Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selaaam ben geldüüm..doktordan cook oldu geleli ama gözümden uyku akıodu.6 bucukta uyandırdı cemre:çok üzgünüm: şimdide cok huysuz.
şindik cemre 6740 gr geldi gecen ay 5900 falandı.boyda 59 bucuk.gecen ay 59 du:uhm: hem doktor ölctu hem heösireler.nese gelişimi iidi dedi.anne stünün yanında elma armut havuc veriyorum dedim.tamam dedi.zamanla miktarlarını arttır dediçyoğpurda basladınmı dedi hayır dedim.basla onada dedi.ilk önce bi çorba kasığı sonra bi kahve fincanı sonra alabildiğine dedi.dedim nasıl yapcam dedim.pastöreize sütlen dedi.e dedim ilk 1 sene yasak deilmi mayalandıı için deil dedi.sonraaa rotavirüsü sordum yapılmadı dedim.leyluuuus ii dinleşutarafagitti bu asıdan iki cesit varmıs.biri ilk 8 hafta diğeri ilk 6 ay içinde vuruluomus.cok yaygın dedi.evinize cok coucklu misafir geliosa cok kalabalığa giriosanız ve o kalabalıkta cocuklar cok yanbına geliosa vurdur dedi.baskada bi sorun cıkmadı cok şükür:Saruboceq: emme saatlerini 4 saate cıkar artık dedi.e dedim ağlıo.oyalıcaksın dedi.gecen görüşmedede aynısını söölemişti.hoppalayı önermedi.yürütec kesinlikle yasak.bülesonra e.bebek mağazasına gittik oyun halısı almak için.kazık bi dükkanmıs cıktık geldik.göğüs pedi çamasır ve cıngıraklı patiklerle biberon hariçkaydirigubbakcemile5 bide nuk un emziğini aldık.2 nömero.aldı uyuz:ecrin_bebek: koca aaaz var karıda:ecrin_bebek:
uykuların kraliçesiyima.s.mirmirmirmir
sen sık sık gel biz sana detaylıcana anlatırık:mymeka:iice unuttunuz haa:mymeka:
ooff bugun cemrede ööle.cok indi-bindi yaptı üşüdü ondan sanırsam.
ibolya sen nasılsın bacım.yusuf nasıl
selaaam ben geldüüm..doktordan cook oldu geleli ama gözümden uyku akıodu.6 bucukta uyandırdı cemre:çok üzgünüm: şimdide cok huysuz.
şindik cemre 6740 gr geldi gecen ay 5900 falandı.boyda 59 bucuk.gecen ay 59 du:uhm: hem doktor ölctu hem heösireler.nese gelişimi iidi dedi.anne stünün yanında elma armut havuc veriyorum dedim.tamam dedi.zamanla miktarlarını arttır dediçyoğpurda basladınmı dedi hayır dedim.basla onada dedi.ilk önce bi çorba kasığı sonra bi kahve fincanı sonra alabildiğine dedi.dedim nasıl yapcam dedim.pastöreize sütlen dedi.e dedim ilk 1 sene yasak deilmi mayalandıı için deil dedi.sonraaa rotavirüsü sordum yapılmadı dedim.leyluuuus ii dinleşutarafagitti bu asıdan iki cesit varmıs.biri ilk 8 hafta diğeri ilk 6 ay içinde vuruluomus.cok yaygın dedi.evinize cok coucklu misafir geliosa cok kalabalığa giriosanız ve o kalabalıkta cocuklar cok yanbına geliosa vurdur dedi.baskada bi sorun cıkmadı cok şükür:Saruboceq: emme saatlerini 4 saate cıkar artık dedi.e dedim ağlıo.oyalıcaksın dedi.gecen görüşmedede aynısını söölemişti.hoppalayı önermedi.yürütec kesinlikle yasak.bülesonra e.bebek mağazasına gittik oyun halısı almak için.kazık bi dükkanmıs cıktık geldik.göğüs pedi çamasır ve cıngıraklı patiklerle biberon hariçkaydirigubbakcemile5 bide nuk un emziğini aldık.2 nömero.aldı uyuz:ecrin_bebek: koca aaaz var karıda:ecrin_bebek:
sen sık sık gel biz sana detaylıcana anlatırık:mymeka:iice unuttunuz haa:mymeka:
selam hatunlar maaşallah herkes burda..geçmişi okiim dedim ama çok başım ağrıo bıraktım.sizde amma kıllatmışınız yaaw..bugün misafirim vardı...çok yoruldum..gecede efe kaan bey uyumadı....canıma okudu...uykusuzluktan başım ağrıo...
benim bilmem gereken önemli bişi kıllattınızmı....
dişide kaşınıyor olabilir.ama feyza genelde ağzına aldığı oyuncağı ağzına sığmadığı için sinirlenip bağırıyor:1shok:emmek istiyor olabilir oyuncağıkaydirigubbakcemile3arda canima yetti bugun. cocugun ustunde bi sinir var. butun oyuncaklariyla kavga ediyor :) eline aldigini agzina sokup sonra sinirleniyor. disi mi kasiniyo nedir. zola uyuttum simdi.
saolasın canım bende başlayım o zamanyerimsenibenben veriorum canım 1 aydan fazla olduu galiba başlayalı...3-4 ölçek aptamilin içine 1 çay kaşığı yoğurt koyuyorum..normal yoğurt mayalarmış gibii yapcaksın...cam kavanoza mayalıyorum 3-4 saat sıcak ortamda sonrada 1 saat kadar dolapta bekletiyorum...yedirirken içine muzlu tahıllı yada artık ne varsa kaşık mamalarından onlardan koyuyorum...yoğurt sulu olcak zaten tutma die dökmee :lepi:
bugün 4 aylık oldukkk :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hadi bakalım hayırlı olsun daha nice 4 aylara 4 senelerea.s.a.s.
benim minik aşkımmm :asigim:
ibolya sen neler veriyosun yusufa meyve suyu dışında
hoşgeldin canım maşallah cemreyeeselaaam ben geldüüm..doktordan cook oldu geleli ama gözümden uyku akıodu.6 bucukta uyandırdı cemre:çok üzgünüm: şimdide cok huysuz.
şindik cemre 6740 gr geldi gecen ay 5900 falandı.boyda 59 bucuk.gecen ay 59 du:uhm: hem doktor ölctu hem heösireler.nese gelişimi iidi dedi.anne stünün yanında elma armut havuc veriyorum dedim.tamam dedi.zamanla miktarlarını arttır dediçyoğpurda basladınmı dedi hayır dedim.basla onada dedi.ilk önce bi çorba kasığı sonra bi kahve fincanı sonra alabildiğine dedi.dedim nasıl yapcam dedim.pastöreize sütlen dedi.e dedim ilk 1 sene yasak deilmi mayalandıı için deil dedi.sonraaa rotavirüsü sordum yapılmadı dedim.leyluuuus ii dinleşutarafagitti bu asıdan iki cesit varmıs.biri ilk 8 hafta diğeri ilk 6 ay içinde vuruluomus.cok yaygın dedi.evinize cok coucklu misafir geliosa cok kalabalığa giriosanız ve o kalabalıkta cocuklar cok yanbına geliosa vurdur dedi.baskada bi sorun cıkmadı cok şükür:Saruboceq: emme saatlerini 4 saate cıkar artık dedi.e dedim ağlıo.oyalıcaksın dedi.gecen görüşmedede aynısını söölemişti.hoppalayı önermedi.yürütec kesinlikle yasak.bülesonra e.bebek mağazasına gittik oyun halısı almak için.kazık bi dükkanmıs cıktık geldik.göğüs pedi çamasır ve cıngıraklı patiklerle biberon hariçkaydirigubbakcemile5 bide nuk un emziğini aldık.2 nömero.aldı uyuz:ecrin_bebek: koca aaaz var karıda
hoşgeldinn kaydirigubbakcemile5 gece efe durmadıı haa gündüzde misafir ne yorulmuşsundur bee yazık saa :teselli:selam hatunlar maaşallah herkes burda..geçmişi okiim dedim ama çok başım ağrıo bıraktım.sizde amma kıllatmışınız yaaw..bugün misafirim vardı...çok yoruldum..gecede efe kaan bey uyumadı....canıma okudu...uykusuzluktan başım ağrıo...
benim bilmem gereken önemli bişi kıllattınızmı....
yabancılık çektii hee kaydirigubbakcemile3 nisanda 2 aylıktı amcasını görünce ağlardıı yaklaşık 2 yaşına kadar onu her gördüğünde ağladıı...bizim ağlama sebebimiz acaiptii amaeylül de çok utanıyo, çok sevimli oluyo yaa :asigim: meme emerken piştt deyince kaçıyo yüzünü memeye gömüyo :asigim:
bi de annemlere ne yabancı dedi oooo aklım çıktı nasıl ağlamakkkk delikafadulden ortalığı yıktı..
eylülü annemin kucağına verdim, arabaya döndüm 2 dakka sonra telefon çaldı annem arıyo
arkadan eylülün sesi geliyo, ben şimdiye kadar öyle ağladığını görmedim allahım yıkmış ortalığı delikafadulden aklım çıktı, merdivenleri nasıl koştum bileedim
içeri girdim kucağıma aldım ve sustuuuu
sonra bi anneme bakıyo, dudağını büzüyo, yüzünü göğsüme kapatıyo..
neyse bu olayı atlattık ertesi günü kardeşim geldi aynısını ona da yaptı allahım ne ağlamakkk, bi ona bakıyo bi bana sonra bana kaçıyo.. napcağımızı şaşırdık.. annem de şaşırdı daha yabancı demek için çok küçük ama yabancı diyo dedi :1shok:
gözünaydın olsuuun :teytey:bugün 4 aylık oldukkk :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
benim minik aşkımmm :asigim:
daha bişi vermedim , bu aralar dra kontrole gidecez numuneler gelsin diye bekliyom, bu hafta mecburen gidecem, zaten dr 4 . ayda başlayaım dediydi, yav bu yoğurt mayalama olayını benim kafam sarmadı hala, nasıl etcez ki :uhm:
bende bugün yoğurt yaptım.şimdi beklemede inş tutmuştur.benimde geçen hafta gittiğim kontrolde kızım 7.130 gr ve 64 cm olmuş.bende ek gıda olarak sadece elma ve portakal veriyorum.bugün ilk defa yoğurt yaptım.bakalaım yarın kızıma yedircem inş.tutmuştur
inek sütünü direkt vermemek gerekior ibolyacım ... ama yoğurt tercih edilirse inek sütünden yapılabilir a.s
ben mamadan yapmayı tercih ediyorum
kızlar ya benimkinin ateşi var 36,9 şuan ama bütün vucüdu scak hemde çok soyuyim dimi..
bana bi akıl verin napim...
kraftın 4bucukdişide kaşınıyor olabilir.ama feyza genelde ağzına aldığı oyuncağı ağzına sığmadığı için sinirlenip bağırıyor:1shok:emmek istiyor olabilir oyuncağıkaydirigubbakcemile3
saolasın canım bende başlayım o zamanyerimseniben
maaşallah cemreyeçıngıraklı patiği ne kadara aldın celen
burda yemekler bölümünde bebeklere menü die bölm vardı orda varmıdır acaba.ben danone süt içiyorum.ve yoğurtta onu kullanıyorum.hamileliğimdede onu kullanmıstım.cemreyede ondan yapıcam.daha bişi vermedim , bu aralar dra kontrole gidecez numuneler gelsin diye bekliyom, bu hafta mecburen gidecem, zaten dr 4 . ayda başlayaım dediydi, yav bu yoğurt mayalama olayını benim kafam sarmadı hala, nasıl etcez ki :uhm:
bacım banyo yaptır hem rahatlar kuzuŞenizkızlar ya benimkinin ateşi var 36,9 şuan ama bütün vucüdu scak hemde çok soyuyim dimi..
bana bi akıl verin napim...
celen hoşgelmişin bacum
hımmm demek inek sütünden yoğurt verebiliriz 4 aylıktan itibaren neyse bizim de şuracıkta 1 haftamız kaldı
gerçi benim sıpa maşallah ne versem götürüyo ek gıdaya aıştı gibi ama hergün vermiyom çünkü çok tok tutuyo beni emmiyo çocuk yavaş yavaş geçireyim dedim
haftasonu misafirlerin yanında çok acıkmasın diye milupanın sütlü pirinçli muhllebisini yaptıydım onun tadı ne güzeelmiş öle benim bilem yiyesim geldi
ama bugün vermedim bişey
dr un dediği doğru 3,5 saat geçmeden emzirmemeye çalışyom rtık öle 2-2,5 saat sonra emdimi hemen fazlasını kusuyoo bazen sırf emmek için emiyo sıpacıklar
oyalayana kadar canım çıkyoo ama sonra memeyi unutturuyomm
Ben geldimm kacacim beni yemege cikardi sevgililer gunu musait olamadigimiz icin bugun gittik disarisii cokk guzel bi karis kar var lapa lapa kar hala yagmaya devem ediyoo el ele karda yuruduk birazz cok hostu kizimda babannesinin kucaginda uyudu hic merak etmeden rahatca gittim cok iyi geldii yavv