nettünüzz looefkarlıyıım ben
aşkitoom kıbrısa gitcek görevee senağlama 1 ay sürebilir daha da uzun olabilir senağlama belki yanına bizde gidebiliriz 1 hafta kadar ama belkiiii senağlama
niyeeeeeeeeeeeeee :1shok:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşkitoom kıbrısa gitcek görevee senağlama 1 ay sürebilir daha da uzun olabilir senağlama belki yanına bizde gidebiliriz 1 hafta kadar ama belkiiii senağlama
benim eşim uçak teknisyenişirketin uçağı kiraya gidioo şirketin teknisyenide gidio haliyle :çok üzgünüm: bizde gidebilirsek gidioruz onunla yurtiçi yurtdışıı gezioz ama bazende gidemioruz işte gidemeyince kötüü oluyoo :çok üzgünüm:
seni çok iyi anlıyorum.insan sevdiğinden ailesinden ayrı olunca bir tarafı eksik kalıyor sanki.ben öyleyim hiçbirşeyin tadını alamıyorum.:çok üzgünüm:ama her ayrılık yeni bir kavuşmadır ve ben kavuşmalarıda çok severim.
bende çok seviyorum ayrılık sonrası kavuşmalar güzel beklemelerde bazen güzel ama hem tamer hem nisan zor olcakk senağlama nisanla da işimiz zor yanii babası söyledi gideceğini ben okula gitmek istemiyorum baba bizde gidelim diee mızmızlanıoo en zor onu teselli etmek :çok üzgünüm: babaya aşırı düşkünn kızım :çok üzgünüm:
benim eşim uçak teknisyenişirketin uçağı kiraya gidioo şirketin teknisyenide gidio haliyle :çok üzgünüm: bizde gidebilirsek gidioruz onunla yurtiçi yurtdışıı gezioz ama bazende gidemioruz işte gidemeyince kötüü oluyoo :çok üzgünüm:
Ayy caniim keske bizimkiler gitsee ama yok istee neyse uzulmee sizde bi haftaligina gider gelirsiniz
bende çok seviyorum ayrılık sonrası kavuşmalar güzel beklemelerde bazen güzel ama hem tamer hem nisan zor olcakk senağlama nisanla da işimiz zor yanii babası söyledi gideceğini ben okula gitmek istemiyorum baba bizde gidelim diee mızmızlanıoo en zor onu teselli etmek :çok üzgünüm: babaya aşırı düşkünn kızım :çok üzgünüm:
merancım üzülme yaa sen güçlü bir kadınsın.. hem bir ay değil mi, bir hafta da sen yanına gideceksen 3 hafta dayanacan ya napalım bazen böyle şeyler oluyo işte.. neyse ki senin çocuklar akıllı, uslu, seni üzmüyorlar.. nisana da güzelce anlatırsan anlar, çok akıllı bir kız o..
benim aşkitom da haziranda askere gidecek esas ben napayım delikafadulden hem 1 yıl süreyle.. bebiş var.. ben işe başlıcam.. offfff offfffffff senağlama senağlama senağlama
Ayy caniim keske bizimkiler gitsee ama yok istee neyse uzulmee sizde bi haftaligina gider gelirsiniz
merancım üzülme yaa sen güçlü bir kadınsın.. hem bir ay değil mi, bir hafta da sen yanına gideceksen 3 hafta dayanacan ya napalım bazen böyle şeyler oluyo işte.. neyse ki senin çocuklar akıllı, uslu, seni üzmüyorlar.. nisana da güzelce anlatırsan anlar, çok akıllı bir kız o..
benim aşkitom da haziranda askere gidecek esas ben napayım delikafadulden hem 1 yıl süreyle.. bebiş var.. ben işe başlıcam.. offfff offfffffff senağlama senağlama senağlama
Ayy senin durumun daha zormus hangi sehre gidecegi bellimi yakin yer olsa keske sık sık gidersiniz yanina
sorma ibolya yaaa.. düşündükçe çok kötü oluyoruz valla 1 yıl çok uzun bi süre düşünsene eylül'ün bir çok "ilk" inde yanında olamayacak.. tek isteğimiz bari ulaşımı rahat olan bi yere düşsün yeter.. mesafe önemli değil yani van a düşse göbek atacaz yeter ki uçakla vs ulaşımı kolay olsun.. senağlama
canim uzulmee yaa valla bende asker yolu bekledigim icin biliyorum zorlugunu ama bisey diyimmi keske evlenip cocuk yaptiktan sonra gitseymiss diyorum cunku nisanliyken tum benliginde o var cunku tek takintin varsa yoksaa o oluyo simdi gitmis olsaydi o kadar ozlemezdim cunku kizimdan onu dusunmeye zaman kalmazdi hem int varr goruntulu gorusursunuzz eylul babasina cee e yapar ordann sonucta vatani icin gidiyoo gorev icin gidiyoo valla rabbim onun bi sabrini veriyokii zaman hemen gecer gor bak
senin ailen aynı şehirde.. benim burda hiç kimsem yokkkkk
Niye kiziyonkii yå aglarim bak mesajin biyerimize girme ihtimali derken
seni çok iyi anlıyorum.insan sevdiğinden ailesinden ayrı olunca bir tarafı eksik kalıyor sanki.ben öyleyim hiçbirşeyin tadını alamıyorum.:çok üzgünüm:ama her ayrılık yeni bir kavuşmadır ve ben kavuşmalarıda çok severim.
üzüldüm canım ya, ama sayılı gün çabuk geçer siz de 1 hafta da olsa yanına gidebilirseniz daha kolay olur. yalnız mı olacaksın çocuklarla yoksa yanına birileri gelecek mi yardıma?
aşklar tazeleniyor her ayrılık sonrası tabi de ayrılık kısmı zor işte.
senin ki daha zormuş :1no2: eşimle (tabi o zamanlar sevgülümdü) kavuşabilmemiz 7 yıl sürdü ve bunun en zor kısmı da malesef askerlikti.saklambaç oynar gibi aynı şehre gelmeye çalıştık durduk. en sonunda ben onun bulunduğu yere tayin yaptırdım adamı askere aldılar yanlış bir mevzuat yorumu ile , ööyle sap gibi kalmıştım ya geçtiii gitti işte. tabi biz nişanlıydık sadece kendi sorumluluğum vardı işin içine bebek girince daha da zor olur ama leylanın da dediği gibi eylül oyalar seni yoldaş olur, bir de gidip gelebileceğiniz bir yer olursa daha kolay geçer. haftaları beklemek ayları beklemekten daha kolay oluyor.