günaydınnn
oooo çakılım da gelmiş kıs nerlerdesin özgemiz nasıl büyüdü mü
zambakcım cnım sende neler çekmişin allahın işinee karışılmıyo gerçekten rabbim ne zaman vereceğini biliyoo allahım isteyen kimsesin kucağını boş bırakmasın
komşunuz için de çok sevinim inş sağlıkla doğum yapar bak ekim anası olcak o da:)
bizim yarın asımız var:çok üzgünüm: yine 3 gün banyo yapmıcazmı?bide o kabuklanan yere mı ası vurulucak?bide aates yaparmı ki*
selam kızlar.ben geldim.
ama moralim bozuk.kocişe küstüm:dilcikar:akşamdan beri konuşmuyorum.konuşmıcam da.normalde anlaşmıştık,akşamları 1saat yağız'a bakacak,ben de bu 1 saatte spor yapacaktım.ki ayın 10 undan beri yapıyodum da.hatta 2 kilo verdim bu sayede.dün akşam yağız'ı emzirdim,uyuttum.biraz zaman aldı uyuması.neyse ona bırakıp spor yapmaya başladım.oğluş ağlamaya başladı.5 dk idare edemedi çocuğu.birden söylenmeye başladı,yok işyerinde zaten yoruluyomuş bütün gün,çocuğu adam gibi doyur da spor yap.hiçbişey söylemedim.hemen oğluşu elinden aldım.onu sessiz protesto ediyorum.:enbuyukkk:
ya ben sanki bütün gün yan gelip yatıyorum.nasıl kızdım anlatamam.Çok üzgünüm çoook
bide haftada 2 gün nöbeti var.5 akşam idare edecek alt tarafı.o da 1 sa. sonra fatoşcum kilo vermen durdu senin sanki deniliyo.durur tabi spor yok yürüyüş yok offfffffffffffffffffff
canım spor olarak ne yapıyorsun 1 saat ben bisiklete bineyim diyorum
ama en fazla 5 yada 6 dk dayanabiliyorum fisfisfis
leyluuş ben yarın buyuk ihtimal rotayı yaptırıcam
Aşı hangi yaştaki bebeklere uygulanacak?
Aşı 6 hafta-6 ay arası bebeklere en az 1 ay arayla 2 veya 3 doz halinde ağızdan damla şeklinde veriliyor. Piyasada bulunan 2 farklı marka aşıdan biri 2, diğeri 3 doz olarak önerilmektedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?