selam herkese nasılsınız bakalım 1hafta görüşemedik özledim sizleri
annemlere gitmiştim biliyosunuz keremim hastalandı dün döndük evimize...mevlüte gitmiştik yavrum nasıl neşeliydi salı günü öksürdü hemen ist.da dr a götürdüm üst solunum yolu enfeksiyonu başlangıcı dedi şurup damla falan verdi ama geçmedi cuma sabah tekrar götürdüm ilerlemiş dedi 3tane iğne verdi yine şurup falan...bugün bitti iğneler yarn sabah kendi dr muza götürcez bakalım inş iyileşiodur....bir daha tövbe yaza kadar uzun yola çıkmam çok üzüldüm ağladım hergün benim yüzümden oldu die annemlerde üzüldü biz sebep olduk diye...yavrum şimdi uyyo öksürük tutunca balgam çıkarıo rahatlıo biraz...ek gıdaya da ara verdik yemio zaten sadece emio dr zorlama sulu şeyler ver boğazı tahriş olmasın dedi akşam bazen sulu muhallebi yiyo ...offff ne zormuş anne olmak içim kıyılıo o öksürdükçe
ayyyyyyyyyy offfff tam geliyom bişey yazcem bizimki mızır mızır konu ne ne izledin sen ibolcümm.merancım dbestcim allah kavuştursun inşallah..birazdan geçmişi okucem zati.abaaaooooovvv kim hamiş nolcek şimdüüü.hemen eylül annelerine de bi yetişip oreyida okiimm diye bir fikir geçti aklımdan ama vazgeçtim benim kız çok bırakırda pooofffffff.
haaa bu arada milupadan numune geldiii..hiihh hiihh hızımı alamayıp nekadar bez mama varsa hepsine mail attımmm.taktik ibolya taktiğii...bu arada benim simleler çıkmiii neden yaaa
nerdesiniz ulen ben geldim ne yapıyonuz 3 haftadır yoktum varmı önemli havadis
Bi de bugun 4 aylik oldukk ayy hemde gecen sene bugun hamile oldugumu ogrenmistim hic biseyden habersiz minnacik karnimdaydi kizim sabah esim ise gitti ve dayanamamis hatta adet gunum gecikmemisti bile merakindan catlayip test almis geldi beraber yaptik ve 2 cizgi cikti inanamadik bidaha yaptik onda da 2 cizgi ciktii yine inanamadik bidaha yaptik ee 3 De hamilesin cikinca inandik sarildik biribirimize agladik anne baba olacaktik ayy daha sonraa esim gitti tabi ben tek basima degildim testi yapana kadar evde tektim testi yaptiktan sonra yanliz degildim tabi karnima dokundum konustumm cok garrip bi duyguydu ohh iyiki dogurmussun kizimi o hatima girdi yanlizlik gitti
hacerimiz 4 aylık olmuş leynnnnn
hayırlı uğurlu olsunnnnnn
leylacım ben de geçen sene 21 şubatta tam adet olmayı beklediğim gün, büyük bir ümitsizlik içinde test yapmıştım.. nasıl olsa bu da negatif çıkacak ama yapayım bari dedim bi umut işte.. sonra çift çizgi çıkmıştı ve ben düşüp bayılacaktım az daha 8 aydır o anı bekliyordum ve artık olmayacak heralde diyordum ki bebişim süpriz yaptı bize : hayatımda yaşadığım en heyecan verici anlardan biri bu, diğeri de eylülün doğum sancılarının başlayıp onu kucağıma alana kadar geçen zamandır zaten
allah yavrularımızı bize bağışlasınnn
iyidir zuzu sizden naberr
hayırdır inş.ya...hee walla aynı lülü gibi gülüoo tamam teyzoşu ısırırım butlarından
ya eylülün bu fotoğrafına bayılıyorum ben ::
net olmayan biyere düştüm kaplıcaya gittik kızımla dinlendik azcuk
selammm kızlar naberr
merancım eşin kıbrısa gidiyomuş allah tez zamanda kavuştursun derim yarı tatilde bizde kıbrısa gitmeye niyetlendiydik benim teyze ile kızı orada yaşıyorlar yazın onlar geldi kışında sizi bekliyoruz dediler benden iki hafta sonra teyze kızı doğurdu yazın burada iki hamiş güzel gezmiştik kışada kıbrıs çok soğuk olmi oğlanlarla orda gezerük demiştik ama ben ufak bebek ve kızlan yola çıkmaya cesaret edemedim sen eşin oraydayken git barim
buarada eylül analarından biri hamile imiş diye okudum valla korkuyom heran bendende hamile haberi alabilirsiniz ben daha hasta olmadım yaaa yarın sağlık ocağına aşıya gideceğiz orada bir test yaptırayım diyom bu arada doğum sonrası kadın doğum doktoruna giden varmı:uhm:varsa yumurtalıkların kontrolü için ultrasona alltan mı bakiler karından mı bana bi cevap verin
ayyy yazacaklarım birikmiş hepsini bir solukta yazamadım şimdi ben mamadan yoğurt yapıp verdim dün oğlanada yoğurt veren arkadaşlar sizin bebekte gaz yaptımı ben akşam yedirmiştim gece yarısı oğlan çığlık çığlıga uyandı kıvranıyor acaba gazmı yaptı diyom
sonra anne sütünün yanı sıra ek gıdaya geçince bebenizin mokunun rengi değiştimi:uhm:
bizde 4 ay bir günlük olmuşuz:dance:
geçenlerdee ağustos annelerinden biri hamile die özkerem söylemişti,bugunle eylül annelerinden hamile var diorsunuzz :1shok: bu ne demek oluyooo yakındaa ekimm annelerindeenn biriiiiniinn hamileeee kalmaaa olasılığııııı çooooooook yükseekkk laelaelaelaelae tiirtiirtiiirrr buuuvvv titreme geldii haa korkktuuum ulee :bbo: sevinsem mii kocişkonun giitmesi olayınaa lülülülülülü 1 ay kesin güvendeyiim diee kaydirigubbakcemile3
aleyküm selam nasıl olalım hep beraber hamile olmaktan korkuozz.:roflol::roflol::roflol::roflol: şaka bi yana ben gerçekten tırstım...onun dışında bende şimdilik bi problem yok...çok şükür bebişim iyileşti.sositososito.ama sanki beni emmek istemio..:çok üzgünüm:..siz kaç saatte bir emzirionuz...ben ek bişi vermiom daha 4 saat bi filan emio az dimi:uhm::uhm:
anaaaammm yoksa hamileyimde ondanmı emmek istemio..ay bana bişiler oluyo şimdi harbi tırstım işte.:1shok:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı.yaw ben sezeryanlıyım daha çok erken ooolllaaaamaaaazzzzz!!!!:1shok::1shok:
Hacere muhallebi yaptim yedirdim biraz sonrada bi guzel beni emdii eheheeh kendimede yaptim mulallebi benimki sutlu sekerlii bizde ne pis bogaz olduk bebelerin mamalarini yiyozz ee bizde emziriyoz napalim bi yerimiz siser
seninki de bayaa sıradışıymış yani hea kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3merhaba hanımlar,birazdan gezmeye çıkacağız,bir gelip bakim dedim geçmişi okudum , epey kaynattmışsınız.
nasıl hamiş olduyğunuzu öğrendiğinizi anlatmışsınız, ama herhalde en garip olan benim ki,
geçen sene sabahçıydım. şubat regil günüm geçtikten birkaç gün sonra test yaptım sevgululer günün de , sabah yaptım , okula acele ettiğim için de çok bekleyemedeim . baktım tek attım çöpe , ne hikmetse sen cuma gecesi çöpü karıştır testi bul bide baktım 2 çizgi , gece 1 de eşim geldiğinde vermiştim müjdeyi, çöpü karıştırmak nereden estiyse. sonra tekrar test yaptım tabe 2 çizgi oleyyyyyyyyyy
öyle yaneeeee
gez bakalım gez bizim yerimizede gez.sengözlerimebaksanab.düm tam 3 kez dışarı çıkmaya niyetlendim..1.de hava bozdu yağmur fırtına...2.de bebeimin uykusu geldi..3. de eşimin annesi,babası,dedesi,babannesi baskın yaptı..bizde biyere gidemedik...
bugünde oturuom evde...sizinleyim..kaydirigubbakcemile3
Ayy bende cok korkuyoom kayinvaldemde ruyasinda gormus benii dogum yapiyomusum ayy anne yok yok aman gorme oyle dedim guluyyo olmayacak sey degil kizim kazayla felan olurmu olur diyo cunku kayinvaldem ilk cocugu bizim bebisler kadarken esime hamile kalmiss biri karninda oteki kucaginda cok sikintili gunler gecirmis ustelik vucudu daha eski duzenine bile girmemisken oyuzden bebegi hic karninda beslenememis cok minik dogumus arti buyugu emzirememis anne sutu alamamis tecrubesizlik felan bide butun bunlar olurken kocasida askere gitmiss.herseyin tek basina ustesinden gelmis kadincazz ustelikte 19 yaslarindaymis
selam herkese nasılsınız bakalım 1hafta görüşemedik özledim sizleri
annemlere gitmiştim biliyosunuz keremim hastalandı dün döndük evimize...mevlüte gitmiştik yavrum nasıl neşeliydi salı günü öksürdü hemen ist.da dr a götürdüm üst solunum yolu enfeksiyonu başlangıcı dedi şurup damla falan verdi ama geçmedi cuma sabah tekrar götürdüm ilerlemiş dedi 3tane iğne verdi yine şurup falan...bugün bitti iğneler yarn sabah kendi dr muza götürcez bakalım inş iyileşiodur....bir daha tövbe yaza kadar uzun yola çıkmam çok üzüldüm ağladım hergün benim yüzümden oldu die annemlerde üzüldü biz sebep olduk diye...yavrum şimdi uyyo öksürük tutunca balgam çıkarıo rahatlıo biraz...ek gıdaya da ara verdik yemio zaten sadece emio dr zorlama sulu şeyler ver boğazı tahriş olmasın dedi akşam bazen sulu muhallebi yiyo ...offff ne zormuş anne olmak içim kıyılıo o öksürdükçe
meroşum napıyon len keyfin nasıl :teselli::1hug:
:roflol::roflol: bak yaa polyanna kılıklı karı nerden giriyo olaya
hoşgeldiin anacım nettünhuu huuuuuuuuuuuuuuuu....
napıonuzz bakiimsositososito
sende hoşgeldin yavruus delikafaduldenvayy çıtırım gelmiş hoşgelmişŞeniz
vayy çıtırım gelmiş hoşgelmişŞeniz
hoşgeldiin anacım nettün
sende hoşgeldin yavruus delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?