DBEST ne bu siyah diş mevzuu anacığım bi anlatıversen bekliyom hadi ama
dr celene demir damlasının dişleri siyahlaştırabileceğini ve kalıcı dişler çıkana kadar da öyle kalabileceğini söylemiş..
meran ın cevabını okuyun a.s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DBEST ne bu siyah diş mevzuu anacığım bi anlatıversen bekliyom hadi ama
dr celene demir damlasının dişleri siyahlaştırabileceğini ve kalıcı dişler çıkana kadar da öyle kalabileceğini söylemiş..
meran ın cevabını okuyun a.s
nettünn yavruss :jeyyar:
:jeyyar: derken ne demek istedin aceba kaydirigubbakcemile3
Allahımm yarabbim okudumm yazılanlarıı...yok öle demir damlası verince dişlerin siyahlaşmasıı yaww...nisanda kullandım kullanan bisssürüüü kişi var.hiç öyle bişe olmadı...
ha olma ihtimali evet olabilirrr ama olcak die bişe yok..ben demir damlasından dişleri siyah olan heeeç duymadım..az rastlanan bi duruumm....
Eğer bebeğinizin dişlerinde siyah renkleşmeler gözlemlerseniz; bu siyah lekeleri hemen diş çürükleri olarak değerlendirmeyin. Genellikle bebeğiniz için kullanmış olduğunuz demir preparatları veya multivitamin damlaları dişlerin üzerinde !!GEÇİCİ!! siyah lekeler bırakabilir. Dişlerin düzenli diş fırçalaması ile bu lekelerin hiç oluşmamasını veya çok az oluşmasını sağlayabilirsiniz.
tüm renkleşmeler dişlerin temizlenmesi ile uzaklaştırılabilen geçici renklenmelerdir. Bunlara ek olarak süt dişlerinde ve daimi dişlerde fazla fluor tüketilmesine bağlı ve hamilelik döneminde veya doğumdan sonraki ilk aylarda yüksek ateşe bağlı enfeksiyonlar da diş renkleşmelerine sebep olabilir. Bu gibi durumlarda detaylı bilgiyi pedodontistinizden alabilirsiniz..(alıntıdır)
yaa adrianarda hiiç gelmiooo :uhm: çok merak ettim
ya kizlar bugün ilkdefa yagmura cicibebe verdim yerimsenibendevam mamasinin icine ezdim önce bir güzél yedicokacimcoook ama sonra birazcik kustu:sm_confused: sizce dokunmus olabilirmi acaba:sm_confused: bebegine yediren varmi kutunun üstünde 4.aydan sonra verilebilir diye yaziyor bende tok tutsun diye verdim ama sonuc hüsran benneyaptımkialisirmiki acepCADIARZU
he ben de veriom.benim cadı cok seviicokacimcoook mamaylan karıstırıom.belki yaamur cok yemiştir.midesi bulanmıstır.gerckten cok yiyince bayıyo insanı ben azcuk yiyomdaa:1closedeyes:
bende bugun cemre uyuzuna muz ezdm içinede dut pekmezi akıttım.yemedü ağladubende yatırdım soydum bezine kadar cıkardım.anadan doomakaydirigubbakcemile3 o zaman keyiflenio bu sapıkfisfisfis oturdu bi gözel yedi muhahaaakaydirigubbakcemile3:jeyyar:
he ben de veriom.benim cadı cok seviicokacimcoook mamaylan karıstırıom.belki yaamur cok yemiştir.midesi bulanmıstır.gerckten cok yiyince bayıyo insanı ben azcuk yiyomdaa:1closedeyes:
bende bugun cemre uyuzuna muz ezdm içinede dut pekmezi akıttım.yemedü ağladubende yatırdım soydum bezine kadar cıkardım.anadan doomakaydirigubbakcemile3 o zaman keyiflenio bu sapıkfisfisfis oturdu bi gözel yedi muhahaaakaydirigubbakcemile3:jeyyar:
hayden bana iyi geceler size datluuuu muhabettler...kerem bey uyudu artık ses çıkmıo dün gece 4de uyandık 1saat oynadık hep beraber inş bu gece de yapmaz böle bişiy
gamyoncuiremsu
sende soy anam soyunca cıbıl kalınca yiyolarkaydirigubbakcemile3selamlar hatunlar bugün bi türlü vakit bulamadım gelmeye ...bi geldim tam geçmişi okuodum kerem uyandı neyse umarım iyisiniz hepiniz geçmişi okuyamıycam duş almam lazım
temizlik yaptım bugün kerem de uyumadı gün içinde pek yarın akşam arkadaşlar gelio normalde başka arkadaşta toplancaktık kerem hasta biz çıkamayız siz gelin dedik geliolar onlar da ikramlar da onlardan :lepi: ben yaparım dedi arkidişim sen keroşa bak didi..ama ben dayanamam bi tavuk göğsü patlatırım en kolay tatlım zaten
kerem çok iştahsız ya yaptığım şeyleri yemio benm de yapasım gelmio artık yine de dayanamıom akşam üzeri meyve salatası yaptım muz,elma 1dilim de mandalina püre yaptım cicibebe ufaladım 5-6kaşık zorla yedi kaldı ziyan olmasın die ben yedimdelikafadulden
şimdi de tahıllı mama yaptım yarısını yedi üstüne emdi kalanı yine ben mi yesem:uhm:
acaba memeye güvendiği için mi yemior bakalım çarş işe başlıom gün içinde napcak pazartesi salı babaneyle tatbikat yapcazkaydirigubbakcemile
len olcay karısı sende destinanın no su vardı sanırsam.bi ara bakam.ya bende var gecen aradıımda kocası cıktıydı.meğer onun no suymus.şimdi cekiniom aramayaşakkıdıDBEST cnm tşk ederimŞeniz anladım ama CELEN demiş dr olur dememiş zaten olabilir demiş inş bizim ekim annişlerinin bebişerinde olmaz suyla karıştırıp verelim bari bundan sonra ben bi ara öyle yapıyodum aslında bildiğimden değil ama soğuk olmasın diye sıcak su damlatıyodum dr söyledim çok güldü bana siz anneler ne kadar yaratıcı oluyosunuz diye benim oğluş suda içmiyo zaten hiç su vermezsek içmez tabii verme demişti dr bazen sen dr olacaksın ancım her söylediğinide yapmayacaksın aslında ben şimdi vereceğim su az azda olsa MERAN' ım hoşbulduk anacım gel öpecemŞeniz ÇANAKKALE' ye gittim yavrus günübirlik oğluşumun duasını okuttum 4 aylık 40 mevlüdü kaydirigubbakcemile3çok şükür daha yeni nasip oldu pzt işe başlayacağım onun vesvesesi çöktü işte içime kızlar biliyormusunuz DERİN' e hamile olduğumu 2 MART' ta öğrenmiştim şimdi aynı tarihte nu bırakıp işe başlayacağım ne kadar ilginç değil mi?Acayip bir burukluk var ama içimde yasenağlama ama öğlenleri geleceğim emzirmeye 2 gündür prova yaptım zaten ö.sonra oğluma hiç görünmedim süt sağdık bakıcı onu verdi birde cicibebe bisküvisini dün 1 tane bugün 2 tane anne sütünde ezip verdik dr üstün ısrarlarım sonucu aptamil2 vermişti ama zorda kalmadıkça bakıcı vermesin demişti mamayıda aldım ilk bu gece verip onuda deneyeceğim gece hem o hemde ben uyuyayım diyorum çünkü işe başlayınca gece uykumu almam lazım işim çok yoğun benim yoksa çok zor olacak LEYLA' cım ben cici bebe biküvisiyle başladım ek gıdaya haberin olsun dr böyle bişey demedi ama kendimce mamadan daha iyidir dedim 2 gündür verdim valla çünkü mamayı gece vereceğim kesin vereceğim kararlıyım uykumuzu alabilmemiz için umarım işe yarar tabii o yüzden bari gündüz mama yemesin dedim işte bööle kıslar benim cepheden haberler ilte bu işlerle uğraştım MERAN' ım giremedim ama aklım hep sizdeydi :1hug:a.s.
yavrus napan?iklim nasıl?gectimi sessizliği:uhm:HUU huu ne edıonuzz bakeemmsengözlerimebaksanab