2008 Ekim Anneleri

beni m uykum geldi ben gidiiim, geçmişi okiyim dedim ama küçük ibolya yemedi, bu sıpa da bugün beni delirtti ya baam hayır olsun, biraz önce uyuttum delimidir divanemedir kendi kendine uyanmış hayret bişi ya, şimdik yine uyuttum, hayde ben de gidim uyuyum, vcudum kaldırmıyo artıkın, yarın bi ara icabınıza bakarım :) hade ben gittim beni özleyin anacım baaaayyyy

meran bir sey soyleyecegim kizma banada bir tarif etsen nasil konuldugunu bende resim arayim bu arada ben hepinizi gormedim gecmisi okuyordum birde benim kocada ucak teknisyeni ortak bir noktamiz daha varmis cocuklar disinda

kız dbest kırılcak kemıklerın zayıflıktan len:1closedeyes:
buda 2007 yazı altınolukta deve kusu ılenn hatıraamızzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
..........

Son düzenleme:
meran bir sey soyleyecegim kizma banada bir tarif etsen nasil konuldugunu bende resim arayim bu arada ben hepinizi gormedim gecmisi okuyordum birde benim kocada ucak teknisyeni ortak bir noktamiz daha varmis cocuklar disinda

anaa meslektaşlar haa Şeniz
gelişmiş düzen eklenti ekle de sonra yükle de gönder kaydirigubbakcemile5

fotolara bakarken gordumde elımde kocişin yufka acarken cektığım fotoları var..:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

beğendikk len bembeyazsın haa :jeyyar: oğlun sana benzioo :jeyyar:
leen benim bütüm yaz aradığıım o mayooo Çok üzgünüm çoook nerden buldunn ulee onuu de helee kaydirigubbakcemile3

inimıcaksın meran ama yine göremedim pc kitlenip duruyo deli oldummmm
kendi resmimi de silemiyommmmmm
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…