2008 Ekim Anneleri

celen naaptı acaba doktoramı götürdü böcüğü:uhm:merak ettim...
umarım iyidir ....kız celeeeennn neeerddeessiiiinnnnnnn:çok üzgünüm:
yok kuzu.bebişi banyo yaptırdık.kafasındaki ates fazlalstı vücuduna vurdu.37,5.calpol verdim daha doorusu vermeye calıştım.kilitlio resmen ceneyi len:1shok: inadından acmıo:kızgın: heryer surup.daha yenide yıkandıydı.boynunun altı yapış yapılş cadının.sildim ama:uhm:
anaa celenin nesi var be :uhm:

cemrenin bası alew gibiydi menekşem:çok üzgünüm: yanaamı koyuyom cayır cayır.ama koltukaltı 36,5 tu.sonra kafa dahada yanmaya basladı ve inlemeye basladı.koltukaltı 37,5 olmus.yıkadık.calpolu dayadım.bakalım nolcez:sm_confused::çok üzgünüm:

yok kuzu.bebişi banyo yaptırdık.kafasındaki ates fazlalstı vücuduna vurdu.37,5.calpol verdim daha doorusu vermeye calıştım.kilitlio resmen ceneyi len:1shok: inadından acmıo:kızgın: heryer surup.daha yenide yıkandıydı.boynunun altı yapış yapılş cadının.sildim ama:uhm:

cemrenin bası alew gibiydi menekşem:çok üzgünüm: yanaamı koyuyom cayır cayır.ama koltukaltı 36,5 tu.sonra kafa dahada yanmaya basladı ve inlemeye basladı.koltukaltı 37,5 olmus.yıkadık.calpolu dayadım.bakalım nolcez:sm_confused::çok üzgünüm:

anaaa geçmiş olsun yavrum be ara ara ateşini kontrl et hee ihmal etme, inşallah yükselmicek ateşi, gnlünü ferah tut kuşum benim Şeniz

oofff inşallah ibosum yaa:çok üzgünüm: kafa hala ates gibi.suara atesle ilgili o kadar cok haber aldım ki yüreğim ağzımdsa.eşimin arkadasının çucuu havale gecirmiş menenjit olmuş.dünde bi askerin yeğeni havale gecirip vefat etmişsenağlama allahım hepsini sonrada benim bebeğimi korusun esirgessin:Saruboceq:

oofff inşallah ibosum yaa:çok üzgünüm: kafa hala ates gibi.suara atesle ilgili o kadar cok haber aldım ki yüreğim ağzımdsa.eşimin arkadasının çucuu havale gecirmiş menenjit olmuş.dünde bi askerin yeğeni havale gecirip vefat etmişsenağlama allahım hepsini sonrada benim bebeğimi korusun esirgessin:Saruboceq:

geçmiş olsun celen aynı konu geçen hafta bizim başımıza geldi meğer bebeğimin kulak iltihabı varmış umarım cemrenin bişi yoktur dr nizi aramadın mı

geçmiş olsun celen aynı konu geçen hafta bizim başımıza geldi meğer bebeğimin kulak iltihabı varmış umarım cemrenin bişi yoktur dr nizi aramadın mı

yesimcim bizim bi doktorumuz yok:kızgın: hastanenin docentine gidiyoruz..babası ööle istedi:kızgın: biz özel doktorlarlamı büyümüşüxz:kızgın: şimdide bana soruo nesi var bu cocuun die:kızgın:

yesimcim bizim bi doktorumuz yok:kızgın: hastanenin docentine gidiyoruz..babası ööle istedi:kızgın: biz özel doktorlarlamı büyümüşüxz:kızgın: şimdide bana soruo nesi var bu cocuun die:kızgın:

canım eğer ateşi yükselirse en yakın hastanenin acil servisinede götürebilirsin sayet numarası varsa arayıp oradaki doktorada danışabilirsin biz ilçede yaşadığımız için mesai saatleri dışında bizimde doktora ulaşamıyoruz çünkü kendisi il merkezinde oturuyo böyle durumlarda mecburen devlet hastanesinin acile gidiyoruz

Yok dogumdan sonraki halim degil canim hamileydim o kapali resimde amma yeni gobegim gozukmuyoo acik resimdede hamileymisim daha bilmiyodum ogrenmediydim yanii
neyse icim rahatladi:dance: yoksa bende kendi kendime dedim herkes nasil bukadar kolay kilo veriyor diyeCADIARZU ben bir formülünü bulamadimda kilo vermenin heryerim gitse su gögüslerimi ne yapicam bilmiyorum zaten büyüktü hamlielikti dogumdu derken felaket durumdayimsenağlama bazen kücüktürsemmi acaba diyorum neyse kiz uyudu bende biraz dinleneyim bari cok öptüm tatli kizini:1hug::1hug:

ha buarada abimin hanimi yani yengem hamileymis:CüvCüv: simdi ögrendim ilk bebegini 5 aylikti suyu geldi erken dogum yapti kaybettik bebegisenağlama ikinciside kalp atisi duyulmadi kürtah oldusenağlama simdide 2 aylikmis kalp atisi varmis:lepi: insallah allahim tamamina erdirir bizim icin dua edin olurmu cok ihtiyacimiz var cünkü:Saruboceq::Saruboceq:

kızım cok hasta ağlıo süreklisenağlama

ya canım ateşinden dolayı mızmızlanması çok normal ama sen sakin ol kucağında falan sakinleşmiyomu ates düşürücüyü vermişsin büyük ihtimal az sonra etki eder meleğim benim nasıl bir duyguysa valla benim burada içim yandı kıyamam ben ona ya

neyse icim rahatladi:dance: yoksa bende kendi kendime dedim herkes nasil bukadar kolay kilo veriyor diyeCADIARZU ben bir formülünü bulamadimda kilo vermenin heryerim gitse su gögüslerimi ne yapicam bilmiyorum zaten büyüktü hamlielikti dogumdu derken felaket durumdayimsenağlama bazen kücüktürsemmi acaba diyorum neyse kiz uyudu bende biraz dinleneyim bari cok öptüm tatli kizini

ha buarada abimin hanimi yani yengem hamileymis:CüvCüv: simdi ögrendim ilk bebegini 5 aylikti suyu geldi erken dogum yapti kaybettik bebegisenağlama ikinciside kalp atisi duyulmadi kürtah oldusenağlama simdide 2 aylikmis kalp atisi varmis:lepi: insallah allahim tamamina erdirir bizim icin dua edin olurmu cok ihtiyacimiz var cünkü:Saruboceq::Saruboceq:
allahım bu sefer acısını göstermesin.allaha emanet olsun ikiside.beklemekte acı kaybetmektesenağlama
ya canım ateşinden dolayı mızmızlanması çok normal ama sen sakin ol kucağında falan sakinleşmiyomu ates düşürücüyü vermişsin büyük ihtimal az sonra etki eder meleğim benim nasıl bir duyguysa valla benim burada içim yandı kıyamam ben ona ya

gecmis olsun canim bence icin rahat etmiyorsa doktora götür insallah önemli birseyi yoktur

cok saolun bitanelerim.36,8 suan atesi.umarım gece yükselmez:Saruboceq: emzirdim az önce uyudu yatağına yatırdım uyandı:uhm: şimdi babası sallıo:çok üzgünüm:

allahım bu sefer acısını göstermesin.allaha emanet olsun ikiside.beklemekte acı kaybetmektesenağlama

cok saolun bitanelerim.36,8 suan atesi.umarım gece yükselmez:Saruboceq: emzirdim az önce uyudu yatağına yatırdım uyandı:uhm: şimdi babası sallıo:çok üzgünüm:

sagol canim gercekten beklemekte kaybetmekte cok zor insallah busefer sagsaglim kucagina alir tek dilegim bu haftaya kontrolu var ozaman hersey netlik kazanacak:Saruboceq::Saruboceq: tekrar tesekürler

sagol canim gercekten beklemekte kaybetmekte cok zor insallah busefer sagsaglim kucagina alir tek dilegim bu haftaya kontrolu var ozaman hersey netlik kazanacak:Saruboceq::Saruboceq: tekrar tesekürler

ne demek.allahım kimseyi bu yolda oyalamasın.bi evlat dieacılan tüm ellerin dualrın kabul etsin.yengen benimde dualrımda olucak:Saruboceq:

yok yafrim öle düşünme, bak pozitif düşünce her zaman etkiler böyle şeyleri, pozitif düşünecen ki pozitif olacak, bende olsam senin gibi panikler üzülürdüm, işin içinde olunca pek mantıklı değerlendiremiyosun sen, ama dışarıdan sağlıklı bi şekilde değerlendirince çok da paniklememek gerektiğini görürsün, sen sürekli kontrol ediyosun hadi kontrol etmesen de havale geçirdi desek allah korusun ama sürekli kontrol altında bebişimiz zaten, allah korusun ateşi yükseliverse hemen dktora yetiştirirsiniz, o dediğin kişilerin bebelerinin ateşleri kontrol altnda tutulmamıştır yafrim ondan öyle olmuştur, sıkma bakim canını aaaa, hemi ben çirkef celeni istiyom sölüyüm yani :1closedeyes:

biz özel doktorlarla mı büyüdük ben bilemiyom sen bil deseydin :kızgın:

neyse icim rahatladi:dance: yoksa bende kendi kendime dedim herkes nasil bukadar kolay kilo veriyor diyeCADIARZU ben bir formülünü bulamadimda kilo vermenin heryerim gitse su gögüslerimi ne yapicam bilmiyorum zaten büyüktü hamlielikti dogumdu derken felaket durumdayimsenağlama bazen kücüktürsemmi acaba diyorum neyse kiz uyudu bende biraz dinleneyim bari cok öptüm tatli kizini:1hug::1hug:

allah tamamına erdirsin anacım, allah korusun hepimizin kuzucuklarını:Saruboceq:

yavrum sen bu gece saat kur kalk kalk kontrol et ateşini garanti olsun, ya da hödük babası azcık poposunu kaldırıp çocuğu hastaneye götürsün :kızgın: gerçi ateşiniz yüksek diil dr geri göndercek büyük ihtimal ama ben olsam herşeye rağmen götürürdüm

Allahhim ins yavrusunu kucafgina almak nasip etsinn ayy nasil zorr teyzemden biliyoruum teyzemde 3 tane yavrusunu kaybetti 1. 3 gun mu ne yasadi 2.1 hafta yasadii 3.de 1ay yasadi hepsinide kaybetti cok cokk zorr simdii bi tana oglu olduu allaha sukurler olsun yasadii oda ekim bebisi bayramda dogduu rabbim onu almasin ins elindenn isteyen tum herkese tatdirsin kimseyii evlat hasretiyle sinamasin rabbim

Back
X