2008 Aralk anneleri listemiz

evet canım gerçekten çok güzel olmuş.
aslında birde kilolarımı boyumuzu yazsak nasıl olur?

aslında bir kaç kişi söylemişti ama,bence vakit geçtikçe aldığımız kiloları yazalım.ama yine siz bilirsiniz tabi...ben katibinizim:icecream:

hani kaç kiloyla kaldık sonra zaman geçtikçe kaç kilo olduk faln yani. amazor olur dersen böylede güzel.

sağol canım. süper olur ya hepimiz birbirimizi kontrol edriz fazla kilo alanları uyarırız artık:)))

bhk benide say canim benimde dogum aralikta allah izin verirse

ayyy ayyyyy ayyyyyy yeni hamişlerde katılmış aramıza ne güzel galiba bu yılın rekor hamile sayısı aralık annelerindemi ne hoşgeldiniz bayanlar allah yardımcınız olsun bebişlerinizede kavuşursunuz inş.

arkadaşlar benide listenize eklermisiniz son regl tarihim 26 mart normal doğum ulursa doktorum 31 aralık dedi istermisiniz yılbaşı gecesi doğurayım ne güzel olur..........

arkadaşlar benide listenize eklermisiniz son regl tarihim 26 mart normal doğum ulursa doktorum 31 aralık dedi istermisiniz yılbaşı gecesi doğurayım ne güzel olur..........

ekledim canım seni de.. hayırlı olsun hamileliğin a.s.

merhaba arkadaşlar,
bende sizler gibi aralık annesi olucam inşallah, benim son regl tarihim 14 mart, bugün 7+0 olduk,doğum için söylenen tarih 19 aralık....hepinizin mutlu, sağlıklı gebelikler geçirmenizi diliyorum.
sevgilera.s.

allah bagışlasın peki bulantı kusma ya da başka bir belirti var mı ben de hic yok da

evet bulantım bayabi var,kusma cok az ara ara o da öğürmekten oluyor.senin hiç de olmayabilir,ne güzel oluryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…