2008 Ekim Anneleri

Valla bende burdan duydum b kac haftadir bakiyodum kadinin kaynanasi gelmis muge anliya torunum kayip diye cocuk 6 yasinda ve hic fotosu yok cocgu bebekken ki fotoyla ariyolar 3ayri robot resmini cizdirdiler baba bi ayri kisi cizdirda ana bi ayri bebelerini hatirlamiyolar dusun bi dugunden bi kare yakaladilar couk bi kosede oturmus defalarca izlediler kendi cocuklari oldugunu cozemiyolar omu ki felan diyolar cocuk tek basina gitmis dugune ama taniyamiyolr zaten cocuk hep sokakta ac sefil gezermis oyle simdi melek oldu uctu yavru

ayy leyla öyle demee :çok üzgünüm: göndermeyen adam yine göndermioo
kayseride ki en yakın arkadaşım evlendi izmite geline gitti eşi göndermiomuş hiçbiryere kayseride giderkende kayınvalidesini takmış peşine 3 gün kalmışlar :çok üzgünüm: kızcağız hiççbişe anlamadım dio yaa daha yeni evliler bunlar :çok üzgünüm: kıskanıorum diormuşş ama bu nasıl kıskançklık ya bunalıma girdim dio kii evleninde ne planlamız vardı buraya gelcekti kayseride buluşcaktık gezcektik falann hepsii uçtuu çok üzülüoruum :çok üzgünüm:
hayırlıı olsunn canımm delikafadulden mutluluğunuz kat kat artsın ve daimm olsunn inş.:Saruboceq:
hoşgeldiinnn özlettiinn hemde çokkk Şeniz Allah kavuştursun canım ayrılık zor oluyo alışınca :çok üzgünüm:
ardayada çok geçmiş olsun :çok üzgünüm:

dualarımız seninlee canım :Saruboceq:

deme yaaa senağlama

ya seninkide bi alemm yanii kalabalık bi ortam bilinen bir yer için rahat etmiorsa gelirsin bi köşede oturur izlersin falan deseydinn keşke

Aman ona kim laf anlatacak gidemzsiin bu konuda tek laf istemiyorum lutfen uzatma kim gelecek nerden biliyon falan filan dedim beni tanimiyolar zaten uzaktan bakar ortama ona gore giderim aynlarina dedim sana hayir diyorum dedi uzatmadim bende laf anlamaz kendi bildigi dogrular disinda baska ikna edemezssin onu bende gizli gitti noldu daha nereye kadar kisitlarki ilk defa gizli bisey yaptim icim rahat etmedi ama kendi mecbur birakti

onunda kendince haklı nedenleri vardır ortam kötü falan filan ama senin için zor tabii allah sabır versin leylacım :Saruboceq: biz biraz zor görüşcez haa gelincee :çok üzgünüm:

ben kislanclik olarak gormuyorum artik ilk baslarda kiskandigini dusunuyodum ama bence bununki bencillik simdi beni yanliz gondermiyo kendide isini birakip gelip goturmuyo yoksa kimseye karsi bi art niyeti yok bi hafta sonu tatili neyim olsa cikar gezerikte oda yok aksam da dagilmis vaziyette geliyo kimildyacak hali kalmiyoki saat 9 9 bucuk arasi geliyolar yemekti bulasikti 10 11 oluyo. osaatten sonra kime gidilir iste oyle evi bekliyok

yavrumm nie bu kadar çok çalışıo ben onu anlamıorum birde kendi işiniz demii :uhm: memur gibi sabah git akşam gel yapabilir yanii benneyaptımki

onunda kendince haklı nedenleri vardır ortam kötü falan filan ama senin için zor tabii allah sabır versin leylacım :Saruboceq: biz biraz zor görüşcez haa gelincee :çok üzgünüm:

yok len gorusuruk ben cok istiyorum hem siz benim misafirimsiniz gelmek isterseniz evime gelmenizi isterim eve gelen misafire bisey diyemez arkadaslarim derim sonucta arkadasiz simdi onada bisey diyemiyom dedigin gibi bizim burdaki samimiyetimiz bilse aksine memnun olur da iste anlamiyo neler duyuyoz neler buda hakli olara karsi cikiyo ama biz burda aile gibi olduk yani bi cok arkadasimdan daha samimiyim. Sizle

...........

Son düzenleme:
yavrumm nie bu kadar çok çalışıo ben onu anlamıorum birde kendi işiniz demii :uhm: memur gibi sabah git akşam gel yapabilir yanii benneyaptımki

Canim benim kor talihim biz evlenmeden onceye kadar isleri pek yogun degildi zaten normal sabah acar aksam hava kararinca kapar hatta pazarlarida acmadigi zamnlar olurmus anam bi evlendik sansimda mi ne esime gore bu bereket benim kismetimmis gelin ugurlu geldi diyi isleri cok duzeldi sukur kendimize ev aldik 1 bucuk senede sadece cocuk uzerineydi isi buyuttuler bayan tesetturede gectiler simdi bayan elbise hac umre kiyafeti de satiyo sonra almadi dukkana atolye kurdu imalatta yapiyo isi iyice buyutunce haliyle yetisemiyo terzi elemen kaynanam felan ancak isi bitirp kapatip gelmeleri gec oluyo bazen diyom kiziyom ama oda bizim icin caliyo sonucta gidip orda yatmiyo hele kayinvaldem bunca yil yasilay basiyla kadin halinde evde yatabilir oda bizim icin calisiyo herhalde yattigim yerde rahatlik bana batiyo diyip bazen kendime kiziyom ama bende bunaliyom napiyim

Masallah cok tatlilar bu gece korkan ablan degilmi annene benziyo annende cok gencmis masallah

evet ödlek ablam herşeyden korkar kendi gölgesinden bilee kaydirigubbakcemile3 senin eve yakın biryerde çalışıordu geçen yıl belki görmüşsündür tanıor bile olabilirsin die düşünüordum yerimseniben

he ya mıymıntı kılıksız herifin biri, ne ettiği nedüşündüğü bile belli diil, öyle mal mal bakıyo, ay ben izlemiyodum bu proğramı aslında, buraya yazıldıkça dikkatimi çekti, keşke izlemeseymişim de bilmeseymişim, psikolocim bozuluo die izlemiodum al işte psikolocim bozuldu yine :çok üzgünüm:
anaa çocuklarını tanımıyolarmıymış pes diorum yaaa :1shok:
benimkide şimdi gelio istanbuldan 30.dak içinde evde olurum dedi

hadi gözün aydın kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…