Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 tane daha mııı:1shok::1shok:
bızımkıde tam tersı istemıyorbaska.bu konuda ters dütüler bızımkılerlülülülülülü
valla sana kolayy gelsınnn:a015:
len emzik yüreğimseni çok sevdiiyi okudunmu len nası bişi biliyonmu,yav tanıtımını okudumg üzel bişi okuyum diom, netten sipariş mi versem acaba, yoğsan dışarıa daha mı ucuz olur bekleyip bi kitapçıa mı girsem
ibolyaaa sen yüreğim seni çok sevdi yi okudun mu
puhahahahah :roflol:
ibolya :ben bu karılara küsüm meran dün beni ekti bu zillliler, gel seni öpüüm ahan ötekilere de bunı göstertiyom
anamm ektiler mii senii :teselli: dün bende erken çıktımm ..bizde tameri erken uyutalım dedik gece 2 de mama yiyordu biliorsun doktor azaltın gece de vermeyin deyince...tameri doyurmayalım yatalım dediikk..tabi tosunum aç olduğu içinn uyumadıı laelaelaelaelae biraz ben baktım biraz babasıı ...en sonunda babası hadi doyuralım yoksa uyumayacak dedii neyse doyurdukk..bu seferdee akşam bezelye yedirmiştim o da gaz yaptıı sıcak su torbası biraz masaj derken 3 ü buldu uyumamıızz kafamçokkarıştı
ibolyaa kime küstün yaa..ben varmıyım içlerinde???:sm_confused:
ben ekmedim ama seni.demekki yokumhihoyyyt
bu arada yorumların için tşk ederimmmmma.s.
len ibolya karısı senin gözler de görmüyo artık heral :roflol: :roflol: :roflol:
2374. sayfayı tekrar oku bakem aynı soruyu sormuşuz birbirimize kaydirigubbakcemile3
tek kendi soru sormuşmuşşşş :dilcikar: :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
Aksam babannesine haceere demir damlasi verdiklerini tadinin cok igrenc oldugunu felan anlatiyodum istee cok berbat kan gibi pas gibi dedim hadii yaa dedi bi damla damlatti bi bakiyim tadina dedi ama bin pisman olduu kadin neye ugradigini sasirdii agzina ne aldiysa tadi gitmiyoo alllahim bu ne boyle oggk diyo bana kesinlikle bunu verme hacere diyo baska benziri bisey alalim bu cocugu zehirler diyo gulmekten oldum ama ben vermeye devam ediceem
Tadi guzel olaninin adi neymiss bende alacam bugun agzina damlattim cocuk yutmuyo yuzunu burusturuyo ay ne etsemde agzindakini cikratmadan hemen yuttursam dedim bi panikle yanimda cay vardi hemen bi kasik cay verdim agzinaki cayin bahanesiyle yutsun diyee anaa cocugun agzindan kapkara suular aktii korktum len ne ettim bendedim acaba caydanmi oldu dedim caya bi damla damlattim varya bi bardak cay kola gibi kapkara olduu sonra recetesini okudum cay ve sutle vermeyin yaziyomuss ayy bisey olurmu ki gercii hic yutmadi hepsini cikartti agzindan cocuk o tadi almamak icin agzini kapatmiyoo tukrugu bile akiyoo disri agzini kapatinca tadi almamakk icin
leylusum nasıl oldu minik hacerim:teselli:Evet canim yaa asi olduk bugun aksama kadar sikinti olmadii hic sonra huysuzlandii baktim ensesi yaniyo yanagina koyuyom kafasini nefesi felan yakmaya basladi sonra cikti atesii hemen bi ates dusurucu daha verdim simdi 37
ver anam verde bu dişleri netcez:uhm:Aksam babannesine haceere demir damlasi verdiklerini tadinin cok igrenc oldugunu felan anlatiyodum istee cok berbat kan gibi pas gibi dedim hadii yaa dedi bi damla damlatti bi bakiyim tadina dedi ama bin pisman olduu kadin neye ugradigini sasirdii agzina ne aldiysa tadi gitmiyoo alllahim bu ne boyle oggk diyo bana kesinlikle bunu verme hacere diyo baska benziri bisey alalim bu cocugu zehirler diyo gulmekten oldum ama ben vermeye devam ediceem
yavrum ismini bilmiyom ya burda karılar dediydi de hankısının dediğini de unuttum, sen gibi hafızam yok ki anam benim kaydirigubbakcemile3 he bana da hemşire emzirmeden bi saat önce bi saat sonra vercen dedi sütle birlikte olmucakmış
Hacerin atesi geri yuksekdii yaa uyuttum yemek yapmaya gittim huysuzlanmaya basladi gittim yanaklar kizarmiss basi yaniyo ates dusurucu verdim simdi 37.4 duser insallah
yok yafrım sen yoksun leylayla dıbest karısına kustum ozellıklw dıbeste cunkum lelosun mazeretı vardı. emzık dıbest ıste nolceekkkkkkk:dilcikar:-
Tadi guzel olaninin adi neymiss bende alacam bugun agzina damlattim cocuk yutmuyo yuzunu burusturuyo ay ne etsemde agzindakini cikratmadan hemen yuttursam dedim bi panikle yanimda cay vardi hemen bi kasik cay verdim agzinaki cayin bahanesiyle yutsun diyee anaa cocugun agzindan kapkara suular aktii korktum len ne ettim bendedim acaba caydanmi oldu dedim caya bi damla damlattim varya bi bardak cay kola gibi kapkara olduu sonra recetesini okudum cay ve sutle vermeyin yaziyomuss ayy bisey olurmu ki gercii hic yutmadi hepsini cikartti agzindan cocuk o tadi almamak icin agzini kapatmiyoo tukrugu bile akiyoo disri agzini kapatinca tadi almamakk icin
Hacerin atesi geri yuksekdii yaa uyuttum yemek yapmaya gittim huysuzlanmaya basladi gittim yanaklar kizarmiss basi yaniyo ates dusurucu verdim simdi 37.4 duser insallah
bana ne küsüyon leynnn nerdeyse gecenin 1 i olmuş e yatalım artık de mi :mymeka: sen herüfü uyuttun diye herkes uyuttu anlamına gelmiyo :jeyyar:
canım çayla-sütle verilmemesinin nedeni kötü bişey olacağından değil, demir emilimi azalacağı için önerilmez.. demir emilimini arttırmak için meyvesuyuyla birlikte verebilirsin a.s
geçmiş olsun :çok üzgünüm: aşı iyi de işte böyle 1-2 gün ateş, huzursuzluk yapıyo ne yapalım..