- 29 Nisan 2008
- 6.431
- 2
- 156
burdaki topictenHadi ya ciddi mi pislik ırısbu kadin bi ay milleti nasilda kandirdi nerden duydun
vurulduk teezesi senağlama bacaandan vurdu.revire gittik.doktor vurdu.yarından itibaren alt komsumuz var hemşire o vurucak 7 gün senağlamaya sabah deli oldum geçmiş okuyup öle yazıyım dedim tam okudum bütün alıntıları yaptım derken int gene gittibakıyom ekranda var görünüyo ama adsl kutuduna bi baktım sadece iki ışık yanıyo yine saydım sövdüm ptt ye telefon hatları gitmiş pöffffffffff
yeni geldi valla adsl ktsuna baka baka bi hal oldum inş tamir edebilmişlerdir
üffff bişi de hatırlamıyom
cemreye iğne vurulcaktı galiba kuzum yaık valla nasıl acıcak biran evvel şifa ver allahım bu kuzucuğa da anasına da:Saruboceq:
canım mesaj attım sanaa.s.
neyse okuyabildiğim kadar geçmişi okuyım öğlen baya kıllatmışınızşakkıdı
yok haberleri seyretmedim kötükedihüsonası annesiymiş celen haberlerdemi duydun
pislik karı ya vicdansızzzz
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn Şeniz ösledik Şenizben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm
:1shok: :1shok: alkisalkisalkisHosgeldinn leen naptin ozledik seni gulce nasil bizey olmadi pek fazla tamer eylul.b terkenin oglu dis cikardi sonra cemre kuzumuz duzelmedi daha yavru sonra gamze efekkanin annesylen ben hamile olma riski yasadik ben degilmissim ama ondan daha haber yok ama en onemli haber ilk hamis belli bizdikcan hamile sonracima ibos ders calsiyo dbest ise basladi arikan hasta bende hastayim patos ev tadilati boya neyim yapiyo yorgun edhak da oglusuda iyiler sonracima kim kaldi nurce vardi onlan citir gece kuslari oldular gece geliyler zeynepin giray 7. Disi cikardi o,zlem tasiniyo yagmur angara ev aldi borlandilar bi sure gelemeyecek niva bacimizida ise baslayinca cocugu kime birakma endisesi sardi len baska aklima kimse gelmiyi dusunumde yazarim
saol teezesi.demek ordada durmadı gülce.ozaman bu onu huy edinmiş zambakcım.yanlız sana ii gelmiştir biraz hava deişimi kaydirigubbakcemile5sagol canımın içi bilgilerinden dolayaı
diş çıkaran bebişlerimizin dişleri hayırlı olsun inci gibi dizilsinler inşalalh
cemre kuzum da niye iyileşmediki yaaaaaaa :çok üzgünüm: kuzum benim allah sağlık versin
en çok bızdıkcana şaşırdım hamile haaaa:1shok: hayırlısı olsun bakalım diğer herkes de uğraşmaya devam yan i
bana gelince gittik deli gibi gezdik gezdik gfezdik hava süperdi kuzucuk popiş açıkta gezdi resmen
gülçeme gelince gittikten 3 gün sonra iki alt dişini birden aynı gün patlattı artık kuzumun iki dişi varsonra meyve suyu yoğurt çorba vs hepsini bıraktı sadece biberon maması yedi başka bişi yediremedim kuzum hep isilik oldu ilk gittiğimiz gün bissürü sinek yedi klava: son 2-3 gün çıldırdı ama hiçkimse durduramıyordu eve geldik şimdi birazcık rahat ama orda da hiç uyumadı
delikafadulden tüh ben göremedim ne dedi gercekten o dilber kaltaa mı yapmıs kötükedihüsoAtv yi ac hemen bak gosteriyo
kizlar ben geldim.. hepiciginizi cok ossledim Şeniz
annem geldi gitti. cok guzel gecti ama her zamanki gibi cook cabuk gecti :çok üzgünüm:
sonra bizim hamilelik kursundaki ciftlerle bulustuk cumartesi gunu. ben ilk defa gordum bebisleri. toplam 6 bebek var. ilk ben dogum yapmistim. guzel oldu onlari gormek. en son gorustugumuzde hepimizin kocaman gobusleri vardi kaydirigubbakcemile3
ordan geldik aksaminda arda ateslendi. biz dis cikarcak sandik. cok agladi yavrum. accik surup verdim. dogru duzgun uyumadi da. sonra alex basladi bogazim agriyo demeye. neyse arda ertesi gunu atlatti. alex de, simdi bana gecti :çok üzgünüm: bogazim agriyo burnum akiyo. ay cok sinir ya.
siz neler yaptiniz? var mi onemli bi haber? gecmis cok birikmis okumama imkan yok..
gecmiş olsun :çok üzgünüm: allah kavustursun :teselli: ösledik sizi :çok üzgünüm: sana en bomba haber bızdıkımız var izim bi dene işte o hamiş :lepi: