2008 Ekim Anneleri

leyla yaw valla ben sana kızmadım ters bişey demedim sen yanlış anladın leyyynn nereye gittinnnnn

offff biliyorum çok moktan bi durum çok canım sıkılıyo ama düşünmemeye çalışıyorum napimm allah sağlık versin sayılı gün bi şekilde geçecek.. ama öyle ama böyle.. inşallah bu süreci sorunsuz atlatırız :çok üzgünüm:

1 yıl yapacağına göre eşin doktor herhalde. onların genelde rahat oluyor durumları. bir arkadaşımın eşi de dr ve yeni döndü askrden hatta o ankarada yaptı 2 haftaya 1 görüşüyorlardı, 2 çocukları var onların tabi arkadaşım çok zorluk çekti. bir de öncesinde mecburi hizmeti vardı eşinin 2. çocukta bu arada oldu şimdi büyüdü bile.yanında annesi kalmıştı onun. öyle bir ihtimal varsa daha kolay olur. e ankaradasın mahrumiyet bölgesi değil her imkan var. hasretlik zor olur işte ya o da mecbur çekilecek :teselli:

slm arkadaşlar ben geldim 2 gün giremedim geçmişide hiç okumadım çogalmıştır diye bebişlerinizde sizde iisinizdir inşallah.dün kızımı doktora kontrole götürdük büyümüş kızım:nazar: doktorumuz herşey normal dedi artık ek gıdaya başlayabilirsin dedi şimdilik yoğurt ve meyve suyuyla başla dedi elma,havuç falan..ama genelde emiyor.neyse sizler napıyosunuz

Kizlar benim hoduk az once mesaj cekti aksam hazirlan kaynanamlara gidelim (annmelerin ev sobali ve sobada patates kozlemesine bayili) sobada patateste isterim felan yazmis bende hayret nasil olduda benimde bi ailem oldugu aklina geldii yazdim deli olacak simdii mu haha

kız ne cavap verdı kocan sole bakimm merak ettım.kaydirigubbakcemile3
nettünüzz loo :delphin: efkarlıyıım ben :delphin:aşkitoom kıbrısa gitcek görevee senağlama 1 ay sürebilir daha da uzun olabilir senağlama belki yanına bizde gidebiliriz 1 hafta kadar ama belkiiii senağlama

ah canım ya uzulme lutfen.sen alışıksın hem demi canım.eğer kıbrısa gıdemezsen belkı kayserıye gıdersın memlekete değişiklik olur..annenlerde özlemiştir seni,torunları..:teselli:

yok be güzelim belli değil ama çok büyük ihtimal doğu olacak.. uçak mesafesinde bi yer olsa ve güvenli olsa (mesela hakkariye düşerse 1 yıl gelemeyecek çünkü güvenlik sorunu nedeniyle çıkamıyorlar :çok üzgünüm:) neresi olursa olsun ama bilmiyom işte yaaa offffffff :delphin: senağlama senağlama

hayırlısı olsun inşallalh yafrim be, allah çekilmez çileler vermesin yeterki :teselli:

bende geldim ene epey kaynattmışsınız, kocaları bir yerlere gidenler ; allah sabır versin, hasretlik zor. ben şimi sokağı başına göndereceğim diye aklım çıkıyo ki onu bird yurt dışına göndereceğim.
aslında birkaç sene önce babasıyl yurt dışına gitmişti gezmeye bide, bende , okullar açıldığı için gidemedim. kıl payı ile kurtuldu erif benden , beklemek zordu valla.
ibolya nasıl seyrettin netten ya , bende seyretsem. zaten p.tesi işe başlıyorum.
oğlana bugün deneme çektim.sütü biberondan içecekmi diye , görtürdü valla sıpa şimdi de posur posur uyuyor. hheheh

anam bi site vardır ordan bulmuşumdur izlemişimdir yanlız çok bel altı çalışmışlardır filmden hiç zevk alamamıışımdır bana kalırsa laf olsun diye çekmişlerdir kafamçokkarıştı

Niye kiziyonkii yå aglarim bak mesajin biyerimize girme ihtimali derken

ben anladım olayı yafrim sen yorma güzel beynini kaydirigubbakcemile3

iyi gecülerr ne edıonuzz bakiim

heç bişeee, çekirdek çitliiiim, kilolarım az geldi de ekleme yapicem üstüne kaydirigubbakcemile3

slm arkadaşlar ben geldim 2 gün giremedim geçmişide hiç okumadım çogalmıştır diye bebişlerinizde sizde iisinizdir inşallah.dün kızımı doktora kontrole götürdük büyümüş kızım:nazar: doktorumuz herşey normal dedi artık ek gıdaya başlayabilirsin dedi şimdilik yoğurt ve meyve suyuyla başla dedi elma,havuç falan..ama genelde emiyor.neyse sizler napıyosunuz

kilo boy kaçmış anacım merak ettim

bu gece pek sessiz burası sanki bir efkar var,meranın kocası gidiyor, dbestin.
ondan mıdır bu sessizlik.
ibolyacım aydınlatıcı bilgi için tşk ederim.
gayet aydınlandım. mersi canım

bu gece pek sessiz burası sanki bir efkar var,meranın kocası gidiyor, dbestin.
ondan mıdır bu sessizlik.
ibolyacım aydınlatıcı bilgi için tşk ederim.
gayet aydınlandım. mersi canım

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bişey deel canım görevimiz, şindik sen link de istersindir emme burdan göndertmem korkuyom yasakkelime

cıtlayıp durma kızım accık kılo vermeye çalış len.

şiş baaa bakın eylul analarından bırı hamişşşşş:bbo:

cıtlayıp durma kızım accık kılo vermeye çalış len.

şiş baaa bakın eylul analarından bırı hamişşşşş:bbo:

ben pazatesi işe başlıyom , o zamn kilo vermeyi görün bakın koşturmaca arasında, hemide 5 - 6 çocuklarıyla nasıl oluyorkafamçokkarıştı

kim hamiş ,
ana nasıl olcek şimdiiiiiiiiii, çocuk da emer, çok dikkat etmek gerkir. fisfisfis

anam ben yatiiim senden ceap gelmeyecek heral, msnni özelden at ben saa yarın yollayam linki emi, topunuzu öptüm :jeyyar: hayde ben gidiyom beni özleyin anacım baaaaaaaayyyy

ayyyyyyyyyy offfff tam geliyom bişey yazcem bizimki mızır mızır konu ne ne izledin sen ibolcümm.merancım dbestcim allah kavuştursun inşallah..birazdan geçmişi okucem zati.abaaaooooovvv kim hamiş nolcek şimdüüü.hemen eylül annelerine de bi yetişip oreyida okiimm diye bir fikir geçti aklımdan ama vazgeçtim benim kız çok bırakırda pooofffffff.
haaa bu arada milupadan numune geldiii..hiihh hiihh hızımı alamayıp nekadar bez mama varsa hepsine mail attımmm.taktik ibolya taktiğii...bu arada benim simleler çıkmiii neden yaaa

bi ben kaldım gendü gendüme konuşup gideyüm barüü..deli derler ama olsun...ben yalnızım ben yalnızmmm yalnızm.....ya ibol, çıtırpıtır ışığınız yaniiii hirdesiiğiizz yyaaa.tamam tükanı kapatıp çıkıverem barii.anahtarı da paspasın altına falan koymuyom ben gelip açarım açana kadar da bekleyin dermişimm hadin iyi geceler sabah okursanız bunu da günaydın şimdiden.iyice saçmaladım haaaaa

uleeeennn anahtarı nereye koydun cıtır...bulamadım çilingir çağırdım......:roflol::roflol:

gggüüüüüüüünnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyddddddddddıııııııııııııııınnnnnnnn......
kimse yok geçmişi okim bari....:sm_cool:

Son düzenleme:
Back
X