Forumunuzda şimdiye kadar hep hamilelik umutlarının paylaşıldığı bloglarda yazıştım.Allahıma şükürler olsun ki nihayet allahım banada bu mutluluğu nasip etti.Bugün öğrendim gebe olduğumu.Beta seviyem 632 de yani 4-5 haftalık aralığındayım.Önümüzdeki hafta ultrasona giricem.Sizden ricam benide ekleyin aralık annelerine.Bu güzel tecrübeyi paylaşarak daha da güzelleştirelim.SAT 30 Mart
Forumunuzda şimdiye kadar hep hamilelik umutlarının paylaşıldığı bloglarda yazıştım.Allahıma şükürler olsun ki nihayet allahım banada bu mutluluğu nasip etti.Bugün öğrendim gebe olduğumu.Beta seviyem 632 de yani 4-5 haftalık aralığındayım.Önümüzdeki hafta ultrasona giricem.Sizden ricam benide ekleyin aralık annelerine.Bu güzel tecrübeyi paylaşarak daha da güzelleştirelim.SAT 30 Mart
off canım benim ya,Cok geçmiş olsun. Allah sabır verisn. ben de ilk bebeğimi 9 haftalıkken düşük yapmıştım. Allah en kısa zmanda yine sağlıklı bir bebek nasip etsin sana inş..arkadaşlar daha önce hamileyim benide eklermisiniz demiştim.beni listeden silebilirsiniz.düşük yaptım canım çok sıkılıyor.bu ikinci düşüğüm oldu.birinci 18 haftalıkken ikinci 6 haftalıkken düştü.allahım banada isteyen herkesede o güzel duyguyu yaşatır inşallah.allahım bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza aldığınız günleri nasip etsin.
arkadaşlar daha önce hamileyim benide eklermisiniz demiştim.beni listeden silebilirsiniz.düşük yaptım canım çok sıkılıyor.bu ikinci düşüğüm oldu.birinci 18 haftalıkken ikinci 6 haftalıkken düştü.allahım banada isteyen herkesede o güzel duyguyu yaşatır inşallah.allahım bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza aldığınız günleri nasip etsin.
ya kıslar ben nezaman yazmışım buraya ay çok mutlu ldum adımı burda görünce çok teşekkür ederim allah hepimize bebeklerimizi saglıkla kucagımıza alabilmeyi nasip etsin inşallah. benim SAT ım 27 aralık kısmetse. hepinizden haberler bekliyorum bu ararda 7 haftalıgım ve 1 kilo aldım bile acaba çok mu şişcem ben
canım benim ne güzel değil mi bu listede adlarımızı görmek...
yanlız bu aralar biliyorsunuz edit butonunu kaldırdılar. birinci sayfadali listemize eklemeler yapamıyorum. inş yakında olursa yine değişikliklerimizi yazarız. sevgiler a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?