2008 Ekim Anneleri

selam herkese nasılsınız bakalım 1hafta görüşemedik özledim sizleri
annemlere gitmiştim biliyosunuz keremim hastalandı dün döndük evimize...mevlüte gitmiştik yavrum nasıl neşeliydi salı günü öksürdü hemen ist.da dr a götürdüm üst solunum yolu enfeksiyonu başlangıcı dedi şurup damla falan verdi ama geçmedi cuma sabah tekrar götürdüm ilerlemiş dedi 3tane iğne verdi yine şurup falan...bugün bitti iğneler yarn sabah kendi dr muza götürcez bakalım inş iyileşiodur....bir daha tövbe yaza kadar uzun yola çıkmam çok üzüldüm ağladım hergün benim yüzümden oldu die annemlerde üzüldü biz sebep olduk diye...yavrum şimdi uyyo öksürük tutunca balgam çıkarıo rahatlıo biraz...ek gıdaya da ara verdik yemio zaten sadece emio dr zorlama sulu şeyler ver boğazı tahriş olmasın dedi akşam bazen sulu muhallebi yiyo ...offff ne zormuş anne olmak içim kıyılıo o öksürdükçe

geçmiş olsun canım ewet anne olmak gerçekten zormuş...benim bebişimde ateşlenmişti..bide alerji olmuştu 4 gün ne çektim....yinede huzursuz yavrum..:çok üzgünüm:

Ozlemcim cok gecmis olsunn suclama kendini canim yaa olacak olunca onune gecemiyosun iste ins tez zamanda atlatir

ayy yavrum kıyamam yaa :çok üzgünüm: geçmiş olsun özlemcim a.s.
ama üzülme yaa gittin die olcak bişe yok...bak tamer bronşiolit olmuştu yeğenimde bronşiolit oldu...arada 1200 km vardı...birlikte olsak birbirimize bulaştırdık derdik...ama alakası yok evde olduğumuz halde tamer hasta olmuştu...bazen olcaksa sen engelleyemiyorsun...
inşallah hemen iyileşir keremimiz :Saruboceq:

Son düzenleme:

:roflol::roflol: ule bu ne azcık mütevazi ol kibarcana davran herkeşlere mail attım dio yav, len adın çıkcek bak sanal alemde sölüyüm hea bu arada recep ivediki izledim anacım, ondan bahsediyoduk, yanlız pek hoşuma gitmedi hep bel altı çalışmış herif :1closedeyes:

nerdesiniz ulen ben geldim ne yapıyonuz 3 haftadır yoktum varmı önemli havadis

anaaaaa nerdesin ule sen klava:

4, ayınız hayırlı olsun leynnn, yirim ben hacoşumu Şeniz

ayh okurkene bende heycan oldum iyimi,

iyidir zuzu sizden naberr
hayırdır inş.ya...hee walla aynı lülü gibi gülüoo tamam teyzoşu ısırırım butlarından
ya eylülün bu fotoğrafına bayılıyorum ben ::

meroşum napıyon len keyfin nasıl :teselli::1hug:

net olmayan biyere düştüm kaplıcaya gittik kızımla dinlendik azcuk

kaplıcaya ha kaplıcaya haaaaa klava::::mymeka:::

ayda 4 defa regl olunca ben gittüm anacım, baaa alttan baktı, yımırtalıkların normel dedi, rahmin normel dedi, hormon ilacı vermem lazım ama şindük onu veremem emziklisin dedi, işte böle anacım, sendemi gidecen

değüştü :1closedeyes: icük daha koyu kıvamlı ve kahverengiye daha yakın oldu, bi de pis kokiiii -tatlicadiarzu- bu arada 4. ayınız hayırlı uğurlu olsun anacım

:roflol::roflol: bak yaa polyanna kılıklı karı nerden giriyo olaya

ben de sezeryanlıyım, üstelik de şişkoyum, yetmedi bi de emzikliyim :çok üzgünüm: allllllahım sen koru yarappimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :Saruboceq: yafrim 3-4 saa t idealdir zaten, geçenlerde konuşulduydu bu konu, yanlış hatırlaıyosam celenin drdu, 4 saatte bir emzirecen demiş, eğer emmek isterse oyalayacan demiş, acıkınca daha çok emiyolar ya, diğer türlü az az emiyolar, sanırsam ondan öyle söylemiş CADIARZU

Hacere muhallebi yaptim yedirdim biraz sonrada bi guzel beni emdii eheheeh kendimede yaptim mulallebi benimki sutlu sekerlii bizde ne pis bogaz olduk bebelerin mamalarini yiyozz ee bizde emziriyoz napalim bi yerimiz siser

neremiz şişer :roflol::roflol:

seninki de bayaa sıradışıymış yani hea kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ah canımmm kıamam :teselli:

anaaa harbiden çok zor be, uyh terledim ha

amanın yavrum benim geçmiş olsun yaa, kıyamam ben keroşa, tek bu kadar olsun anam be, şindik nasıl iyimi kuzucuk :teselli:

naber karılar:jeyyar:biz sürtmeden geliyoz.tabi yine alışveriş merkezine gittim.dışarısı ayaz.ankaranın ayazı meşhurdur bilirsiniz.kızıma da milupanın sütlacını aldım.biz yemek yerken acıkınca onu verdim.emzirme yeri yok.milletin içinde de emziremem.sütlaç aldımmm,ondan sonra brokoli-patates karışımlı sebze püresi aldımm,bi de elma -şeftali meyve püresi aldım.artık böle kardeşim.dışarı çıkınca bunlardan alıp yedircem.zaten su ister diye suyunu aldım,bi de yanıma kaşık aldım.ohhh.o da rahat etti,ben de.siz de yapın valla haftada 1 kez iyi geliyo.stres atıyo insan

vayy çıtırım gelmiş hoşgelmişŞeniz

hoşbuldukkkkk:icecream:

hoşgeldiin anacım nettün

sende hoşgeldin yavruus delikafadulden

napiimm be canım aynı işte evin işlerı ile uğrastım..
valla bende tırsım tırsım korkuyorummm şu çift cizgı olayındannn:1ninca:
spral taktıramadım daha.akıntım devam edıyor.doktora gıtmem gerek aslında..

valla eylül ağladı onu emzirdim de geldim noluurrr bi eski bi de yeni fotonu koy olur muuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…