2008 Ekim Anneleri

ne gibi şüphe:uhm:
aldırmıyım mı ozaman:uhm: ya ateşten çok şuan ağrısı var uykusunda hep inledi....içim acıdı yaaa ben okadarda dikkat ediom ama nafile...hiç pimpirik biri deilimdir ama hasta olma konusunda acayip daralıorum....sonra yok efendim bi çocuğa bakamadın yok efendim başka işinmi var hasta ettin filan dicekler bende alayını kırıp geçiricem....hadi onları geçtim bebeğim sancı çekio ençokta ona üzülüom...
calpol ağrı kesiici dimi....:uhm:

kıslar şimdi lojmanda 3o aile falanız vesadece birinin çocuğu olmuyordu 10 senedir 2 defa tüp bebek denemişler ama tutmamış adam bizim bebeğimiz olduğunda ay ne güzel maşşallah bizim de bebeğimiz olsa keşke demişti içim acımıştı hergün dua ediyordum onlar için adam tüp bebek için son şanslarını deneyeceklerdi çok düşük model bir arabası vardı onu satıp tüp bebek yapacaklardı ama aylardır satamadılar. neyse borç alıp istanbula gittiler tahliller falan yapılırken kadın 5 haftalık hamile çıkmış allahım adam geldi uçuyolar yaa çok sevindim tüp bebek bile tutmazken allahım kendiliğinden vermiş

onları görünce hemen hamile olduğum geldi aklıma çok duygulandım. evlendikten 3 ay sonra falan kontrol için doktora gittik tabi önce ben pco vardı artı kist bunlar çok önemli değil ama dedi doktor prolaktin hormonum tavan yapmıştı bu durumda bebek olması çok zor ama tedavi edilebilir dedi ama eşinde test yaptırmalı dedi eşim spermiyogram verdi doktora gittik ve şok canlı sayısı çok az onlarda hareketsiz aşılama bile tutmaz mutlaka acil tüp bebek dedi tekrar spermiyogramlar ve üstüne 7 doktor ve hepsi aşılama zaman kaybı tutmaz tüp bebek yapmalısınız dedi tabi biz çok üzüldük ama kader deyip yaza tüp bebğe karar verdik bu arad benim doktorumda prolaktini düşürmek için ilaç verdi ve adtein 5. günü başla dedi benimde günüm geldi bekliyom yok 1 gün 2gün derken 5 gün geçti eşime test yapim dedi yok ya ne gerek var sende biliyosun yok dedi olsun dedim zorla aldırdım banyoya koştum yaptım hemen 2 çizgi belirdi bende ses yok yutkundum sadece koş diye bağırdım ben mutuluktan ağladım eşim öyle ama inanamadık eşim hemen gitti iki test daha aldı onları da yaptım pozitif ertesi gün doktora gittik miniminnacık keseyi ve iöçindeki küçük parçayıo gördü doktor ama ben hergün belki yoktur varsada ya düşerse dedim hep kendime taki kuzumun tekmelerini duyana kadar ilk tekmelerini duyduğumda tama dedi yavrum içimde ve o benimle :asigim: canım kızım benim :asigim:

günaydınnn
oooo çakılım da gelmiş kıs nerlerdesin özgemiz nasıl büyüdü mü
zambakcım cnım sende neler çekmişin allahın işinee karışılmıyo gerçekten rabbim ne zaman vereceğini biliyoo allahım isteyen kimsesin kucağını boş bırakmasın
komşunuz için de çok sevinim inş sağlıkla doğum yapar bak ekim anası olcak o da:)

sağol canım sen naptın erayımız napıyo bakem bu karılar bissürü kaynatmışlar oku okuı bitmiyo

Gunaydiinlarr plates yaptim geldiimm sizden naberr efekanimiza gecmis olsuun zambakim sende zor gunler atlatmissin galiba bu zor gunler sonunda olan bebekler cok nazli oldugu icin huysuz oluyoo senin kizin cemre yusuf mesela aferiim bebisleree

günaydııınn bi umut gene girdim pegasus a bilet bulabilirmiyim die 51 ken 91 oluo:çok üzgünüm: pooff nese yılmıcam devam etcem aramayasositososito

zambaaakk okurken bende duygularına ortak oldum.allahın büyklüğü tartısılmaz.inanmayan tas olsun:enbuyukkk:

komsununda gözleri aydın olsun.allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin.ama ne yazıkki o kadınında kaderinde bi ekim hödüğü varmıskaydirigubbakcemile3 hödüklül bu aya mahsusdelikafadulden

thy ye girsene orada 29 tl lik biletler var onlar da vergi dahil 59 tl oluyoo
bizim burda biri aldı da ordan biliyom

bizim yarın asımız var:çok üzgünüm: yine 3 gün banyo yapmıcazmı?bide o kabuklanan yere mı ası vurulucak?bide aates yaparmı ki*

Ayy insallah aksam benim hoduk teyzeme gorurur beni bebisini cok merak ediyorumm yaww hani su 14sene sonra anne olan teyzem bahsetmistim ya onlarraa kizlar sizin hoduklerde biyere gitme konusunda o bize gelmedi bizde gitmeyiz diyomu yada o bize geldii mutlaka gitmemeiz gerek diye benim hoduk bu konudaa cok gicik yavv ben le birlikte hamile olan bi cok arkadas ve akrabamiiz vardii benden once dogum yapanlara gittik ben dogum yapinca bana gelenlere goturdu gelmeyenlere goturmedii o bize gfelmemismis hersey karsilikli gorusunu savunuyoo teyzem gelmediydi ben dogunm yapinca ama kirkim cikinca geldii kesimn diyecek o bize hemen gelmedi diye uyuzz ediyo beni bogasimm geliyoo yavv bicakla yuruyecem tuzlu limon verecem yetti valla

leyluuş ben yarın buyuk ihtimal rotayı yaptırıcam

Aşı hangi yaştaki bebeklere uygulanacak?
Aşı 6 hafta-6 ay arası bebeklere en az 1 ay arayla 2 veya 3 doz halinde ağızdan damla şeklinde veriliyor. Piyasada bulunan 2 farklı marka aşıdan biri 2, diğeri 3 doz olarak önerilmektedir.

selam kızlar.ben geldim.
ama moralim bozuk.kocişe küstüm:dilcikar:akşamdan beri konuşmuyorum.konuşmıcam da.normalde anlaşmıştık,akşamları 1saat yağız'a bakacak,ben de bu 1 saatte spor yapacaktım.ki ayın 10 undan beri yapıyodum da.hatta 2 kilo verdim bu sayede.dün akşam yağız'ı emzirdim,uyuttum.biraz zaman aldı uyuması.neyse ona bırakıp spor yapmaya başladım.oğluş ağlamaya başladı.5 dk idare edemedi çocuğu.birden söylenmeye başladı,yok işyerinde zaten yoruluyomuş bütün gün,çocuğu adam gibi doyur da spor yap.hiçbişey söylemedim.hemen oğluşu elinden aldım.onu sessiz protesto ediyorum.:enbuyukkk:
ya ben sanki bütün gün yan gelip yatıyorum.nasıl kızdım anlatamam.Çok üzgünüm çoook
bide haftada 2 gün nöbeti var.5 akşam idare edecek alt tarafı.o da 1 sa. sonra fatoşcum kilo vermen durdu senin sanki deniliyo.durur tabi spor yok yürüyüş yok offfffffffffffffffffff

canım spor olarak ne yapıyorsun 1 saat ben bisiklete bineyim diyorum
ama en fazla 5 yada 6 dk dayanabiliyorum fisfisfis

canım spor olarak ne yapıyorsun 1 saat ben bisiklete bineyim diyorum
ama en fazla 5 yada 6 dk dayanabiliyorum fisfisfis

canım stepper ım var.ona binmeden .öce 15 tane falan mekik çekiyorum.bazı hareketlerim var onları da yapıp ısınıyorum.sonra stepperda hızlı bi tempoda koşuyorum.çok hırs yaptım yaza kadar verecem tüm kilolarımı.bisiklet de çok etkili ama.pes etme bence

gittiğiizde bende söylücem yaa bu rota vurusu cok kafa kurcaladııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…