2008 Ekim Anneleri

:dilcikar: ben kaç gündür gelmiyom beni aormuyon hiç .hadi gündüzleri belli olmuyo . gice demi fark etmiyon.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

leeen bu arada herkes bana alinganlik ediiyi ben ankaraya giitlerse nete niye girmedi diye merak ettim celen garisini degul cemreyi hastaneye gidiciydi tahlil sonuclari belli olacakti felan onu merakimdan sordum yoksam hepicinizi merak ederim

geçen haftalarda biri yazmıştıya çiş sürüorlarmış yüzdeki lekeler sivilceler için falan...benimde rus bi arkaşadım var natali ona sordum sizde varmı böyle bişey dedim...evet dedi en çokta çiş içenler varmış kendisi denenemiş saçma dedi :1no2: ama onlarda bi sabah programı bile varmış çiş içenler çıkıormuş işte şu hastalığa ii geldi buna iyi geldi die anlatıorlamış :1shok:

o da bana bişey sordu kaydirigubbakcemile3 türk forumlarına girmiştim dio orda ıspanağı bulaşık makinesinde yıkıyorum die yazmışlar dio :1shok: sende öylemi yıkıorsun ıspanağı dio kaydirigubbakcemile3 ilk defa duydum dio delikafadulden yok dedim ben öyle yıkamıorum ama duymuştum delikafadulden neler var yahuu fisfisfis

yaa idrar pis bişey, ki hadis var idrardan sakınmak için, hesaba çekilecez bu idrar meselesinden, de ki senin dediklerin içiyolarmış, ay böğk diorum yane -tatlicadiarzu-
2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir

misafir kalmaa gell sendee kaydirigubbakcemile bu kadar sıkı takipçisin vazgeçemiorsun burdann yeni nick alda gel tamam mıı lülülülülülü

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kim bu misafir acaba :1closedeyes:
Yok daha kardesimde evluluk hem dusunmuyo kendi ne zman isterse bakalim calisiyo ceyiz diziyoo hayirlisi olsun
Leen ispanagi makinadami yikiyolarmis anamm bi yasima daha girdim ee deterjan li olur ama sicagiylan piser parcalanmazmi

ben elimde çitiliyom ıspanakları, makenem yok ya ondan :roflol::roflol:

bir hocamız anlatmıştı.
bir çekirdek alie alışveriş merkezinde gezerken küçük kızları (4-5 ) yaşlarında . bişy görüp alınmasını istemiş.anne " hayır , evde var " demiş. küçük kız biraz daha diretmiş. ve başlamış ağlamaya . baba kıznını ağlamasına dayanamayarak alsak mı demiş eşine.annede gerk olmadığını yenilemiş. tabi küçük kız biraz daha şiddetlendirerek ağlamasına devam etmiş. anne yine " hayır " demiş. busefer küçük kız yere atıpp kendini debelenmeye başlamış .etraftan rezil olduklarını düşünen baba alınması için diretmiş.tabi anne yine hayır diyerek kızını alıp götürmüş.kaydirigubbakcemile
hocamız eğer çocuk ağladığında alınsaydı veya yerlere kedini atıp debelenmeye başladığında alınsaydı. çocuk bi daha ki bişye istediğinde ya hemn ağlayacaktı yada yerde debelenecekti. çünkü çocuklar boş bir kaset gibi .onalra verdiğimiz mesajı aslında hemen alıyorlar.yani çocuk debelenmeye başladığında alınsaydı istediği çocuğun alacağı mesaj. debelenirsen istediğini alırsın...

mesela nisanla dışarı çıktığımızda herşeyi alamam ne yapmak istersen bana söyle ben sana hayır deyince bana tamam dersen çok sevinirim ama illaki istersen çok üzülürüm detaylı anlatıyorum nedenlerini...mesela oyuncaklara gidioruz 10 tane jeton alıoruz 3 tanesini kullancaz tamam mı kızım diorum ve diğerlerini çantasını koyuyoruz...3 tane ister ve 4.jetonu istemez daha sonra geliriz o zaman kullanırım der...bu birazda karakter kolay kabullenen bir çocuk..
birde mantıklı konuşmak lazım her yaşta anlıorlar küçük olsalarda...
mesela nisan hayır deyip atsam zor kabul eder ama mantıklı anlatıyorum işte bu kadar paramız var ve ben bugün için bu kadarını kullanmamızın doğru olduğunu düşünüyorum diyorum anlıyor...hayır olmaz deyip atmak doğru değil...göz seviyesine inip konuşmak ve detaylıca anlatmak lazım kabullenmeleri için a.s

yaa idrar pis bişey, ki hadis var idrardan sakınmak için, hesaba çekilecez bu idrar meselesinden, de ki senin dediklerin içiyolarmış, ay böğk diorum yane -tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kim bu misafir acaba :1closedeyes:

ben elimde çitiliyom ıspanakları, makenem yok ya ondan :roflol::roflol:

elinde çitilion hee kaydirigubbakcemile3

olmazz vermeyizz şekillerimizin tariflerini yaratıcıı olunn kardeşimm lülülülülülü

kızz iboşş walla o sarılma olayı benide delüü edioo haa senağlama nisanda yapardı öleee şimdide tamer ellerini atıo omzumuza yanaklar yanaktaa sessiz sedasızz koklaşıoz ooff bittiğimm andır benim yaa senağlama çokk tatlılarr yaa çokk opuyorumnanaktan

ne var ayol verseniz, yimicez ya şekillerinizi :dilcikar:
ay evet ya çok güzel sarılıyolar dimi, ben daha önce farketmedim bunu, sinirdenyapıyo herhalde dedim ama resmen sarılıyo bana, böle kafamı sıkı sıkı tutuyo , ağzını yanağıma deyiriyo, yanak yanağa beklioz bi süre, ay çok tatlı yaaa :asigim:
kerem hastamıı olmuşş onu kaçırmışıım yaww :çok üzgünüm: geçmişşolsun keremee :çok üzgünüm:

kerem hastamıymışfisfisfis

ne var ayol verseniz, yimicez ya şekillerinizi :dilcikar:
ay evet ya çok güzel sarılıyolar dimi, ben daha önce farketmedim bunu, sinirdenyapıyo herhalde dedim ama resmen sarılıyo bana, böle kafamı sıkı sıkı tutuyo , ağzını yanağıma deyiriyo, yanak yanağa beklioz bi süre, ay çok tatlı yaaa :asigim:

kerem hastamıymışfisfisfis

evet ishal olmuşş yaa :çok üzgünüm:

gülü gülü anam :a015:

heeeeeeee :roflol::roflol:

hee kocana sölee kocaceyzimm ben bıktımm bu ıspanakları elimde yıkamaktan dee kaydirigubbakcemile3 elimde yıka yıka nereye kadar dedelikafadulden ıspanakları yıkamak için bulaşık makinesi istiom dee kaydirigubbakcemile3 :enbuyukkk:

leeen bu arada herkes bana alinganlik ediiyi ben ankaraya giitlerse nete niye girmedi diye merak ettim celen garisini degul cemreyi hastaneye gidiciydi tahlil sonuclari belli olacakti felan onu merakimdan sordum yoksam hepicinizi merak ederim

nazımız sana geçiyo galiba ondandır a.s.

haydaaaaa ben görmemişim onu yav, amanin sulardanmı geçio bu ara salgın var ded iydi bizim acildeki dr yaa:delphin:
off sulardan geçio galibaa kötükedihüso
len meran bir sen bir ben kalmışız, bir de bebek lazım şimdik buraya, kız misafir gel bebemiz ol bizim :jeyyar:

gitti len gitti misafirr kaydirigubbakcemile3 bizi beğenmedii galibaa lülülülülülü aman nasıll üzüldümm gitti die nasıll üzüldümmm anlatamamm :teytey: :teytey: :teytey:

hee kocana sölee kocaceyzimm ben bıktımm bu ıspanakları elimde yıkamaktan dee kaydirigubbakcemile3 elimde yıka yıka nereye kadar dedelikafadulden ıspanakları yıkamak için bulaşık makinesi istiom dee kaydirigubbakcemile3 :enbuyukkk:

:roflol::roflol::roflol: bi de pasta yapakmı fırsattan istifade, len şaka bi yana ben alıcim zaten makine de, işe başlayınca alicim, şu anda tek maaşız ya anca yetiyo zaten, ona vercek para yok, bi de benim mutfak küçük, önce fırını atmam lazım, onun yerine bulaşık makinesi kurdurmam lazım,ki tesisat yok onu yaptırmam lazım, sora makinenin üzerine set üstü alcam, bi de mini fırın alcam, ööle yani, yoksa hem fırın hem çamaışır makinesini alcak kapasitede deel mutfaaam kaydirigubbakcemile3
off sulardan geçio galibaa kötükedihüso

gitti len gitti misafirr kaydirigubbakcemile3 bizi beğenmedii galibaa lülülülülülü aman nasıll üzüldümm gitti die nasıll üzüldümmm anlatamamm :teytey: :teytey: :teytey:

bak ben aalıyom mafoldumbenmafoldumben

hayde iyi geceler ben gidiyom uyumaa. hameran hani demişsinya mantıklı konuşmak gerk diye.meslea ben hayırı sevmem. nedeni önemli benim için.çocukalrda böyle işte.

hayde iyi geceler ben gidiyom uyumaa. hameran hani demişsinya mantıklı konuşmak gerk diye.meslea ben hayırı sevmem. nedeni önemli benim için.çocukalrda böyle işte.

gülü gülü yavrım, özletme kendini gene gel arada, ben arıyom yokluğunu ha, ama hep geç geliyon be anam, azık erken gelsen de resim neyin defilesi etsek ya:delphin:neyse hayde eyi geceler anacım, çok pis öptüm :jeyyar:Şeniz

:roflol::roflol::roflol: bi de pasta yapakmı fırsattan istifade, len şaka bi yana ben alıcim zaten makine de, işe başlayınca alicim, şu anda tek maaşız ya anca yetiyo zaten, ona vercek para yok, bi de benim mutfak küçük, önce fırını atmam lazım, onun yerine bulaşık makinesi kurdurmam lazım,ki tesisat yok onu yaptırmam lazım, sora makinenin üzerine set üstü alcam, bi de mini fırın alcam, ööle yani, yoksa hem fırın hem çamaışır makinesini alcak kapasitede deel mutfaaam kaydirigubbakcemile3

bak ben aalıyom mafoldumbenmafoldumben
len tesisatı nie kurdurmamışlar kii fisfisfis önceden lükstü bulaşık makinesi şimdi ciddi anlamda ihtiyaç yaw :1rolleyes:

biz koca insanlar sade hayırdan hoşlanmazken onlar çocuk yaw onlar nasıl anlasın kii :delphin: anne karnından itibaren konuşmak lazımm :CüvCüv:

len tesisatı nie kurdurmamışlar kii fisfisfis önceden lükstü bulaşık makinesi şimdi ciddi anlamda ihtiyaç yaw :1rolleyes:

biz koca insanlar sade hayırdan hoşlanmazken onlar çocuk yaw onlar nasıl anlasın kii :delphin: anne karnından itibaren konuşmak lazımm :CüvCüv:
hee de anam locmandan bahsediyok yav, 30 senelik bina yane, bakma sen diğer daireler dökülüyo, mutfak dolapları filan kullanılcak şekil diil, her girentadilat yaptırıp giiriyo, bizim şansımıza çıkan herbişeyini ettirmişte çıkmış, mutfak dolaplarım filen yeni yani, tezgah mermer, diğer dairelerde o eski model fayanslardan mutfaklar, banyosunu ettirmiş, velhasıl benim daire iyi, ama işte mutfak dar, hem bbulaşık makinesi hem fırın sığmıcak, o şekil yaparsam anca ööle, ya belkim tesisat olabilirde hiç dikkat etmedim yav, ama beny ok die hatırlıomCADIARZU

Back
X