eyüü gecelerr datlu rüyalarr.
öptüm hepınızı.
kız meroş senı de opecemm nerende opsemm??sol yanaaagındaakı benınden mi öpsem:jeyyar:
günaydın herkese hastalığımın zievesindeyim çok kötüyüm senağlama
günaydın herkese hastalığımın zievesindeyim çok kötüyüm senağlama
gecmiş olsun canım bende gecenlerde hastalandım bol bol c vitamini aldım portakal mandalina greyfurt suyu içdim hep..kızım pişik olucak die korktum ama cok şükür olmadı bişeydekaydirigubbakcemile2günaydın herkese hastalığımın zievesindeyim çok kötüyüm senağlama
Gunaydin len hepinizi geberdecem ben ciktim resiimler koyulmuss dofecem lenklava: hepinizi aksam cikmak zorundaydim sarjim bitti yorgun oldugum icin pc yide acmaya usendim en iyisi yatiyim bu karilarda killatmaz gider dedim emmee kudurmuslar kuduruklar zekzu fotolarr mayolu bikinili pozlarr neyim havada ucusmuss küstüm iste
gecmiş olsun.doktora gıtseydın bari yamirmirmirmirgünaydın herkese hastalığımın zievesindeyim çok kötüyüm senağlama
ewet leyla yaaa bende accayip gıccık oldum şimdi..klava:
ne fenasınız len..ben şimdi meraktan çatlıom...:mymeka: bizede gösterin banane banane:çok üzgünüm:
bu araada günaydın:dilcikar:
bacıııım gecmiş olsun anaaammm allahım tez zamanda şifanı versin.inşallah pamuğa gecmez:Saruboceq:günaydın herkese hastalığımın zievesindeyim çok kötüyüm senağlama
günaydın canlar beyazzambak geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?