Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offff biliyorum çok moktan bi durum çok canım sıkılıyo ama düşünmemeye çalışıyorum napimm allah sağlık versin sayılı gün bi şekilde geçecek.. ama öyle ama böyle.. inşallah bu süreci sorunsuz atlatırız :çok üzgünüm:
Kizlar benim hoduk az once mesaj cekti aksam hazirlan kaynanamlara gidelim (annmelerin ev sobali ve sobada patates kozlemesine bayili) sobada patateste isterim felan yazmis bende hayret nasil olduda benimde bi ailem oldugu aklina geldii yazdim deli olacak simdii mu haha
nettünüzz looefkarlıyıım ben
aşkitoom kıbrısa gitcek görevee senağlama 1 ay sürebilir daha da uzun olabilir senağlama belki yanına bizde gidebiliriz 1 hafta kadar ama belkiiii senağlama
yok be güzelim belli değil ama çok büyük ihtimal doğu olacak.. uçak mesafesinde bi yer olsa ve güvenli olsa (mesela hakkariye düşerse 1 yıl gelemeyecek çünkü güvenlik sorunu nedeniyle çıkamıyorlar :çok üzgünüm:) neresi olursa olsun ama bilmiyom işte yaaa offffffffsenağlama senağlama
bende geldim ene epey kaynattmışsınız, kocaları bir yerlere gidenler ; allah sabır versin, hasretlik zor. ben şimi sokağı başına göndereceğim diye aklım çıkıyo ki onu bird yurt dışına göndereceğim.
aslında birkaç sene önce babasıyl yurt dışına gitmişti gezmeye bide, bende , okullar açıldığı için gidemedim. kıl payı ile kurtuldu erif benden , beklemek zordu valla.
ibolya nasıl seyrettin netten ya , bende seyretsem. zaten p.tesi işe başlıyorum.
oğlana bugün deneme çektim.sütü biberondan içecekmi diye , görtürdü valla sıpa şimdi de posur posur uyuyor. hheheh
Niye kiziyonkii yå aglarim bak mesajin biyerimize girme ihtimali derken
iyi gecülerr ne edıonuzz bakiim
slm arkadaşlar ben geldim 2 gün giremedim geçmişide hiç okumadım çogalmıştır diye bebişlerinizde sizde iisinizdir inşallah.dün kızımı doktora kontrole götürdük büyümüş kızımdoktorumuz herşey normal dedi artık ek gıdaya başlayabilirsin dedi şimdilik yoğurt ve meyve suyuyla başla dedi elma,havuç falan..ama genelde emiyor.neyse sizler napıyosunuz
bu gece pek sessiz burası sanki bir efkar var,meranın kocası gidiyor, dbestin.
ondan mıdır bu sessizlik.
ibolyacım aydınlatıcı bilgi için tşk ederim.
gayet aydınlandım. mersi canım
cıtlayıp durma kızım accık kılo vermeye çalış len.
şiş baaa bakın eylul analarından bırı hamişşşşş:bbo:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bişey deel canım görevimiz, şindik sen link de istersindir emme burdan göndertmem korkuyom yasakkelime
cıtlayıp durma kızım accık kılo vermeye çalış len.
şiş baaa bakın eylul analarından bırı hamişşşşş:bbo:
isterim tabiiiiiii , sen seyretçen de biz kalcez mi , bak kociş de geldi, bebiş de uyuyor.:teytey: