Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kaçtım kızlar.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..Şeniz
ya ben bide buğday ezmesi aldım gevreğimi işte ondan rondoda çekip koycam kahvaltısınaBikac yere soyle baktimda sabah kahvaltiya misir unundan felan bahsetmisler nasil oluyoo yaa bizde versek veren varmi
hmmm bende severimde bu angıut yerde her gün nasıl taze ananas bulucam CADIARZU emziren annelerin diyeti en az 2000 kalori olmalıymıs.şimdi milupanın sitesinde okudum.umarım işe yarar.10 günde 1 bucuk kilo verdimananasın yağ yakıcı özelliği varmış yalnız bugün baktım kaç kalori die 1 dilim ananas 43 kaloriymiş...baya kalorilli aslında ama tatlı yemediğim için ii oluyordu a.s birde konserve almıyorum taze alıyorum yarım ananas yiyorum gündee :lepi: zatenn çok severüüm kendülerinüü![]()
yettim uleeeeeyyyyyyyynnnnnnnn :teytey: ayyy kuzum nasılda büyüdü yaaaa :asigim:bugün 10.ayımıza girdik buyrun keroşun halayına:r:
saol teezesi :1hug:Celencim cok gecmis olsun Cemreme.kiyamam..umarim bu sefer igneler ise yarar.biran once kurtulur..
..
geldim yavrus..cemrenin keyfi yerinde şükür.artık iğneci teezesini tanii kaydirigubbakcemile3cemre nasıl oldu acaba celen uğramadı bugün inş iğneler etki etmeye başlamıştır:Saruboceq:
len sen kapalı deilmin bikiniyi nasıl giycen :uhm:ya belki gittiğiniz yerin havası iyi gelir kereme uslu bir çocuk oluverir kaydirigubbakcemile3bende kendimi böyle teselli ediyorum ayın 15inde gideceğiz bakalım kök mü söktürecek yoksa şaşırtacakmı bu arada ben dün annemle pazara gittim adamın biri mayo tezgahı açmış ama dükan gibi boynerinmiş bikiniler internettende bulabilirmişim ger.çekten çok güzeldi bilkiniler 35 mayolar 55 liraydı benimde bikinimin hadi alt kısmını geçtim üst kısmıda olmaz malum bende bikini alıp altına şort giyecem hiç değilse alt tarafı kapatırız 2
ama yaaaaaaaa senağlama senağlamacanlarım benim tatlı annişler ve tatlı kuzucukları yaklaşık 16 aydır birlikteyiz hesapladım
acı tatlı çok şey paylaştık bildiğiniz gibi ev aldım taşınıyom sonrada yaz tatili zaten eylülde evime döncem nasip olursa umarım ozaman bağlanmış olur internet umarım ama zayıf ihtimal borçlardan nete sıra gelmiyebilir hepinizi çok seviyorummmmmmmmm unutmayın
bilerek bilmeyerek kalbini kırdığım varsa affola bebeişlerinize dikkat edin canlarrrrrrrrrrr sağlıcakla kalın
EKKnın güzel annişleri bebişleri
puhahahaa aynısnı ben yapıyorum.hatta bunu kendim fark ediyoreum.ağzımı bir karıs acık yakalıyorum kaydirigubbakcemile3kızlar dün anneme gittiydim erkek kardeşimle annem benimle dalga geçiyolar ya oğlana muhallebi yediriyoodum bi baktım bunlar bana kahlahalarla gülüyo akif ağzını açınca bende açıyomuşum kapatınca bende kapatıyomuşum hiç farkında değilim ne hallere düştüm yemek yedirecem diye
babanne bişi demedimi len?keremi getirdi teyzesi uyutamamışlar öğleden sonra bende zor uyuttum ağrı kesici verdim diş jeli sürdüm biraz resmen üst diş kocaman elime değdi sürerken :1no2:
kerem gidince kadın eve salıncak kuruo sağolsun ilgilenio oynatıo yarın da ona bırakcaz
bennnnn geldimmmmm herüfüm unutmuş kapatırmayyı heheh 4 gün daha başınızdayım anancım
cemreme geçmiş olsunnnnnnnnnnnn celen 1,5 kilo iyi kız inemedim 60ın altına he takıldım
iboşşşşşş başarılar yavrimmmmmmmmmmm
daha çokk görürsün leylacım zemuszemusMeraan ben gormedim seni yaa yeni geldim beni soran herkeş sagolsun öptum Şeniz
canım ya mide bulantısı ne kötüdür ya :çok üzgünüm: Allah kolaylık versinn :Saruboceq:Slm Kızlar nabersiniz Dbestçim şimdiden Allah Kavuştursun diyelim inşallah göz açıp kapayana kadar geçer altı ay değil mi valla hiç anlamazsın merak etme yalnız yatmaya alış yeter kendini bebeğine adican artık altı ay merak etme inşallah iyi olur güle güle gönder güle güle geçsin güle güle gelsin tamam mı canım
Evet olcayım gelmiş ama ben duymamışım aramadı uzun zamandır bende arayamadım benden haberi olmadı galiba kızlar
Bu arada Celenim sanada geçmiş olsun iğne kullanıyomuşun dikkat et bak bizi allerji yaptı tez zamanda Rabbim şifa versin tüm hasta bebişlereeee
Ya kızlar işin aslı ben kendime bakamazken bir bebeğimiz oldu şimdi işle bebek hiç gitmiyor derken hamilelik ölüyorum resmen ben bildiğiniz gibi değil akşama kadar midem bulanıyor ve hiçbişey yiyemiyorum emedur alcam bi tane belki o zaman yiyebilirim diye dua edin bana da olur mu
kolay gelsin özlemcimm opuyorumnanaktangünaydınlar hatunlarrrr
yarın bu saatlerde taşınıyor olcaz hala toplanacak şeyler var artık onları da taşımacılar toplasın dimi kafamçokkarıştı
kolay gelsin yağmurcum...inş.borçlarınızı kolaylıkla ödersiniz..ben hiç cesaret edemiorum ev aldığım zaman şimdi yaşadığım herşey lüks olcak ve kısıtlanacak haliyle kısıtlanınca eşimin burnunda getiririm düşüncesiyle o kadar uzağım ki ev alma konusuna :çok üzgünüm: kendime güvenemiyorum hiç...cesaretinizden dolayı tebrik ederim vereliniortakcanlarım benim tatlı annişler ve tatlı kuzucukları yaklaşık 16 aydır birlikteyiz hesapladım
acı tatlı çok şey paylaştık bildiğiniz gibi ev aldım taşınıyom sonrada yaz tatili zaten eylülde evime döncem nasip olursa umarım ozaman bağlanmış olur internet umarım ama zayıf ihtimal borçlardan nete sıra gelmiyebilir hepinizi çok seviyorummmmmmmmm unutmayın
bilerek bilmeyerek kalbini kırdığım varsa affola bebeişlerinize dikkat edin canlarrrrrrrrrrr sağlıcakla kalın
EKKnın güzel annişleri bebişleri
hoşşgeldin fatoşcum nerelerdesin napıosun..özletme kendinii Şenizben kaçtım kızlar.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..Şeniz
ben geldim lennapıonuz bakem :1closedeyes:
cemreye bugun usg cekildi şükür bişecii cıkmadı :Saruboceq: iğnelere devam.3. yüde olduk.kaldı 4 senağlama inşallah bu sefer sonuc alıcaz :Saruboceq:
kocamlan coook pis kavga ettik.ciddi bir sekilde hemdeküsüsz :mymeka: :dilcikar:
hmmm bende severimde bu angıut yerde her gün nasıl taze ananas bulucam CADIARZU emziren annelerin diyeti en az 2000 kalori olmalıymıs.şimdi milupanın sitesinde okudum.umarım işe yarar.10 günde 1 bucuk kilo verdim![]()
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35, meran07+
geldinmi len gece kusuyedinmi ananasını sööle bakem :jeyyar:
he cok şükür böbrekklerde bişi cıkmadı.iğnelerde sonuc verirse tememdiiiiirrr zemuszemusçokk sevindim len bişesii çıkmamış kuzununn :teytey:
lenn nie kavga ettiniizz bee![]()
tebrik ederimm 10 günde 1,5 kilo süper vereliniortak ananasıda markete gidince birkaç tane al dolaba at len bişe olmazz delikafadulden diyetisyende emzirirken 1 yıl kesinlikle diyet yapmadım dedi hatta 3000 kalori alıormuş emzirirken :1shok: bebek 1 yaşındayken başlamış diyete ve ayda en fazla 2 kilo veriormuş buyrunnnnnnnnn
yidim yidimm kaydirigubbakcemile3
celen sana fot. koyyimmii len delikafadulden
len cabık linke bak siliciiim.sebamedlere bak.
[URL=http
tütüüüüütüüüttüüüü maşşşaaallllaaahhhhakkat baya vermişin len delikafadulden
baktım canım losyon 50 faktör losyon olanı yada 50 faktör olan krem iyi bence a.s