babalar gunu icin hediye dusuneen arkadaslar,................................................
bebislerinizin, fotograflarindan takvim,mause pad,tisort,kupa vs.vs. yaptirabilirsiniz.bunlari yapan cesitli internet siteleri var.malum adres veremiyoruz. fiyatlarda cok uygun
ustelik kalici va anlamlii bir hediye olur bence sengözlerimebaksanab
durun ben bununla ilgili baslik acayim baska onerisi olanlarda olabilir.
güsel fikir miycim
ama o bana analar günü hediyesi almadı bende ona almıycam Çok üzgünüm çoook
çok haklısın canım bencede almabenimki aldı valla üstelik evlendiğimiz yıldan itibaren hep alırdı zaten:1hug:
Kızlar bizim 6. aydan sonra aşımız yok değil mi
bildiğim kadarıyla yok canım.. 1 yaşında var..a.s
ben geldim
efe beyi doktora götürdüm..ateşi 39 a çıktı fitil attılar hastanede bekledik düşsün die 38 buçuk olunca ewe yolladılar..yıkadım sora uyudu kendi kendine:1shok: sanırım halsizlikten pek keyfi yok tosunumun
hoşgeldin dbest merak etme daha efede de yok bişi sanırım geç çıkarcak
çelencim inşallah tahliller iyi çıkar kıyamam ben bu kuzulara yaaa..
bende yükledim pc ye arada açıp bakıomhakkaten böle tanıyınca daha kötü oluomuş len çok özlüom insanın hep göresi gelio...delikafaduldendelikafadulden ankaraya geçerken uğra uğramazsan :mymeka:
selamün hello len kaydirigubbakcemile5 bugun yanluzuz kociş öküzü nübetciyarında hastane ve yol hazırlıkları olucek cuma sabahoııda angaraya geciciiz :1rolleyes:
hay allah cok gecmiş olsun sana ve yusufuma :çok üzgünüm: bide gö<zün aydın dişi gelmiş paşamın :asigim: sağlık getirsin yusufuma yeni dişleri :Saruboceq:
:çok üzgünüm: oofff bende sabah duydum senağlama en yakınımızdaki insandan bile korkar duruma geldik allahım evlatlarımızıo bizlere bağıslasın :Saruboceq:
he yine kendi rengine boyadım.doğumdan sonra cok matlatmıstı.parlasın die.bu beni 1 sene idrae eder şindik
yarın kültür vericez teezesi nolur dua edin de hayırlı haberler cıksın sonucundan :çok üzgünüm: :Saruboceq:
efecim hastamı oldu kıyamaz ona teezesi :çok üzgünüm: nazar değdi tabi o kadar gezmelerde tosunuma :mymeka: allahım şifa versin :Saruboceq:
msn e giremedim cemre durmii bi türlü :mymeka: aşşama yaprak dökümünden sonra gireblirsem gönder emi.ben daha atamadım.laptop gelmedi.atınca bende saa gönderirim yerimseniben valla gamzecim yalan yok her gün acıp resimlere bakıyorum :asigim: sanki kız kardeşimle resim cekilmiş gibiyim :asigim: iiyiki tanıdım seni :asigim:
doktordan gelince yaz :mymeka:
9. aydan önce önermiyor bizim doktorumuz.ama balık yağını hiç söölemedi.yarın bi soriim
ule emre yaramazı ananı üze üze 8.ayınıda bitirdin ya allahıma cok şükür :Saruboceq: :asigim: nice 8. aylarını 8. yıllarını göörelim teyzecim Şeniz allahım hep korusun seni Şeniz :teytey: :teytey: :teytey:
len su babalar günü 21 hazizrandaymnmıs.bana cok deişik orcinal bi hedaye lazım.netten bakıyorum ama cok fahiş fiyatlar cıkıo.ööle giyim falan istemiyorum.yani kullan-at olmasın ömürlük olsun.seneler sonra beklenen ilk babalar günü yerimseniben ne kadar hödük ve öküz olsada seviim uleeeeennnn :sm_cool:
geçmiş olsun keroşa ama dişiniz gelecek bence bugün yarın çünkü bebişler diş çıkarırken böyle ishalde olabiliyomuşB1z hasta olduk teyzeler1 dunden ber1 1shal bugun dr a g1tt1k 1lac verd1 b1de m1lupan1n 1shal mamas1n1
Suzuldu yavrum 2gunde...
B1de 1.5ayda 300gr alm1s tab1 1shal1n etk1syle su kaybett1 baya
iboş geçmiş olsun anacım:teselli:
terken hayırlı olsun teni ayınız canım:teytey:
dbest allah kavuştursunturkbayragi
bugün az temizlik yaptım ahan da gidip uyiiiiiiiiiiim:a015:
zaten leyla da bizi çığırmemiş muhabbeteklava:
ben geldim
şöle bi geçmişe baktım bebeler hep hastaymış:çok üzgünüm:yusufuma efe kaana kereme güsel cemreme hepiniz bir an evvel iyileşin inş annelerinizi daha fazla üzmeyin
bugün oğluşumla birlikte büyük bi tehlike atlattık valla düşündükçe hala içim sıkılıyo
öğlen erayı banyo yaptırdım tam banyo bitti bornozunu giydirdim giydirmeye gidecektim yerler ıslanmış ayağım kaydı çocuk kucağımda dengemi kaybettim nerdeyse düşüyodum kirli sepeti olmasaydı dirseğimi ona vurdum allahtan çocuğa bişey olmadı ama ben kayarken ayağımı çocuğun küvetine vurdum çocuğn küvetinin yanı kırıldı benim de ayağım kesildi
ben mühüm değilim de allahtan çok şükür o kirli sepeti olmasa çocukla birlikte yere çullancaktım eray bi ne oluyo gibi gözlerini açtı ama bişey hissetmedi çok şükür
bu ders olsun bi daha kocişsiz bbanyo yaptırmıcamsenağlama
kızlar ya hiç giremez oldum gülçe çok fena acaiiiiiiiiiiip huysuz beni tırmalayıp duruyo saçlarımı yoluyo hiç ama hiç durmuyo kucakta sürekli geziyoruz kaç gündür kahvaltı bile yapamadım dün baktım alt iki dişi çıkmıştı ya onların yanındakiler de patlamak üzere dişleri görünüyo it dişi denilen dişleri çıkarıyo ama kızım dişlerini hep iki iki çıkarıyo ya ondan daha zor galiba alt iki diş de aynı gün patlamıştı bunlar da böyle çok yoruldum çooook mamasını bile zorla yediriyorum o da çok az
geceleri yatırırken kısakollun giydiriyomusnz biz 2 gecedir uyuyamıyoruz pijaması var uzun kollu onu giydiriyorum üstüne tek kat penye bbattaniye örtüyorum ama sırtı su içindeydi gece bi sağa dönüyo bi sola dönüyo koca adam gibi uyumadı ağladı hep sıcaktanmı acaba şimdi kısa kollu giydirsem deli gibi yatıyor üstünü açıyor
Gunaydinn tunadin herneysee sabah sabah cok yoruldum niye mi kolbasti oynadim anam nasil yoruldum ohh hergun oyniyacamm muhahhaa forma girecem platesten daha iyi hemide egleniyom deli gibi evin icinde tek basima zipliyom puhhahå ne guldum haa hacerde bakmis bana guluyoo galiba annem siyirdi diyodur cok ben bi zipliyom bakip cocuk gulme krizene giriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?