen sevirim

merhabalar ben de listedeki eksiklerimi tamamlayım yaşım 32 bebişimin adı DENİZ ama cinsiyetini hala bilmiyorum

bende eklenmesini istiyorum adımın tahmini doğum günü 5 aralık bebeğim erkek yaşım 23 eklerseniz sevinirim

ben bu aralar pek giremiorum kıslar mazur görün geldikçe yazıcam saten bhk thx cnm eklentilerin için hepinizi öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…