2008 Ekim Anneleri

eyüü gecelerr datlu rüyalarr.
öptüm hepınızı.
kız meroş senı de opecemm nerende opsemm??sol yanaaagındaakı benınden mi öpsem:jeyyar:

yanağımda değill nen benim benim murnumun yanındaa kaydirigubbakcemile3 aynı yerden hızmada yaptırmıştıım ama birgün çıkarınca hızmamı kapandıı..bende uğraşmadım...oysa ne acıyla deldirmiştim haa...neyse tekrar deldiririm aneyy yine çıldırırr mikrop kapcan 2 çocuk annesii yaparmıı böyle şeyler die tutturur yinee kaydirigubbakcemile3 delüü kızıı laf dinlemez kii delikafadulden

nerden istiosan öppp canım bu kadar iltifat eden istediği yerden öpebilüü sağ sol farketmezz...gel bende senii öpeem Şeniz
hadii ii geceler millett

en son giden anahtarı malum yere koysun sengözlerimebaksanab çilingir milingir noluyoo zaten kilidi değiştirdim yeni anahtar bissürü masraff yasakkelime bi tane anahtar var onuda malum yere koyuun sabah gelenler aramasıın mirmirmirmir

Gunaydin len hepinizi geberdecem ben ciktim resiimler koyulmuss dofecem len klava: hepinizi aksam cikmak zorundaydim sarjim bitti yorgun oldugum icin pc yide acmaya usendim en iyisi yatiyim bu karilarda killatmaz gider dedim emmee kudurmuslar kuduruklar zekzu fotolarr mayolu bikinili pozlarr neyim havada ucusmuss küstüm iste

ewet leyla yaaa bende accayip gıccık oldum şimdi..klava:
ne fenasınız len..ben şimdi meraktan çatlıom...:mymeka: bizede gösterin banane banane:çok üzgünüm:
bu araada günaydın:dilcikar:

günaydın herkesehihoyyyt...geceleriniz ii gecmişdir umarım
günaydın herkese hastalığımın zievesindeyim çok kötüyüm senağlama
gecmiş olsun canım bende gecenlerde hastalandım bol bol c vitamini aldım portakal mandalina greyfurt suyu içdim hep..kızım pişik olucak die korktum ama cok şükür olmadı bişeydekaydirigubbakcemile2

günaydın herkeslere geçmiş olsun beyazzambak umarım en kısa zamanda geçer hastalığın bebekle zor oluyor çünkü bol şifalar canımmm:teselli:

gunaydınn
platesımı yaptımm ,geldımmhihoyyyt

lülülülülülü akandan seslendımm leylaaaa foto koycamm gıtme dedım lakın duymadınnlülülülülülü

gecmiş olsun.doktora gıtseydın bari yamirmirmirmir

ewet leyla yaaa bende accayip gıccık oldum şimdi..klava:
ne fenasınız len..ben şimdi meraktan çatlıom...:mymeka: bizede gösterin banane banane:çok üzgünüm:
bu araada günaydın:dilcikar:

aksam 10 dan sonra:dilcikar:

günaydın.yada tünaydın.cok pis küsüm:dilcikar: bu foto koymanın kasıtlı olduunu düşünmeye basladım:dilcikar: ikidir benim cıkmamı mı beklionuz len:mymeka: gecen de aynısı olmustu:mymeka: daha konusmuom:dilcikar: akşama telafi ederseniz belkim konusurum o da belkiiiimCADIARZU

bacıııım gecmiş olsun anaaammm allahım tez zamanda şifanı versin.inşallah pamuğa gecmez:Saruboceq:

bugun havadanmıdır yoksam benim ruh halimden midir nedir cok ağlayasım var yawsenağlamaCADIARZU

celen ya aniden benim herüf yeter evde sıkıldın götürem seni annenlere dedi 2 saatte eşyamı topladım çıktım valla kaplıcaya gittim ordada net yoktu yazamadım çok özledim sizi sen napıyon cemrem nasıl
bişey sorcam ben yağmura patates pirinç hevuç verdim içine bugün ıspanakta atımmmı yoksa erkenmi yada ne koyabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…