2008 Ekim Anneleri

bizim doktor nine bebişi yavas yavas otutabilirsiniz dedü:emir_bebek: bidee pirinç unu sakın verme dediyasakkelime

bizim doktor nine bebişi yavas yavas otutabilirsiniz dedü:emir_bebek: bidee pirinç unu sakın verme dediyasakkelime

evet canım yastıklarla destekleyerek oturmakta sakınca yok artık a.s pirinç unu konusunu bende söylemiştim değil mii...
doktor özellikle şu nedenden dolayıı verme dedimii ? ...

aşkitoyu işe gönderdim,nisanı uyuttum,tameri doyurdum koltuğuna oturtdum oyuncaklarıyla oynuoo arada da bakışıozz yavruylaa kaydirigubbakcemile3
kar da yağıyomuşş haaa özledim be :çok üzgünüm:

Ohh ne guzel kucak sevmeyen bi bebiss evet merancim bi gorsen nasil yagiyo sabahtan beri hic durmadi cok guzell benim amcamlarr onceden antalyada oturuyoduu oraya hic kar yagmiyoyaa cocuklar kar hic gormemiss bikere kiz gunu kar tipi bunlar kayseriye geldilerr ayy bi gor yengemm karda yurumek istiyorum cok ozledim diye eve girmiyo cocuklarda bunee diye korkuyoo duu cok gulmustukk yaww

evet canım yastıklarla destekleyerek oturmakta sakınca yok artık a.s pirinç unu konusunu bende söylemiştim değil mii...
doktor özellikle şu nedenden dolayıı verme dedimii ? ...

yok demedi.ama yavrum hangi siteyi okusam pirinç unuylan baslayın dii:uhm: suyla.hatta milupanın sütlü maması aynı o.vermiom artıkın:1closedeyes:bugun elma armut ve kivi suyu sıktık içine bir bebe bisküvisi ufaladık kocamlan yedik:jeyyar: puhahahaaaa:jeyyar:

celen ek gıdaya geçiş formunda yazdığın yazıda ek gıdaya geçiş için pirinç unu ile mama yada anne sütü karıştırıp başlamamızın önerildiği bir yazı yollamıştın doktor niye vermeyin dediki açıkladımı
bu arada milupaya yazı yazmıştım ek gıda ile ilgili beslenme uzmanları bu yazıyı yollamış

Sorunuzun cevabı:
'Bebeğiniz 4 ayını doldurduktan sonra Aptamil 2 ye geçebilirsiniz. Ek besinlere Milupa Bebek Yemekleri Sütlü Pirinçli Muhallebi ile başlayabilirsiniz. Bu öğünü özellikle akşam öğününde(saat 20:00 gibi) deneyebilirsiniz. 2-3 gün kadar sonra öğlen de sebze öğününe başlayabilirsiniz. Sebze olarak evde patates,pirinç ve havuç karışımı bir sebze çorbası ile başlayıp daha sonra bu çorba karışımına kabak,taze fasülye ve brokoli katabilirsiniz. Arzu ederseniz Milupa Organik Yeşil Fasülye Domates veya Organik Brokoli Patates çeşitlerini de kullanabilirsiniz. 2-3 gün kadar sonra sabah ve öğle saatleri arasında saat10:00-11:00 gibi meyve öğününe başlayabilirsiniz. Meyve olarak elma,armut,havuç ve şeftali verebilirsiniz. Öncelikle sularını ve daha sonra pürelerini bebeğinize verebilirsiniz. Kavanoz mamalarından şeftali elma,elmalı muhallebi,armutlu muhallebiyi deneyebilirsiniz. Milupa organik meyve sularından Elma Suyunu ve Elma Kayısı deneyebilirsiniz. Her başladığınız ek besine 2 şer 3 er gün arayla ve azar azar başlayıp günden güne arttırarak verebilirsiniz. Enfes lezzetiyle organik sütlaçı da bebeğinize verebilirsiniz. Mamayı 1 saat içinde tüketmelisiniz, bu süre içinde soğursa sıcak su dolu bir kabın içine koyarak benmari usülü ısıtabilir siniz. .'

Son düzenleme:

Ayy (bayilejiim)-alintidir- pirinc unu niyee vermiyoz bende mulallebi yapicidiim yaa bira ver der biri verme der biri 3ayi gecince asi olamaz der oteki 6 ay derr ayy ölleejjjiim

Ohh ne guzel kucak sevmeyen bi bebiss evet merancim bi gorsen nasil yagiyo sabahtan beri hic durmadi cok guzell benim amcamlarr onceden antalyada oturuyoduu oraya hic kar yagmiyoyaa cocuklar kar hic gormemiss bikere kiz gunu kar tipi bunlar kayseriye geldilerr ayy bi gor yengemm karda yurumek istiyorum cok ozledim diye eve girmiyo cocuklarda bunee diye korkuyoo duu cok gulmustukk yaww

he çok şükürr kucak sevmioo :nazar: kucakta gezdirsem halim haraptı yanii kaydirigubbakcemile3 ama geçenlerde hoppacık yaparken kucağımda belimii incittim eğilmekte zorlanıoruum kafamçokkarıştı
geçen senelerde eşim görevde olduğu için ben kışları kayseride geçiriodum kar görüorduk...geçen yılda istanbuldaydıık yine kar gördükk...ama nasıl özlüoo insan yaa...böyle karda yürümeyii özledim yürürsün ağzına yüzüne kar gelir yaa özlediim walla ... bütün apartman aşağıı iner kartopuu oynardıık büyük küçük demeden onlardı çok özlüorum :tomato:

celen ek gıdaya geçiş formunda yazdığın yazıda ek gıdaya geçiş için pirinç unu ile mama yada anne sütü karıştırıp başlamamızın önerildiği bir yazı yollamıştın doktor niye vermeyin dediki açıkladımı
bu arada milupaya yazı yazmıştım ek gıda ile ilgili beslenme uzmanları bu yazıyı yollamış

Sorunuzun cevabı:
'Bebeğiniz 4 ayını doldurduktan sonra Aptamil 2 ye geçebilirsiniz. Ek besinlere Milupa Bebek Yemekleri Sütlü Pirinçli Muhallebi ile başlayabilirsiniz. Bu öğünü özellikle akşam öğününde(saat 20:00 gibi) deneyebilirsiniz. 2-3 gün kadar sonra öğlen de sebze öğününe başlayabilirsiniz. Sebze olarak evde patates,pirinç ve havuç karışımı bir sebze çorbası ile başlayıp daha sonra bu çorba karışımına kabak,taze fasülye ve brokoli katabilirsiniz. Arzu ederseniz Milupa Organik Yeşil Fasülye Domates veya Organik Brokoli Patates çeşitlerini de kullanabilirsiniz. 2-3 gün kadar sonra sabah ve öğle saatleri arasında saat10:00-11:00 gibi meyve öğününe başlayabilirsiniz. Meyve olarak elma,armut,havuç ve şeftali verebilirsiniz. Öncelikle sularını ve daha sonra pürelerini bebeğinize verebilirsiniz. Kavanoz mamalarından şeftali elma,elmalı muhallebi,armutlu muhallebiyi deneyebilirsiniz. Milupa organik meyve sularından Elma Suyunu ve Elma Kayısı deneyebilirsiniz. Her başladığınız ek besine 2 şer 3 er gün arayla ve azar azar başlayıp günden güne arttırarak verebilirsiniz. Enfes lezzetiyle organik sütlaçı da bebeğinize verebilirsiniz. Mamayı 1 saat içinde tüketmelisiniz, bu süre içinde soğursa sıcak su dolu bir kabın içine koyarak benmari usülü ısıtabilir siniz. Fatma hanım bu ayki gönderim listesinde varsınız 10 gün içinde bilgilendirmemiz size gelecektir.'

Ayy (bayilejiim)-alintidir- pirinc unu niyee vermiyoz bende mulallebi yapicidiim yaa bira ver der biri verme der biri 3ayi gecince asi olamaz der oteki 6 ay derr ayy ölleejjjiim

bilmirem bacılar bilmirem:1no2: diom ya herkes ayrı telden callıo..şimdilik kafama göre vericem.bugun balık verdim tarhana corbası verdim.pataes püre verdim(yağsız)hepücünüde yedü.ama hpsi tadımlık.ha bide bebelac ın 7 sebzeli maması var onuda verdim.iğrenç bişi yiyemedim bunu:dilcikar:

Bu milupaya bide ben mail atacam uzman baadaa liste gondertt diyee yaav celen ben bu heroo baby ye uye olamiyom sen uyemisin oraya

bilmirem bacılar bilmirem:1no2: diom ya herkes ayrı telden callıo..şimdilik kafama göre vericem.bugun balık verdim tarhana corbası verdim.pataes püre verdim(yağsız)hepücünüde yedü.ama hpsi tadımlık.ha bide bebelac ın 7 sebzeli maması var onuda verdim.iğrenç bişi yiyemedim bunu:dilcikar:

bende hero baby nin 7 sebzeli mamasını aldım denemek amaçlı ama henüz açmadım

len edhaaaak aldım len kremiii:çok üzgünüm: tırsıom haaadelikafadulden vıccık die gircek leeeeennndelikafaduldenkaydirigubbakcemile4

kız delüüü kaydirigubbakcemile3 bişey hissetmiyon merak etme
takcan sıkcan çıkarcan:icecream:

bizim burada da adsl de bakım varmış kocamla deli olduk akşam 7 den beri int yok evin tadı yok şimdi yeni geldü ilk ben atadım bilgisayara
iki yazıp çıkıcm dedim kocişşim sırada izmandut gibin bekliyoo malum bugün aybaşı int bankacılığı yapacağmışş
ben yokken fazla kıllatmayınn aklım burda kalıııı:a015:

Bu milupaya bide ben mail atacam uzman baadaa liste gondertt diyee yaav celen ben bu heroo baby ye uye olamiyom sen uyemisin oraya
bilmem ki:sm_confused: anam elekçi karısı oldum ben heralde üyeyimdir:delphin:
merhaba kızlarrr hihoyyyt

hoşgeldin len geldinmi evinelülülülülülü ş şş dbest karısı cemreye nuk un 2 numara gece emziğini aldım cuk cukluo bacımkaydirigubbakcemile5:ecrin_bebek:

ya aranızda sterilizatör kullanan varmı?şindik biz bugun aldık.biberonları içine sabunla yıkayıp duruladıktan sonra koycemişim?ööle yaptıktan sonra ne anladım ben bundan:sm_confused: bide hepsi ıslak cıkıo kullananlar sizinde öölemi cıkıo?

he çok şükürr kucak sevmioo :nazar: kucakta gezdirsem halim haraptı yanii kaydirigubbakcemile3 ama geçenlerde hoppacık yaparken kucağımda belimii incittim eğilmekte zorlanıoruum kafamçokkarıştı
geçen senelerde eşim görevde olduğu için ben kışları kayseride geçiriodum kar görüorduk...geçen yılda istanbuldaydıık yine kar gördükk...ama nasıl özlüoo insan yaa...böyle karda yürümeyii özledim yürürsün ağzına yüzüne kar gelir yaa özlediim walla ... bütün apartman aşağıı iner kartopuu oynardıık büyük küçük demeden onlardı çok özlüorum :tomato:

bizde gecen sene gorumcemle balkonumuzada kardanadam yapmistik cok eglenmistik o gun burnunu gozunu yaparken sonra gelip gidip pencereden kardanadamimiza bakiyoduk tabii gozundeki zeytinleri kuslar gagalayana kadar

ben üyeyim canım ne kadar mama markası ,bez markası bebek ürünleri varsa hepsine hamileyken üye oldum sürekli mail adresime bilgi gönderiyorlar artı cep mesajada üye olduklarım var kafana takılanı sorinn ne güzel cevaplıyorlar

Back
X