2008 Ekim Anneleri

Hadi ya ciddi mi pislik ırısbu kadin bi ay milleti nasilda kandirdi nerden duydun
burdaki topicten
vurulduk teezesi senağlama bacaandan vurdu.revire gittik.doktor vurdu.yarından itibaren alt komsumuz var hemşire o vurucak 7 gün senağlama
nası annesiymiş celen haberlerdemi duydun
pislik karı ya vicdansızzzz
yok haberleri seyretmedim kötükedihüso
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn Şeniz ösledik Şeniz
:1shok: :1shok: alkisalkisalkis

saol teezesi.demek ordada durmadı gülce.ozaman bu onu huy edinmiş zambakcım.yanlız sana ii gelmiştir biraz hava deişimi kaydirigubbakcemile5
Atv yi ac hemen bak gosteriyo
delikafadulden tüh ben göremedim ne dedi gercekten o dilber kaltaa mı yapmıs kötükedihüso

gecmiş olsun :çok üzgünüm: allah kavustursun :teselli: ösledik sizi :çok üzgünüm: sana en bomba haber bızdıkımız var izim bi dene işte o hamiş :lepi:

soru 1 dbest nerelerde
soru 2 leyla nasıl oldun cnım
soru 3 iboş resim olayı ciddi mi ben de kaldırdım anam zaten herüf dikkat demüştü
soru 4 cemre nasıl

way baya olmuş yaw Allah bi yastıkta kocatsın..ömür boyu mutlu olun emikaydirigubbakcemile3

gocadık gocucemiz kaadar ule kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
heee geçmiş olsun alexa, ule hemi koca hemi bebemi hemi sen mi hasta oldunuz, tüh yaa, geçmiş olsun,:teselli: anan gittimi artık, çabuk gitmiş ya 1 ay filan kalaydı, yavrum az aşşalarda leyla tekmil verdiydi zambaka, du bulursam aynısını sana kopyalim kaydirigubbakcemile3
anaaaa bende koymam o zaman resim..:1closedeyes:

valla öleymiş anacım, biz tedbirimizi alıyok

kız alexa ahan da leyla bunu yazmış, celenin alıntısından çaldım kaydirigubbakcemile3

Hosgeldinn leen naptin ozledik seni gulce nasil bizey olmadi pek fazla tamer eylul.b terkenin oglu dis cikardi sonra cemre kuzumuz duzelmedi daha yavru sonra gamze efekkanin annesylen ben hamile olma riski yasadik ben degilmissim ama ondan daha haber yok ama en onemli haber ilk Hamile belli bizdikcan hamile sonracima ibos ders calsiyo dbest ise basladi arikan hasta bende hastayim patos ev tadilati boya neyim yapiyo yorgun edhak da oglusuda iyiler sonracima kim kaldi nurce vardi onlan citir gece kuslari oldular gece geliyler zeynepin giray 7. Disi cikardi o,zlem tasiniyo yagmur angara ev aldi borlandilar bi sure gelemeyecek niva bacimizida ise baslayinca cocugu kime birakma endisesi sardi len baska aklima kimse gelmiyi dusunumde yazarim

soru 1 dbest nerelerde
soru 2 leyla nasıl oldun cnım
soru 3 iboş resim olayı ciddi mi ben de kaldırdım anam zaten herüf dikkat demüştü
soru 4 cemre nasıl

ya valla celen duymuş bunu, bene de o dediydi, bende ondan sora kaldırdım, biz bütün iyi niyetimizlen koyyoz ama kötü niyetli insan çok, resmi burdan kopyala yapıştır yapabiliyolar, hatta hiçbişey yapamasalar print screen yapabilirler, işi riske atmamak lazım

sagol iboscum. herseyi ogrendim Şeniz
ya annem o kadar kalabildi. calisiyo ya. okul donemi izin alamiyo aslinda. yassah olmasina ragmen rapor alip geldi. rapor alinca yurt disina cikmak olmiy biliyon.
ay nasi ise baslicam derdi beni de sardi.. o degil de tezimi yazmaya baslicam. haftaya burda bi tanidigimizin kizi gelmeye baslicak bize. ardayla oynicaklar. ben de azcik yazcam bakalim. onlar bi ay sonra izne gitcekler turkiyeye. ben de o arada bisiler yazmaya caliscam. insallah accik biseye benzer tezim bi ayda. ay kizlar dua edin nolur..
bu ardaa bizdikcani cok kiskandim bea.. ben de istiyorum..

ay hadi hayırlısıylan güzelcene yazar bitirirsin tezini, anam bende afeedersin inekliyom burda, kafa basmıyo, iki okuyom iki bura geliom, geçen sefer de öle ettiydim kaydirigubbakcemile3 bi kurtulsam şu gcık derslerden varya, kocamışım ben kafa basmii kaydirigubbakcemile3 şşş olm ne kıskanıyon bızdıkı, nazar etme nolur çalış seninde olur kaydirigubbakcemile3 lem varya böle die die beni kışkırtmaya başladınız bak söliiim :1closedeyes:

kizim ne guzel iste.. ikisi beraber buyurler. bizdikcanda baska cocuk var miydi? 2.ye mi hamile? valla ben 3 tane yapcam. insallah yani. ama o arada alex borsada volayi vurursa. 4, 5.. kim tutar beni kaydirigubbakcemile3
kiz ibolya ben de basladiydim acikogretime. universite ogrencilerini sinavsiz aliyolardi ama salak kafam 4. sinifta basladim. isletmeye. 1. inifi gectim. alamanyaya geldim. o is de kaldi. en azindan on lisans diplomasini alabilseydim..

hee bende sınavsız girdim, bizim kurumlan açıköğretim protokol imzalamışlardı, protokolun imzalandığı yıl başvurdum, geçen yıl bitcekti de 3 ders kaldı, önceden çalışıyom diye ilgilenmedim, şimdik bebek var diye ilgilenmiyom, bakam netcez kaydirigubbakcemile3

ibos gecmisi okudum accik. arda da ayni yusuf eymen gibi. sinirlenince ya da cok heycanlaninca titretiyo kendini. en basta korktum bisi oldu sandim ama yusuf eymen de yapiyomus ya rahatladim.

gecersin sen merak etme.. akilli gaci

selamlarr ben geldimmmmhihoyyyt

şşşş ben telekomcuyum kız sövme şirketimekaydirigubbakcemile3 sürekli problem yaşıosan baktıralım hatlarınıza binaya gelişte problem olabilir

ben şirkete deil burdaki uyuzlara sövüyom tatlım üstüne alınma haftasonu bakım yapcez diye hatları koparmışlar ilçenin yarısı 2 gün hatsızdık tam geldi dedim bugün gene gitti bi kulağını ek şunların bişey beceremiyi bizim ilçedekilerkaydirigubbakcemile3

anam muhtar gibisin leyloş valla takdir ettim seni:hooray:
nice 5 yıllara çoluğunuzla çocuğunuzla inşa.s.

adrianarda hoşgeldin canım özlettin kendine geçmiş olsun ailecek hasta olmuşunuz ati biri eve getirdi mi diğerlerinin kaçışı çok zor oluyosenağlama

anam resim olayı dooru mu len ne imansız insanlar var
ben albümümü silmiştim zaten herkes baktıktan sonra heryerde resim durmasından bende hoşlanmıyodum
ama bu küçük avatar resimlerini de yapıyolarsa onları da siliim

ibos gecmisi okudum accik. arda da ayni yusuf eymen gibi. sinirlenince ya da cok heycanlaninca titretiyo kendini. en basta korktum bisi oldu sandim ama yusuf eymen de yapiyomus ya rahatladim.

hee normal anam, hırsından yapıyo benimkisi, bugün ders çalışıyodum, yusuf eymen de uyanık yürütecinde geziniodu, kitabın kabı canlı koyu mavi, renk dikkatini çekti yanıma geldi kedi giibi, kitaba uzanmaya çalışıyo ben de ilk başta farketmedim ama ıh ıh yapıyo bi baktım uzanacam diye çırpınıyo, sora kendini kasıyo alamıyom diye titretiyo filan kaydirigubbakcemile3 diğer kitapların da rengi mavi, onlardan birini veriyom yok illaki elimdekini alcakmış, hadi dedim senlen ders çalışılmaz koydum kitabı oynaştım böcemlen kaydirigubbakcemile3
gecersin sen merak etme.. akilli gaci

ver gazı ver gazı, ben bu gazlan kendimi iktisat fakültesinin kapısında bulurum (sınava orda giriyom da) :roflol::roflol:
anacım bilemiycem, ne yapıyolar nasıl yapıyolar, bildiklerimi yazdım zaten, ben garanti olsun diye ne var ne yok sildim, bebelerimizin o iğrenç sitelerde işi yok klava:

aman leyloş değişiklik iyide ben düzenimiz bozulacak diye korkuyorum.feyzada var artık heryerde evim kadar rahat olamıyorumki.e şekerim sende herifini ikna et söyle kapadokya turuna falan gidin hem yakın hemde çok güzel yerlermiş
naber kız feyzoş napiii
iyilik terkencim valla annem geldiya kuş gibi hafifledim.feyzayı yediriyor içiriyor uyutuyor.valla korkarım annemi annesi sanıyor.annemle ben birbirimize çok benzeriz üsteliksengözlerimebaksanabsen nasılsın canım
ule bizi niye uyarmıyorsun:mymeka:biz arkadaş değilmiyük.burdan söyleyemedin msn den söyle böyle böyle bişey var diye bizde kaldırak fotoları

bende hoşlanmıyorum öyle heryerde resim olmasından albümü kaldırdım avartarlarıda burdaki karılardan cesaret alarak koymuştum onarıda kaldıram barii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…