ben yeşil kundurada tam ortopedik deri ayakkabı buldum açığıda var kapalısıda 36 liraydı ve yumuşacık
kızlar çıtırı merak ettim bayadır gelmio kullanıcı paneline baktım en son dün öğlen girmiş arkadaş listesinde hiç birimiz yokuz:uhm:
kizlar derin dondurucuya ilk defa kurabiye koydum oluyo dimi hep koyyuoz diyolar koyuyoniz mu siz tadinda bozulma oluuomu bide misafir gelince cikarip firina mi veriyoz nasil cozduruyoz ya bu derin dondurucuya eline gecenleri koyuyolar imreniyom hemen pratik cikar yap puacayi yapip pisirmeden hamuru koyup misafir gelincede hemen cikarip yumurta surup firina veriylarmis bende hic ne yazdan kisa hazirlik ne bisey bi tek et tavuk kiyma bende baska bisey koymuyom artik yapip koyacam yazin kisa sebze felan
kizlar hecer artik cok tehlikeli bi boyut aldi yaramaz kizlarida hic sevmem haa kinadim basima geldi evin her yerini dokuyo benden ne gorurse yapiyo mutfakta firinin prizi var oda tam hacerin boy hizasinda ben tek elimle cikip cikaramiyom biraz sert zor cikiyo onu benden gordu gelip gidip oraya bulasiyo gecen bi baktim fis yerde cekmis cikartmis isin garibi ne zaman cikartti onu bilmiyom bulmus bi bosluk animi takti kafayi oraya o degilde nasil gucu yetti hayret ediyom tv sehbasindaki vcd yi atmis yere nasil tuttu hala hayret ediyom eliyle yitti galiba peri bacasi vardi alci onu gozumun onunda sehpadan cikti atti kirdi kaltim yetisemedi hep 2dk yanindan ayrildigim siaralar ev tel kalbosunu cekmis saak yere kirildi tabi yurtece koymuyom mama sandalyesine girdiremiyo ayaklarini diriyo yere koyuyom yuvarlanip gidip kanepeye kafasini vuruyo besigine koyuyom besigin kenarlarina kafa atiyo kalkmaya cabalarken sonucta isim oluyo gucum oluyo hani mutlaka tek birakmam gereken zamanlar oluyo ve hacer cok arsiz ev kapisi acilirsa beni cikar diyo yok o cikmadan kapi kapandiysa ortaligi yikiyo kicini yirtiyo disari goturmedim diye bide pecete kagit delisi nerden buluyo nasil ediyo mutlaka bi drgi kagit buluyo parcaliyo yirtip yirtip atiyo gecende agzina almis agzindan cikarana kadar hal geldu agzini kitlemis acitramiyom sonunda aldim agzinadan aldim diye nasil agladi cok yoruyo yaaww simdi anlattigima gire hic ilgilenmiyom gibi oldum ama hep gzoum ustunde oldugu halde boyle 2dk bosluguma geldigi am mutlaka bi suc isleiyo
kizlar hecer artik cok tehlikeli bi boyut aldi yaramaz kizlarida hic sevmem haa kinadim basima geldi evin her yerini dokuyo benden ne gorurse yapiyo mutfakta firinin prizi var oda tam hacerin boy hizasinda ben tek elimle cikip cikaramiyom biraz sert zor cikiyo onu benden gordu gelip gidip oraya bulasiyo gecen bi baktim fis yerde cekmis cikartmis isin garibi ne zaman cikartti onu bilmiyom bulmus bi bosluk animi takti kafayi oraya o degilde nasil gucu yetti hayret ediyom tv sehbasindaki vcd yi atmis yere nasil tuttu hala hayret ediyom eliyle yitti galiba peri bacasi vardi alci onu gozumun onunda sehpadan cikti atti kirdi kaltim yetisemedi hep 2dk yanindan ayrildigim siaralar ev tel kalbosunu cekmis saak yere kirildi tabi yurtece koymuyom mama sandalyesine girdiremiyo ayaklarini diriyo yere koyuyom yuvarlanip gidip kanepeye kafasini vuruyo besigine koyuyom besigin kenarlarina kafa atiyo kalkmaya cabalarken sonucta isim oluyo gucum oluyo hani mutlaka tek birakmam gereken zamanlar oluyo ve hacer cok arsiz ev kapisi acilirsa beni cikar diyo yok o cikmadan kapi kapandiysa ortaligi yikiyo kicini yirtiyo disari goturmedim diye bide pecete kagit delisi nerden buluyo nasil ediyo mutlaka bi drgi kagit buluyo parcaliyo yirtip yirtip atiyo gecende agzina almis agzindan cikarana kadar hal geldu agzini kitlemis acitramiyom sonunda aldim agzinadan aldim diye nasil agladi cok yoruyo yaaww simdi anlattigima gire hic ilgilenmiyom gibi oldum ama hep gzoum ustunde oldugu halde boyle 2dk bosluguma geldigi am mutlaka bi suc isleiyo
hadi ya bi bakımmm:1shok:Ozlem senin su oteki nick vardiya ozlemehm diye o artik banli gozukmuyo bende girebiliyonmu
evet atıolar ama ben denemedim poğaça falan pişirip koyuolar mikrodalgada ısıtıp koyuyolar hazır annem arkadaşlarım yapıodu yanikizlar derin dondurucuya ilk defa kurabiye koydum oluyo dimi hep koyyuoz diyolar koyuyoniz mu siz tadinda bozulma oluuomu bide misafir gelince cikarip firina mi veriyoz nasil cozduruyoz ya bu derin dondurucuya eline gecenleri koyuyolar imreniyom hemen pratik cikar yap puacayi yapip pisirmeden hamuru koyup misafir gelincede hemen cikarip yumurta surup firina veriylarmis bende hic ne yazdan kisa hazirlik ne bisey bi tek et tavuk kiyma bende baska bisey koymuyom artik yapip koyacam yazin kisa sebze felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?