leylacım her doktor ayrı bişe söyler...bak mesela kimisi yürüteç kullanın dicek kimisi asla olmaz dicek.kimi demir damlası kullanın dicekk kimi kullanmayın diceek,birinin verdiği ilacı bir digeri onaylamayacak..daha o kadarr çokk şey var kiiiii kafamçokkarıştı ama sen sana mantıklı gelenleri uygularsın internette bazen çok kafa karıştırıoo bunu da unutmaa

ben mesela kendime uyanları seçiorum bana mantıklı gelenleri bebeğime uygulayabileceğim şeyler benim doğrularım oluyoo..kim ne derse desin...doktorum bana söyler ben onu uygularım benim bebeğimi beni o tanıoo...ben kendime böyle bi yol seçtimm...kızımdan biliorum doktor yürüteç kullanın dedi başka bi doktor hayır asla kullanmayın dedii...bende ona sordum neden böyle die o da dedi kızım ne kadar doktora götürürsen o kadar çok kafan karışır..sana hangisii uyuyorsa onu yap ve tercihin tek doktor olsun dedii...öncelik kendi doktorun olsun sonrasıı bebeğin için senin yapacakların olsuun...
ben mesela oğluma kivi vermicem alerjik,portakal suyu vermicem asitli,pirinç unu vermicem kof bi şişlik yapıyor artı kabızlık,yürüteç günde toplam 30 dak.kullancam,yemeklerine tuz margarin şeker un kullanmıcam,inek sütü vermicem,evde keçii besliceem kaydirigubbakcemile3 sonuncusu işin şakasıı tabii bunlar benim doğrularım sende kendi doğrularını bul onları uygulaa ...kafanın karışmasın :1hug: