ya bana takmadılar spiral biraz iltihap var diye doğumdan sonra 43. gün gitmiştim sonrada hasta olmadım zaten çok korkuyom 3.ye kalırsam diye hadi bir tane olsa neyse kafamçokkarıştıslm canım Şeniz
kıbrısta antalya gibidir muhtemelen benim için çok bi değişiklik olmayacak hava açısından eğer gidebilirsekksende yazın gidersinn kıbrısa iyi bi tatil olur sizede ne güzel :lepi:
hamilemiymişş :1shok: hayırlısı olsun bakalım...
ben doğumda sonra gitmedim zaten gel dememişti doktorumda....daha önce spiralle korunmuştuk şimdi eşim korunuo...sağlık ocağındaki ebe de spiral takıyoruz regl in 3.gününde gelebilirsin falan demişti...şimdilik spiral istemiyorum ama bende korkuyorum tabii tekrardan hamile kalmaktan laelaelaelaelae
bizim normalde sarı idi şimdi koyu yeşil nasıl anlatsam siyaha yada kahveringiye yakın bir yeşil normal mi acaba:sm_confused:bizim mokumuz yesil oldu sızınkıı ne renk delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
geçenlerdee ağustos annelerinden biri hamile die özkerem söylemişti,bugunle eylül annelerinden hamile var diorsunuzz :1shok: bu ne demek oluyooo yakındaa ekimm annelerindeenn biriiiiniinn hamileeee kalmaaa olasılığııııı çooooooook yükseekkk laelaelaelaelae tiirtiirtiiirrr buuuvvv titreme geldii haa korkktuuum ulee :bbo: sevinsem mii kocişkonun giitmesi olayınaa lülülülülülü 1 ay kesin güvendeyiim diee kaydirigubbakcemile3
geçenlerdee ağustos annelerinden biri hamile die özkerem söylemişti,bugunle eylül annelerinden hamile var diorsunuzz :1shok: bu ne demek oluyooo yakındaa ekimm annelerindeenn biriiiiniinn hamileeee kalmaaa olasılığııııı çooooooook yükseekkk laelaelaelaelae tiirtiirtiiirrr buuuvvv titreme geldii haa korkktuuum ulee :bbo: sevinsem mii kocişkonun giitmesi olayınaa lülülülülülü 1 ay kesin güvendeyiim diee kaydirigubbakcemile3
slm canım Şeniz
kıbrısta antalya gibidir muhtemelen benim için çok bi değişiklik olmayacak hava açısından eğer gidebilirsekksende yazın gidersinn kıbrısa iyi bi tatil olur sizede ne güzel :lepi:
hamilemiymişş :1shok: hayırlısı olsun bakalım...
ben doğumda sonra gitmedim zaten gel dememişti doktorumda....daha önce spiralle korunmuştuk şimdi eşim korunuo...sağlık ocağındaki ebe de spiral takıyoruz regl in 3.gününde gelebilirsin falan demişti...şimdilik spiral istemiyorum ama bende korkuyorum tabii tekrardan hamile kalmaktan laelaelaelaelae
ya bana takmadılar spiral biraz iltihap var diye doğumdan sonra 43. gün gitmiştim sonrada hasta olmadım zaten çok korkuyom 3.ye kalırsam diye hadi bir tane olsa neyse kafamçokkarıştı
bizim normalde sarı idi şimdi koyu yeşil nasıl anlatsam siyaha yada kahveringiye yakın bir yeşil normal mi acaba:sm_confused:
selamun aleyküm ekim anaları nasılsınız bebekler nasıl
aleyküm selam nasıl olalım hep beraber hamile olmaktan korkuozz.:roflol::roflol::roflol::roflol: şaka bi yana ben gerçekten tırstım...onun dışında bende şimdilik bi problem yok...çok şükür bebişim iyileşti.sositososito.ama sanki beni emmek istemio..:çok üzgünüm:..siz kaç saatte bir emzirionuz...ben ek bişi vermiom daha 4 saat bi filan emio az dimi:uhm::uhm:
anaaaammm yoksa hamileyimde ondanmı emmek istemio..ay bana bişiler oluyo şimdi harbi tırstım işte.:1shok:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı.yaw ben sezeryanlıyım daha çok erken ooolllaaaamaaaazzzzz!!!!:1shok::1shok:
hayır canım kullanmıyorum ama kulak iltihabından dolayı antibiyotik kullanıyorduk galiba ondan öyle çünkü acayip derecede ilaç gibi kokuyor:bbo:demir damlasi kullaniyosan omdan olabiliyomus o syaha donuk renk
selamun aleyküm ekim anaları nasılsınız bebekler nasıl
merhaba hanımlar,birazdan gezmeye çıkacağız,bir gelip bakim dedim geçmişi okudum , epey kaynattmışsınız.
nasıl hamiş olduyğunuzu öğrendiğinizi anlatmışsınız, ama herhalde en garip olan benim ki,
geçen sene sabahçıydım. şubat regil günüm geçtikten birkaç gün sonra test yaptım sevgululer günün de , sabah yaptım , okula acele ettiğim için de çok bekleyemedeim . baktım tek attım çöpe , ne hikmetse sen cuma gecesi çöpü karıştır testi bul bide baktım 2 çizgi , gece 1 de eşim geldiğinde vermiştim müjdeyi, çöpü karıştırmak nereden estiyse. sonra tekrar test yaptım tabe 2 çizgi oleyyyyyyyyyy
öyle yaneeeee
Kizlar seda sayan hamile miymis
herkeşler pazar tatilinde kimse yok bi ben kalmışım kendi kendime konuşuyomgidemde bir kahve keyfi yapem en iyisi
bacılar ben kaçtım biz gezmeye gidiyoz eyi pazarlar herkse by
seda sayanı bilmem ama eylül analarıdan biri hamileymiş,
benimde iki haftadır miğdem bulanıyo, geçen sene bu zamnlarda da miğdem bulanıyodu ,kurtulanmadım şu psikoljiden delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?