ibolya yavruum yusuf saa benzemiş iyicee len :dance:
yalaaaan vallahamı hihoyyythihoyyyt:teytey::teytey:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ibolya yavruum yusuf saa benzemiş iyicee len :dance:
ay canım benim sağol len, sen bi de profildekine bak, havaya kaldırdım üle çektiydim böcük böcük bakiii kaydirigubbakcemile3 bu arada sen niye gittin baam acele benim haberim yuk bi olay mı var
Merhaba kizlar okumaya dalmisim kimse yok saniyodum
len fot.neyim koyuyorduk..o sıra da nisan kek istedi kızım bişe istedii düşün yemek için..hemen kalktım bendee kek yapmak için..giderkende ben gidiyorum die yazamamıştım...
sonrada eşimin teyzesi alamanyadan gelmişti eşim teyzeme gidelim mi dedi iyi hadi gidelim dedim ona gittik...eve geldik nisanı yatır tameri doyurr ancak bu saatte gelebildim...
yalaaaan vallahamı hihoyyythihoyyyt:teytey::teytey:
walla saa benzioo kızz :1shok: küçükken bubasına benzioduu çok değişmişş a.s
hee neyse aman bi vukuat olmasın da bende bişi oldu sandım, aman bugün zaten ben takılamadım, anam geldi benim sıpayı yuduk, eh evleri süpürdüm anam gelmişken akşam bi ara uğradım müdürüm de hoşgeldine geldi ailesiylen onları ağırladım derkene bende giremedim pek
ne getirmiş ne getirmişş delikafadulden delikafadulden delikafadulden kaydirigubbakcemile3
Merhaba kizlar okumaya dalmisim kimse yok saniyodum
yok müdürüm bebe görmeye ilk doğum yaptığım zamanlarda geldiydi, şimdük meyvesuyu getümüşleee :icecream:
ben hödüğümün minnack sıpasını bi emzirim gelim bekleyin beni anacımkaydirigubbakcemile3
ule süt sağdım hindük, anam 50lik bileme çıkmadı, :çok üzgünüm:neyyyyyse emzirince geler nasıl olsaşakkıdı
puhaaaa:roflol: ben cirkefim kocam bendende cirkef:mymeka:
hoşşgeldin sen bugün fot.mu koycedinn ben mii öle hatırlıoom CADIARZU sen dün benii görmüştünn demiiiii :jeyyar:
inş burda olursam görşürüz hadii doyur yavruyuu :a015:
geçmiş olsun celencim cemre ateşlenmişş :çok üzgünüm: nie ateşlendi aceba yaa :uhm:
kerem de ventolin alıyormuş..o da bronşiolit oldu demek kii ventolin aldığına göree :çok üzgünüm:
hödük bubanın mıymıntı sıpası nolcek, uyku tatlı geldi sıpaya iki cuk cuk sonra bayılıverdi kaydirigubbakcemile3 şindik 1 saat sonra acıktım deyip fıkırdamaya başlıcak, he ben de o taktği uyguluyom da anam onun içün sağdıydım sütü, sütü sağıp arkasından emzirdim ki yağlı tarafı gelsin diye, ama sıpa uykuya yenik düştü :mymeka:
yok anam akşam üstü turizimciyle konuştuk da bronşiolit başlangıcı demiş dr, ailede astım gibi hastalığı olanlar varmı demiş, özloşun da kocasının tarafında varmış sanırsam, öyle olan ailelrin bebelerinde bu hastalklara yatkınlık filen oluyomuş, şindilik iyi dediydi sanırsam hafta sonuna bi daha götürceklerdi dra unuttum :çok üzgünüm: