2008 Ekim Anneleri

yaaa herkese çok geçmişler olsun,yusuf eymen canım dişi sıkıntı yapıyo demek kıyamam,efe kaan,keroş ve cemre sultan acil şifalar.
edhakçım sanada çok çok geçmişler olsun yaa verilmiş sadakan varmış arkadaşım.büyüdükçe işlerimizde büyüyo dimi.allah tekrarını yaşatmasın canım.

günaydınlarr

yusufun dişi çıkmış hayırlı olsun akşam cepten girmiştim fazla yazamadım :teytey::teytey:
efekan da hastaymış geçmiş olsun acil şifalara.s.
cemrenin de inş geçmiştir ufuuuu:Saruboceq:
edhak büyük geçmiş olsun ay iyiki bişey olmamış eraya bende dün tek yıkadım banyoda havluya sarıp odasına getirdim

biz de bugün daha iyiz işteyim ben aradm evi iyimiş:Saruboceq:

güsel fikir miycim
ama o bana analar günü hediyesi almadı bende ona almıycam Çok üzgünüm çoook

çok haklısın canım bencede almabenimki aldı valla üstelik evlendiğimiz yıldan itibaren hep alırdı zaten:1hug:

ne güsel aferin kocişinealkisalkisalkis
ben bizimkine söyledim böyle böyle ilk anneler günümdü falan bahanesi de çocuk bizde akıl mı bıraktı oldu:mymeka:

kızlar ya hiç giremez oldum gülçe çok fena acaiiiiiiiiiiip huysuz beni tırmalayıp duruyo saçlarımı yoluyo hiç ama hiç durmuyo kucakta sürekli geziyoruz kaç gündür kahvaltı bile yapamadım dün baktım alt iki dişi çıkmıştı ya onların yanındakiler de patlamak üzere dişleri görünüyo it dişi denilen dişleri çıkarıyo ama kızım dişlerini hep iki iki çıkarıyo ya ondan daha zor galiba alt iki diş de aynı gün patlamıştı bunlar da böyle çok yoruldum çooook mamasını bile zorla yediriyorum o da çok az

geçmiş olsun ya acaba efe de dişmi çıkaracak bacım yusufta ateşli

saol teyzoşu kıs baksana ben dün c&a ya gittim ne kadar uygun len hemde sıradan şeyler değil oğlumu düzdüm kendime bikini aldım hemde 15 liraaaa:1shok: çok zekzüü
altınada şık bir şort aldım ikisi bana 30 liraya mal oldu
bende babalar gününde papatya alacam o bana papatya almıştı banane

B1z hasta olduk teyzeler1 dunden ber1 1shal bugun dr a g1tt1k 1lac verd1 b1de m1lupan1n 1shal mamas1n1
Suzuldu yavrum 2gunde...
B1de 1.5ayda 300gr alm1s tab1 1shal1n etk1syle su kaybett1 baya
geçmiş olsun keroşa ama dişiniz gelecek bence bugün yarın çünkü bebişler diş çıkarırken böyle ishalde olabiliyomuş

saol teyzesi

geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız Allahtaan eraya bişey olmamış bende yıkarken oğlum elimden kaydı ve kafasını küvete çarptı zaptedemiyorum tek yıkamıyorum artık tırstım

ikisini bir çıkarması zor olmuştur yavrum ya şu iki diş çıktığından beri oğlum beni yemeye çalışmıyor böyle bi anda yanaklarımı bi tutuyordu ani hareketle kendine çekip burnumu ısırıyodu köftehor zemuszemus ya bide şimdi alt iki diş çıktı ya şimdi üstlerin çıkması lazım değilmi yanındakilermi çıkacak?

geceleri yatırırken kısakollun giydiriyomusnz biz 2 gecedir uyuyamıyoruz pijaması var uzun kollu onu giydiriyorum üstüne tek kat penye bbattaniye örtüyorum ama sırtı su içindeydi gece bi sağa dönüyo bi sola dönüyo koca adam gibi uyumadı ağladı hep sıcaktanmı acaba şimdi kısa kollu giydirsem deli gibi yatıyor üstünü açıyor

dün dr a güneş kremini sordum yarım saat falan için çıkarken sürmeye gerek yok dedi ama yaz tabi alcam ben yarım saatten fazla da durulabilir

ilk adım ayakkabısını sordum tam yürümeye başlamadan sert tabanlı ayakkabı önermiyoruz dedi yumuşak olmalıymış bitane beğendim toddler 49 lira 40a düşürüo
pappanınkiler yeni sezon 70-80 yawww

Gunaydinn tunadin herneysee sabah sabah cok yoruldum niye mi kolbasti oynadim anam nasil yoruldum ohh hergun oyniyacamm muhahhaa forma girecem platesten daha iyi hemide egleniyom deli gibi evin icinde tek basima zipliyom puhhahå ne guldum haa hacerde bakmis bana guluyoo galiba annem siyirdi diyodur cok ben bi zipliyom bakip cocuk gulme krizene giriyo

Edhalcim allh korumus ya yeni okudum ben hep kendi odam da yikiyom tek basima yikadigim icin korkumdan banyoda yikiyoamiyo allah korumus onla gecmis olsun

ay bu sabah bi güsel yağmur yağdı burda camı açtık toprak kokusu doldu odaya serinledi bugün rahat uyur kerem ...sıcaktan çok etkilenio sık sık uyanıo gece 4kez kalkıorum 40lı bebekken bukadar uyanmıodu valla

terkencim ben atlet yada kısa kollu tişörtle yatırıom ama sabaha karşı serin oluo uzun kollu giydiriom ensesi terlio ozaman da valla yaz da zormuş be yaz gelse yaz gelse dioduk çocukla her mevsim zor bencekaydirigubbakcemile3

güzelim ben çok sıcak havalarda kısa kollu giydirip yatırıorum..terlemeside iyi deil...sonuçta teri üstünde kuruyo..ben çoraplarınıda çıkarıyorum gece duruma göre giydiriyorum..biz bile uyumuyoz onlar nasıl uyusun..artık kısa kollu giydirmenin zamanı geldi bence..ben çıtçıtlı badi giydiriorum üstüne şort öyle yatırıyorum benim yatak odam çok sıcak oluyo..sende bi dene bakalım noolcak...

kız bilion mu kolbastıyı allah iyilğini vermesin gözümün önünde canlandı şimdi hacerin gülmesi normal:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…