2008 Ekim Anneleri

he yaw ibolya karısı anlamiiii :roflol: ben de hırsımdan emzik emmeye başlıcam bi dünya para verdim ne kadar emzik varsa aldım emmiyo :roflol:
ama bugün dışarı çıktık arabaylan gezdirdi babişimiz eylül benim kcuağımdaydı ve emzik eme eme uyudu yafrimmm :asigim:
hee anlamii "sevenin halinden sevenler anlar":delphin: yavrus arada bizimkide ööle alıo ama bizimki dudak tiryakisi:delphin: iki fırt cekio sonra atıo:ecrin_bebek:
leyynn kızcaaaz depresyondayım diyo sen de damar şarkı yolluyon peehhhh :mymeka:

depresyondaşıııım benüüümŞeniz arkadas dedüüğün bööle olur.elinden geldiğince her konuda desteklerkaydirigubbakcemile5

selam kızlar iyi gece muhabbetleri diliyorum.burnumdan gelen ist.tatilinin ardından evde temizlik yaptım bugün kiti kerem de öksürüo halen dua edin çabuk atlatsın teyzeleri yarın bizim dr a gösterecez bide....
hepinizi öptüm iyi geceler

ben kaçanzi:a015: sabahın 6 sından beri ayaktayım ve yol yorgunuyummirmirmirmir herif yarın nöbetci sabaha kadar kıllatıruk artıkınlülülülülülü ya su oyun sayfasına okey falan kosalarda arada hep beraber takılsaksositososito
haden cok öptüm gud nayt(ibolya angutuun ingilizcesi muhahaaa:roflol:)

selam kızlar iyi gece muhabbetleri diliyorum.burnumdan gelen ist.tatilinin ardından evde temizlik yaptım bugün kiti kerem de öksürüo halen dua edin çabuk atlatsın teyzeleri yarın bizim dr a gösterecez bide....

ösleeem gecmiş olsun bacııııma.s. yavrus senn noldu test olayınCADIARZU

ayy canım çok geçmiş olsunnnn inşallah çabuk atlatırr

Yaa kizlar acyip sacim dokukuyoo bu Sacii dokulellen karularr ne yaptinizz siz nasill geciyoo demir eksikligindenmis ya demir hapi felan.mi kullanmak gerekiyoo kel kalacam yoksaa

bu arada kerem emziğe alıştı annem alıştırdı bigünde kendimi çok beceriksiz hissettim valla hoş o kadar uğraşmamştım daha çok biberon alsın die uğraşmıştım emziği çok denememiştim.nuk kauçuk uçlu emziği tuttu valla...büyük kolaylıkmış mızırdanınca memeyi tutmuodu şimdi emziği veriom sakinleşince çekip emziriom :lepi:

yarın gitcem canım test sonucu perş cuma çıkcaktı ama ist.da olduğum için pazartesiye kaldı bakalım inş iyi çıkar heycanla bekliom:uhm:
hmmm inşallah hayırlı haberlerle gel kuşum.:Saruboceq:
Yaa kizlar acyip sacim dokukuyoo bu Sacii dokulellen karularr ne yaptinizz siz nasill geciyoo demir eksikligindenmis ya demir hapi felan.mi kullanmak gerekiyoo kel kalacam yoksaa

ya bioblas mı ne varmıs onu diolar amaCADIARZU hakkat cok kötü oluo.bebeğin koynunda bezinde yerlerde.bi yere gidemiyorum gittiğim heryerde bırakıorum bitane.hele kaynanamda yataktan bi kalkıodum olduu gibi saç:çok üzgünüm:

ya bioblas mı ne varmıs onu diolar amaCADIARZU hakkat cok kötü oluo.bebeğin koynunda bezinde yerlerde.bi yere gidemiyorum gittiğim heryerde bırakıorum bitane.hele kaynanamda yataktan bi kalkıodum olduu gibi saç:çok üzgünüm:

Ayy valla yaa nerye gitsemm kil birakip geliyorum hacerin kucagima aliyorum yaa hep boynunun altina doluyo bide sacimi cekiyo avcu icini surekli sac ayy

Ben defneye oy kullandim yaa ben defne ismini cok seviyorum ve kizimin adinida hep defne koymak istiyodumm babasi annesinin adini koymak istedii kabul ettim 2. Kiz olursa koymak istiyorum hatta bugun lafi gecti hacere kizim erkek kardesin olursa adi alper olsun senin isminle uyumlu olur biraz dedim hoduk diyo ki yokk erkek olursada rahmetlik babamin adi olacak diyoo alll koyardimdaa yok istersen sulaleni koyak eben deden kim varsa ona gore cocuk doguruyum onlar kusur kalmasin babanin adinida abinin oglu olursa o koysun dedim alper olacak oglumun adi dedim olamayan ogul icin bile kavga ediyozz

puhaaaa:roflol: ben cirkefim kocam bendende cirkef:mymeka:

yok kocan çirkef diil haksızlık etme o bir hödük :roflol::roflol:

he yaw ibolya karısı anlamiiii :roflol: ben de hırsımdan emzik emmeye başlıcam bi dünya para verdim ne kadar emzik varsa aldım emmiyo :roflol:
ama bugün dışarı çıktık arabaylan gezdirdi babişimiz eylül benim kcuağımdaydı ve emzik eme eme uyudu yafrimmm :asigim:

siz o emzikleri bize bağışlayın sevaba girersiniz vallaa :roflol:

akşam eylüle pirinç unundan mama yaptım ama yarım su bardağına 1 tatlı kaşığı pirinç unu, pişince 2 ölçek devam maması şeklinde yaptım.. yedi ama az geldi, yarım kase de kaşık maması yedi :lepi: eğer güzel yiyorsa kaşıklan yedirmek acaip zevkli yaa
ama yemek istemiyosa çok püskürtüyoo yer gök mama oluyoooo :oklava:

leyynn kızcaaaz depresyondayım diyo sen de damar şarkı yolluyon peehhhh :mymeka:

e aynı duyguları paylaşıyoz da ondan zaten yerimseniben

yavrum benim kıyamam ben oğa, çabucak iyileşsin inşallah

ben kaçanzi:a015: sabahın 6 sından beri ayaktayım ve yol yorgunuyummirmirmirmir herif yarın nöbetci sabaha kadar kıllatıruk artıkınlülülülülülü ya su oyun sayfasına okey falan kosalarda arada hep beraber takılsaksositososito
haden cok öptüm gud nayt(ibolya angutuun ingilizcesi muhahaaa:roflol:)

:dilcikar:

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...6519-kizima-isim-secer-misiniz-teyzeleri.html

kızlar anketime katılabilir misiniz yardımlarınızı bekliorumkaydirigubbakcemile5

katılırız tabe, hatta katıldık gitti :dance:

benim de acayip döküleiii, bu aralar sıpacan da saçımı çekiştirmeyi öğrendi, bir iki tel de o koparıyo tam oluo yani :1no2: geçenlerde dra kontorle gittiimde baa demir ilacı ver dedim gerek yok dedi, temelli şişmesindiye düşündü herhal :roflol:

numiyne gönderiyodu o, yanlız hala gönderiymu bilmiyom, ama hatırladığım kadarıla kargo parasını alıcı ödüyodu :uhm:

Ben defneye oy kullandim yaa ben defne ismini cok seviyorum ve kizimin adinida hep defne koymak istiyodumm babasi annesinin adini koymak istedii kabul ettim 2. Kiz olursa koymak istiyorum hatta bugun lafi gecti hacere kizim erkek kardesin olursa adi alper olsun senin isminle uyumlu olur biraz dedim hoduk diyo ki yokk erkek olursada rahmetlik babamin adi olacak diyoo alll koyardimdaa yok istersen sulaleni koyak eben deden kim varsa ona gore cocuk doguruyum onlar kusur kalmasin babanin adinida abinin oglu olursa o koysun dedim alper olacak oglumun adi dedim olamayan ogul icin bile kavga ediyozz

sen o hödük kocana söööle, isim koyma hakkı kadınındır, sen rıza gösterirsen anca o koyabilir, ahan da bunu böööle bilsin, ben benim herife isim koyma hakkı benim ben izin verirsem koyarsın beni m rızam dışında koyarsan kul hakkı yemiş olursun sölüyüm dedim, böceeemin ismini de ben koydum :1closedeyes::jeyyar:

ben defne dedim :lepi: cemre ya da eylül koyma da :roflol: :roflol:

emzik almama ihtimaline binaen dimi :roflol::roflol:

akşam eylüle pirinç unundan mama yaptım ama yarım su bardağına 1 tatlı kaşığı pirinç unu, pişince 2 ölçek devam maması şeklinde yaptım.. yedi ama az geldi, yarım kase de kaşık maması yedi :lepi: eğer güzel yiyorsa kaşıklan yedirmek acaip zevkli yaa
ama yemek istemiyosa çok püskürtüyoo yer gök mama oluyoooo :oklava:

yav zaten bebekler hazır olup olmaıklarının sinyalini veriolarmış anneye, yanlız ben benimkisin hala anlayamadım o ayrı mesele, bi bakıyom kaşıkla çok güzel yiyo bi bakıyom püskürtüyo, ilk birkaç dk gayet iyiyiz sonra oraya buraaya püskürtüyoz :delphin:

Back
X