2008 Ekim Anneleri

[COLOR="purple"]kaydirigubbakcemile4
bende gıdıyorum.
yarın asısı var ıklımınde..
oradan da hastaeye goturucem bas cevresı kontrolu ve kalca kntrolü var.
sonra yıne anneme bırakıcam ve kufore gıdıcem.
yarın butun gun yoğpunuz yani..
yarın aksam gousuruz artık.
dua edınde guzel habelerle geleyım.
optum hepınızı..[/COLOR]

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.a.s.

kızlar slm. geçmişi okudumda rota aşısından bahsetmişiniz bu aşı ayrıca vurdurduğunuz bi aşı mı yoksa aylık vurunduğu aşılardan birimi? 136mlyn faln yazmışınız biriniz farklı aşımı bu? ben aşı defterimize baktım orda yazıyo rota aşısı bahsettiğiniz o değilmi? kafam karıştı ya bi açıklasanız bunu.

evet arkadaşlar.ben de ara ara çıkayım artık diyorum.bizim aşımız vardı bugün.2 ayda sadece 800 gr almış eylül.ama doktor kilosu ve boyu ideal dedi.ek gıda için bazen çorbalardan tattır ama salça ve tuz olmadan dedi.kendimin mayaladığı yoğurttan 1 su bardağı verebilirmişim.meyve sularına devam.ama ben hergün vermiyorum zaten.şimdi eylül 6600 kilosu ve boyu 67 cm.iyi mi sizce.geçen bi arkadaş imini hatırlayamadım.8500 kilo demişti sanırım.galiba biz zayıfız.gerçi celenle başabaş gidiyoduk.celen sen ne zaman gidiyosun.ya da biliyosan bi yaz canım ya kızının kilosunu ve boyunu
off yaramı parmak sokmusun leen:çok üzgünüm:dün geldik bizde doktordan.kilo(sağlık karnesinden birebir yazıorum)6730gr boyuda 59 bucuk:çok üzgünüm:boyumuz nerdeyse yarım santim atmıs bi ayda.ama doktor gelişimi normal diofisfisfis napalım sağlıklı olsunda güdük müdük idare etciiz:delphin:

Eylulun boyu masallah uzun olcak celen dun saglik ocagina gitti yarinda asisi var cemrenin boyu 59 cm kilosuda 6450 idi galiba tam emin degilim ama sanki boyle kalmis aklimda
hafızaya bak len:1shok:

kızlar slm. geçmişi okudumda rota aşısından bahsetmişiniz bu aşı ayrıca vurdurduğunuz bi aşı mı yoksa aylık vurunduğu aşılardan birimi? 136mlyn faln yazmışınız biriniz farklı aşımı bu? ben aşı defterimize baktım orda yazıyo rota aşısı bahsettiğiniz o değilmi? kafam karıştı ya bi açıklasanız bunu.

anam o konuyu bi acarsan bin ah işitirsin.tek sööleyeceğim ishal asısı.bide özel.paraylan yaptıriin.bide damla.ağızdanyerimseniben

selammm
kız güdük deme müstakbel gelinimiz cemremize hem kıs dediğin öle çok uzun olmaz basketçi yapmıcaksan tabii:))

anam o konuyu bi acarsan bin ah işitirsin.tek sööleyeceğim ishal asısı.bide özel.paraylan yaptıriin.bide damla.ağızdanyerimseniben[/QUOTE]

hı anladım sız yaptırdınız mı:ecrin_bebek:

selammm
kız güdük deme müstakbel gelinimiz cemremize hem kıs dediğin öle çok uzun olmaz basketçi yapmıcaksan tabii:))
azıcık uzun olaydı:çok üzgünüm:

anam o konuyu bi acarsan bin ah işitirsin.tek sööleyeceğim ishal asısı.bide özel.paraylan yaptıriin.bide damla.ağızdanyerimseniben

hı anladım sız yaptırdınız mı:ecrin_bebek:[/QUOTE]

valla yarın aylık asılar var. konuscem:delphin:

evet arkadaşlar.ben de ara ara çıkayım artık diyorum.bizim aşımız vardı bugün.2 ayda sadece 800 gr almış eylül.ama doktor kilosu ve boyu ideal dedi.ek gıda için bazen çorbalardan tattır ama salça ve tuz olmadan dedi.kendimin mayaladığı yoğurttan 1 su bardağı verebilirmişim.meyve sularına devam.ama ben hergün vermiyorum zaten.şimdi eylül 6600 kilosu ve boyu 67 cm.iyi mi sizce.geçen bi arkadaş imini hatırlayamadım.8500 kilo demişti sanırım.galiba biz zayıfız.gerçi celenle başabaş gidiyoduk.celen sen ne zaman gidiyosun.ya da biliyosan bi yaz canım ya kızının kilosunu ve boyunu

gene kimsecikler kalmamış , ben bari nöbewti devr alayım.
iki gündür oğlumla bi güzel öğle uykusu uyuyoruz ki çok da iyi geliyor.
leylacım o sıpa benim oğlan.allaha şükür sağlığımız yerinde. aslında önemli olan normal kilo ölçülerinde olması. zaten bu aydan sonra daha az kilo almaya başlar dedi dr.muz.
ek gıoda için de biraz daha beklememizi söylemişti.
ben dün dayanamadım biraz muz yallattım öyle güzel yaladı ki yavrum.ama ek gıdaya daha başlamadık bakalım zamn neyi gösterecek.
lülünün m maşallah boyu çok güzel 4 aylık .çocuktam max. mum boy 67cm. seninki uzun kızlardsan olacak galiba.:CüvCüv:

öölen yoğurt mayaladım.küçük milupa kavanozuna.bi çay kasığıda yoğurt koydum.sardım sarmaladım kaloriferin üstüne koydum.olmamıııııss:çok üzgünüm: ayran gibi laelaelaelaelae

öölen yoğurt mayaladım.küçük milupa kavanozuna.bi çay kasığıda yoğurt koydum.sardım sarmaladım kaloriferin üstüne koydum.olmamıııııss:çok üzgünüm: ayran gibi laelaelaelaelae

nasıl mayaladın,pastörize sütlerlemi celencimmmmmmm:ecrin_bebek:

maya yaptığın yoğurtu sütün içine direkt değildee azcık sütle karıştırdıktan sonra koysaydın...birde sütün sıcaklığı nasıldıı aceba serçe parmağını yakar yakmaz sıcaklıkta olcakk

of kaç gündür evimi temizleyecem bu oğlan yüzünden yapamaıyorum yemeğimi bile zor yaptım arabasına koydum yanında yaptım napiim kızlar bebişleri ev kuşumu yapacaksınız demişsiniz ya galiba bizimki ev kuşu olacaksırnaşık şey hava soğukken asla dışarı çıkaramıyorum 2 aylıkken az kalsın bronşit oluyordu soğuk almıştı o yüzden korkuyorum birde çok terliyor benimki mesela astronotunu giydiriyorum ana kucağına koyuyoruz arabadayken üzerini açmama rağmen acayip terliyor açıkçası terli rüzgar alacak diye bir yere gidemez olduk kapalı mekanlarda ne yapçağımı şaşırdım içerde terliyor haliyle soymak zorunda kalıyorum bu seferde acaba üşüdümü diyorum siz napıyosunuz mesela alışveriş merkeszine gittiğinizde astronotuylamı gezdiriyosunuz

kızlar ben geldim....bebişimin ateşini bi türlü düşüremedim...calpol aldım verdim sanki biraz düştü 36,6şimdi yatıo yawrum arada inlio..yarın dr a götürelim dedim sesi çıkmadı HÖDÜĞÜN....bende üstelemedim..bu gece onuda uyutmıcam bakalım nolcak:jeyyar::jeyyar:
yine oku oku bitmio...........

kızlar ben geldim....bebişimin ateşini bi türlü düşüremedim...calpol aldım verdim sanki biraz düştü 36,6şimdi yatıo yawrum arada inlio..yarın dr a götürelim dedim sesi çıkmadı HÖDÜĞÜN....bende üstelemedim..bu gece onuda uyutmıcam bakalım nolcak:jeyyar::jeyyar:
yine oku oku bitmio...........

calpol ateşini düşürür merak etme ağrısınıda dindirir ama ateş nedensiz yere çıkmaz...yarın ateş düşürücü verme bence ...eğer ateşi çıkarsa doktora götürürsen ii olur...

normal yoğurttan değil de süzme yoğurttan koy bi çay kaşığı o zaman nasıl güzel oluyo gör ben kendimize mayalarken de hep süzme yoğurt koyuyodum bi kase o zaman taş gibin güze hazır yoğurt gibi oluyoduu

Kizlar aksam haceri emzirdim. Biraz emdii birakti verdim almadii sonra cok gecmeden tekrar emzirdim biraz emdi geri birati herhelde tokki almiyo dedim yemege gectik babannesinin kucagindaydi babanneside dur bi kac kasik corba veriyim dedi yogurt corbasiydu su pirincle olandan neyse bu zilli 3 4 kasik verdi yediii sonra vermedikk diye nasil agliyo daha istiyoo verdik sustu simdi corbada bize gore yapilmis tuzlu corbaa arti yogurtta bi kac gunluk yogurt babanneside istiyo diye verdikce veriyo anne yemek tuzlu dedim veriyoo yogurt taze degil dedim kizm istiyoo diyo odaa vermeyince agliyoo baygi yedi bisey olurmu yaa kayinvaldemde hic boyle bisey yapmazdii neysee bu cocuk acc doymuyoo galibaa yavv canim sikildii yarin taze sut aliyim yogurt yapip yedirelim dedii i

Back
X