nie fransız kaldın yaww :uhm: sen daha başladıın mı ek gıdaya o sebepten miii yerimseniben
Merancim yaa biz daha 4 aylik olmadik ya ondaann bide 4 aylik olsak bile corbalara gecebiliyomuz ogun olarak tattirmak degildee
bende gidiiiim kafam manyak oldu hade by
yok canım ondan değil ben geç girdim siz konuya iyice dalmışsınızda o yüzden öle dedim.ek gıdaya daha başlamadım 2 kez elma suyu verdim okadar cuma günü kontrolümüz var doktorumuza sorcam ek gıda meselesini.iyi geceler...:1hug:
walla leylacım ben bişe diyemem ögün olarak geçip geçmeme konusunda...buna en iyi kararı sen ve kızın karar verebilir...
mesela bebişe verdin tadımlık ama istiyo o zaman bebeğin buna hazır demekmiş...
Canim armut puresi verdim mesela yedii ben 5 6 kasik verdim ama versem yerdi elma dilimini tuttu agzina nasil emiyo yaliyo agzindan cekince agliyoo zilli ben yinede tattiriyim sutum var onla doysunn ama herseydende tattiriyim
Ayy bendee kactimm hadi byy
efekaan naptı aceba yaa ateşii çıktıı diorduu..nie ateşi çıktı aceba aşı falan mı yaptırmıştıı kii :uhm:
saol canım düşündüğün için..yok aşı filan yaptırmadım dün çok huysuzdu misafirde vardı tam ilgilenemedim...akşamüstü ateşiçıktı..
ibolyacım enson 37,3 çıktı biliom pek fazla deil ama ilk ateşlendiindede böyle oldu ikinci akşam acile götürdük...eczaneden aldırıyım o ateş düşürücüyü ben...dr sormaya gerek yok dimi...:uhm::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?