Celencim valla bazen koyu kıvamda oluyor o zaman koku oluyor bence o kullanılan bezin markasına göre de değişiyor doktorlarda soruyordu ama öyle her zaman olmuyor bizim ya yani sürekli değil...
Kızlar bu arada herkes kapalı bayan mı ya bende istiyorum örtünmek ama nasıl yapçam bilmiyorum çevrem çok tepki verir insanları kaybetmekten korkuyorum...
yavrum en doğrusunu sen bileceksin, ben de bikaç yıl önce açıktım mesela, makyajlı filan, sora birden kapanma kararı aldım, yıllık izindeydim o zaman, işe döndüğümde herke s şok olmuştu, bi çok kişi de tepki göstermişti, hatta beni barbarlıkla suçlayanlar bile oldu, burda anlatamayacağım bi çok olayla karşılaştım, ama sonuçta bi süre sonra düzeldi, onlar da bu duruma alıştılar, kendin istiyorsan yap, insanlar tepki verir diye korkarsan kendini engellemiş olursun ki bu senin yapmak isteyip istememene bağlı, yaparsanda yapmazsan da senin bileceğin iş kimse karışamaz dimi yerimseniben
bizim bezimiz de koku yapıyo.prima bizimki de.özellikle uyurken oluyo.çok çiş yapmaktan olsa gerek.bi de yaz geldi artık.
aynen bizimkisi de öyle, bezini akşam bağlayıp sabah alınca iğrenç kokuyo, biz prima kullanmıyoz evy baby kullanıyoz, bezle filan alakası yoktur bence, bebeğin kendi idrarıylan alakalıCADIARZU
yok ölçmedim ama alnı boynu sıcak badisiyle duruyo kısa kollu ayağındada çorap var ince
ılık bezlen sil cıbıl bırakma çocuğu hasta edecen
kızz terken 2.diş mi geliyo acep?
bu arada eylülün dişi geliyoooooooooooooooooooo:teytey::teytey:sol alt dişi patladı patlayacak.pirinç gibi küçücük bişi çıkmışşşş.darısı olmayanlara karılar:hooray:
ay bizim de var öle pirinç gibi şişlikler, bende tetikte bekliyom anam, görür görmez hemen misafirliğe gidecem :roflol::roflol::roflol: