2008 Aralk anneleri listemiz

rahat olmak akışına bırakmak lazım. ben de sadece tedirginlik var ilk hamileliğimde düşük yaşaığım için. ama zaman geçtikçe biraz biraz atıyorum üzerimden. daha annemler ve kardeşim dışında kimseye söylemedim bile korkumdan yine aynı şey olur diye.. Allah sağlık versin inş herşey yolunda gider.

selam kızlar, bu başlığı daha yeni gördüm

benim SAT 13 Mart,

bhk canım eklersen sevinirim.

Sevgiler a.s.

günaydın bugün benim 9+0 oldu. en son doktora gittiğimde bana 6+4 demişti. şimdiden merak ediyorum ne kadar büyüdü bebişim fisfisfis. bhk sen en son ne zaman doktora gittin bizim tarihler seninle çok yakında ondan soruyorum ( bu arada benide listeye ekleyin yerimseniben )

canım benim,edit butonu malum ortalarda yok,değiştirme yapamıyorum şimdilik listede.ama en kısa zamanda değişir diye düşünüyorum.

bu arada ben gittiğimde 8+1 di. daha önce 5+6 da gitmişti,sadece küçük bir yuvarlak görmüştük bebek olarak. en son gidişimde baya farketti.kalp atışını da net şeklide görünce ayda bir gelsen yeter dedi doktor,ama ben 3. haftada gitmeyi düşünüyorum inş herhangi bir sorun olmazsa..

3. hafta yazmışsın ama 13 olcak sanırım. bildiğim kadarıyla 11. ve 14. haftalar arası ikili test yaptırılıyormuş. ilk 12 haftada bebeğin bütün organları geliltiği için çok önemli o yüzden bugünlerde biraz heyecanlıyım..

3.hafta derken yani bir ay olmadan gidicem demek istemiştim. kontrolden sonraki 3. hafta yani. neyse..

sorma ya,ilk bebeğim benim düşük olduğu için aslında ben cok panik havasındayım ve testleri de ne yapayım şu an bilmiyorum. bunlar beni daha fazla tedirgin edip stres yapar mı hiç bilmiyorum.doktorla iyice bir konuşucam önce bu testlerin artıları eksilerini vs. Sağlıklı bir şekilde atlatırız inş bu günleri de..

inş. canım atlatırız. merak etme bence bu sefer iyi olcak herşey 10. haftaya girmişsin az kalmış düşük riskinin bitmesine. testleride iyi öğren bazılarının yapılması zorunluymuş. öğrendikten sonra bizede haber vermeyi unutma.yerimseniben

slm kızlar canım cok tesekkür ederim ismimi ekledigin için cok mutlu oldum

merhaba benim de SAT 29 subat..araligin ilk zamanlarinda anne olucam tabi erken bir dogum gerceklesmezse

almina canım tebrikler. listeyi düzenleyen arkadaş ekleyince bu konunun ilk sayfasında liste var canım oraya bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…