selamun aleykümmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ben geldiiimmm
hem buraya geldim geldim hemde çankırıya geldim.dün annemle yorucu bir yolculuğun ardından gece 12.30da geldik.feyzayı sorarsanız tek kelimeyle hem mahfoldu hem mahfetti
2 saat oltudan erzuruma gelene kadar ne uyudu ne kucakta durdu bir anneme bir bana bir eşime gitti ama hiç birimizde durmadı.oltu erzurum arabaları çok küçük okul servisi gibi birde sıcak ve kalabalık olunca hepimiz çok bunaldık.neyse havaalanına indik annem biraz uyuttu feyzayı tam rahat ettik derken uçağa binme vakti geldi.tabi bizimki kucağıma alınca uyandı.bebek arabasınıda götürdüm çok rahat oldu hava alanında kucağımızda durmadı.bu arada tam bilet kontrol noktasında sırada arkamda ertuğrul sağlam vardı feyzayı kucağına aldı sevdi bir fotoğrafımızı çek annesi dedi bende çektimopuyorumnanaktançok alçak gönüllü bir insan:1rolleyes:burda bilgisayara atamıyorum eşim gelsin onun bilgisayarına atıp koyarım:lepi:neyse uçağa bindik ama feyza uykusu bölündüğü için iyice çıldırdı inene kadar 1 saat boyunca hiç durmadı önümüzdeki kadının saçlarını çekiyor arkadakileride yabancılıyor ağlıyor ne yapacağımızı şaşırdık.ankada babamla abimin eşi karşıladılar feyzayı görünce çok şaşırdılar burdan gittiğimde feyza 20 günlüktü şimdi 8 aylık nerdeyse.çankırı yolunda ülkerin fabrikası var oranın güzel bir mesciti var feyzanın karnını doyurup uyuttuk çankırıya gelene kadar uyanmadı eve gelincede üstünü falan değiştirip uyuttum sabaha kadar ikimizde serilip kalmışızkaydirigubbakcemile3
durum budur canlarımopuyorumnanaktanayy bunlar yeni demiii çok güzeller
sizler nasılsınız herkes iyimi bebekler nasıl
ben geldiiimmm

durum budur canlarımopuyorumnanaktanayy bunlar yeni demiii çok güzeller
sizler nasılsınız herkes iyimi bebekler nasıl