2008 Ekim Anneleri

geçenlerdee ağustos annelerinden biri hamile die özkerem söylemişti,bugunle eylül annelerinden hamile var diorsunuzz :1shok: bu ne demek oluyooo yakındaa ekimm annelerindeenn biriiiiniinn hamileeee kalmaaa olasılığııııı çooooooook yükseekkk laelaelaelaelae tiirtiirtiiirrr buuuvvv titreme geldii haa korkktuuum ulee :bbo: sevinsem mii kocişkonun giitmesi olayınaa lülülülülülü 1 ay kesin güvendeyiim diee kaydirigubbakcemile3

ya bana takmadılar spiral biraz iltihap var diye doğumdan sonra 43. gün gitmiştim sonrada hasta olmadım zaten çok korkuyom 3.ye kalırsam diye hadi bir tane olsa neyse kafamçokkarıştı

bizim mokumuz yesil oldu sızınkıı ne renk delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bizim normalde sarı idi şimdi koyu yeşil nasıl anlatsam siyaha yada kahveringiye yakın bir yeşil normal mi acaba:sm_confused:

ayyy ağustos eylül şimdide ekim analarına mı geliyo sıra şimdi daha çok korktum bakıyomda son günlerde göbeğim dışına çıkmış gibin allahım ne olur böyle bişi olmasın
yarına benden haber bekleyin anacımsenağlamasenağlamasenağlama

bencede sewin...bende 1 kez regl oldum ama 2 gün filan sürdü bidaha tık yokk.:1shok::1shok::1shok::1shok:.sen titredin ya ben napiim Allahım sen koru yarabbim..:Saruboceq::Saruboceq:

merancım şimdiden allah kavuştursun diyeyim.. kıbrısa mutlaka git güzel yerdir biz gitmştik. gerçi antalya da kemere gitmişsindir ben oraya çok benzetmiştim sadece buralara göre daha pahalı bir yer.. ama güzel..:lepi:

demir damlasi kullaniyosan omdan olabiliyomus o syaha donuk renk

selamun aleyküm ekim anaları nasılsınız bebekler nasıl

aleyküm selam nasıl olalım hep beraber hamile olmaktan korkuozz.:roflol::roflol::roflol::roflol: şaka bi yana ben gerçekten tırstım...onun dışında bende şimdilik bi problem yok...çok şükür bebişim iyileşti.sositososito.ama sanki beni emmek istemio..:çok üzgünüm:..siz kaç saatte bir emzirionuz...ben ek bişi vermiom daha 4 saat bi filan emio az dimi:uhm::uhm:
anaaaammm yoksa hamileyimde ondanmı emmek istemio..ay bana bişiler oluyo şimdi harbi tırstım işte.:1shok:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı.yaw ben sezeryanlıyım daha çok erken ooolllaaaamaaaazzzzz!!!!:1shok::1shok:

canım bizim aydaki bebeklerin şimdi 4 saatte bir emmesi normalmiş dr öyle söylemişti

demir damlasi kullaniyosan omdan olabiliyomus o syaha donuk renk
hayır canım kullanmıyorum ama kulak iltihabından dolayı antibiyotik kullanıyorduk galiba ondan öyle çünkü acayip derecede ilaç gibi kokuyor:bbo:

selamun aleyküm ekim anaları nasılsınız bebekler nasıl

aleyküm selam hamile ola korkusu dışında iyiyiz canım bebeklerde allaha şükür daha iyiler siz nasılsınıza.s.

Hacere muhallebi yaptim yedirdim biraz sonrada bi guzel beni emdii eheheeh kendimede yaptim mulallebi benimki sutlu sekerlii bizde ne pis bogaz olduk bebelerin mamalarini yiyozz ee bizde emziriyoz napalim bi yerimiz siser

merhaba hanımlar,birazdan gezmeye çıkacağız,bir gelip bakim dedim geçmişi okudum , epey kaynattmışsınız.
nasıl hamiş olduyğunuzu öğrendiğinizi anlatmışsınız, ama herhalde en garip olan benim ki,
geçen sene sabahçıydım. şubat regil günüm geçtikten birkaç gün sonra test yaptım sevgululer günün de , sabah yaptım , okula acele ettiğim için de çok bekleyemedeim . baktım tek attım çöpe , ne hikmetse sen cuma gecesi çöpü karıştır testi bul bide baktım 2 çizgi , gece 1 de eşim geldiğinde vermiştim müjdeyi, çöpü karıştırmak nereden estiyse. sonra tekrar test yaptım tabe 2 çizgi oleyyyyyyyyyy
öyle yaneeeee

Aa gercektende ilgincmiss ben o test cubugunu sakliyorum hala 2 cizgii ehehehe

herkeşler pazar tatilinde kimse yok bi ben kalmışım kendi kendime konuşuyom gidemde bir kahve keyfi yapem en iyisi

Ohh afiyet olsunn ayy boyle kahve canim isterr tek basina tadi cikmaz diye yapip da icmem bende gelem de beraber icek senin de 2 cocugun var demii kac yasindaa kizinn masallah tatli gorunuyo allah sana bagislasin yavrularini

bacılar ben kaçtım biz gezmeye gidiyoz eyi pazarlar herkse by

gez bakalım gez bizim yerimizede gez.sengözlerimebaksanab.düm tam 3 kez dışarı çıkmaya niyetlendim..1.de hava bozdu yağmur fırtına...2.de bebeimin uykusu geldi..3. de eşimin annesi,babası,dedesi,babannesi baskın yaptı..bizde biyere gidemedik...
bugünde oturuom evde...sizinleyim..kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
seda sayanı bilmem ama eylül analarıdan biri hamileymiş,
benimde iki haftadır miğdem bulanıyo, geçen sene bu zamnlarda da miğdem bulanıyodu ,kurtulanmadım şu psikoljiden delikafadulden

Ayy bende cok korkuyoom kayinvaldemde ruyasinda gormus benii dogum yapiyomusum ayy anne yok yok aman gorme oyle dedim guluyyo olmayacak sey degil kizim kazayla felan olurmu olur diyo cunku kayinvaldem ilk cocugu bizim bebisler kadarken esime hamile kalmiss biri karninda oteki kucaginda cok sikintili gunler gecirmis ustelik vucudu daha eski duzenine bile girmemisken oyuzden bebegi hic karninda beslenememis cok minik dogumus arti buyugu emzirememis anne sutu alamamis tecrubesizlik felan bide butun bunlar olurken kocasida askere gitmiss.herseyin tek basina ustesinden gelmis kadincazz ustelikte 19 yaslarindaymis

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…