geldik biz:a015: kalabalıktan yanlızlığa:çok üzgünüm: alısmısız gürültüye insana.eve girince bi tuhaf oldum.bide üstüne elektirikler kesikti

gidişimiz zor oldu kar bastırdı ankara girişinde ama dönüş rahattı.tabi bizim küçük menepozlu sıkıntıya gelemediği için yolculuğun son 2 saatini ağlama krizine girerek tamamladıÇok üzgünüm çoook sıkılıo cocuk yaa:sm_confused: uyuyim demio.emzirmekten bi hal oluom.bazen emmekte istemio ozamanda hiç susmuokafamçokkarıştı daha ben numune istiom.asıl numune bendekaydirigubbakcemile3
buarada kocam öküzüylen kavga ettik gelir gelmez.mart bası izmire gidicem bilet al dedim.yok ben takmısım yok ne izmirmiş.yok burdakilerle kaynascakmısım.lan angut tamam kaynascazda hemen ha deyince tanımadığın veya bi kere gördüğün insana zırt pırt gidilmez ki

bunalımdayım gene:çok üzgünüm: ben en iisi ruh halimi "kimsesiz"den cıkarıp depresyon yapiim:a015:
buarada eylülcüm tüm alısveriş merkezlerinin bebek bakım odaları vardır.hangine gitttiniz siz?optimumda cok güzelmiş.haa buarada hani o gun dediydiniz ya kar var die.sincanda yoktu.sadece bulutluydu.bizde haberlerde gördk ankaraya kar yağdı die.şaşurduklülülülülülü
ya cok ii geldi haa gitmek.gec saate kadar bataaak pis yediliii 51 oynadık.kusasıya kadarsositososito
eylül analarındanda mı hamiş cıktı:1shok: sıra bizde dionuz yane
ibosumunda dedüğü gibi bel atı ilkinden cok.b ide ikinzi yarı daha eğlenceliydi.valla eylülüm bebişi bırak dicemde senin kaynana arızayasakkelime
evimizdeyiz:a015: